Ucurum Ciceği'nden Nickler
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Ucurum Ciceği'nden Nickler
-
26-09-2019, 20:35:45[B] [ qιтмєує мυнтα¢ıм oηuм∂є ∂υναяℓαя єтяαƒıм кαяαηℓıк уαяıηα cσк ωαя кıяıк вιя кαℓвιм ѕoηuк ιкι goz ¢ıνıℓтıѕıη∂αη ιвαяєтιм qozℓєяιηι кαραт ! qι∂єηℓєяι αя∂ıη∂α вıяαкıякєη кαραηıякєη qozℓєяιм нαуαтα уαℓαη∂α σℓѕα ѕєνgιηι ƒıѕıℓ∂α кυℓαкℓαяıмα cαℓ∂ıℓαя cσ¢υктυм єℓιм∂єη αℓ∂ıℓαя qєcмιşιм∂є cαтℓαкℓαя уαℓαηℓαяℓα ѕαя∂ıℓαя ∂υя ∂uηуα уσяυℓ∂υм! уαℓηızℓıк уıктı qιттι ∂єηqємι ѕανυя ∂υуqυ ραяcα¢ıкℓαяıηı вυ яuzqαяα υƒα¢ıк υмυтℓα ∂σğαη quηєş уєя αcтı υƒкυмα qozℓєяιм ∂αℓαя cıкαя ѕυ∂αη вσğυℓмαz . ιcιм уαηαя ƒαкαт вιℓιяѕιη ∂єятℓєя αηℓαтıℓмαz кαc вαкαℓıм ηє кα∂αя кαcα¢αкѕıη вєη∂єη кιмѕє∂єη αℓαмα∂ığıη σ ѕı¢αкℓıк ∂αℓgαℓαηıя вєηιм єℓιм∂єη Her gulen yuzu sanma bahtiyar...Her kahkahanın ardında binlerce gozyaşı war.. bitti dediğinde gercekten bittimi....hayat aslında o tek heceli kelimenin bedeli. ηє zαмαη єѕкιуσя ѕєνgιℓєя o∂єηєη вє∂єℓℓєяιη α¢ıѕı gєcιη¢ємι ؟ Okuduğum her romanda bir kahraman oldum...Ama en cok kendi hikÂyemde yoruldum... KuraMaDiGim CumLéLérin éN AnLamLi NokTaSiSin . . Gideceksen Bahane bulmadan git.! Adam gibi sevmedin.Bari adam gibi Hayatimdan cek GIT..!! her$ey icin cok gec demek icin ßeLkide coq gec... Aşk bakışmaktan ibaretolsaydı okuz trene aşık olurdu. GiRiş nedenSiz..GeLişme umitSiz.. Sonuc GerekSiz... Sevincim İcimde Buz Oldu Kalakaldım Oyle Sessizce.. Life… Has betrayed me once again…(hayat bana yine ihanet ett ) Ben beNi biLdiM BileLi Ne beN beNi buLdu keNdiMde nE De keNdim beNi buLdu beNde!!!!! __________________