Kam[Y]on Arkasi SozLéR (BunLar Yéni)
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Kam[Y]on Arkasi SozLéR (BunLar Yéni)
-
26-09-2019, 20:34:16Turk insanının mizah gucunu yansıtan kamyon arkası sozler indekse dokuldu. “Beatnik isen vur saza Nihilist isen bas gaza" ve “Kamyon Ceker 10 - 20 Ton Gonlum Ceker Paris Hilton" orneğinde olduğu gibi Turk insanının mizah gucunu yansıtan kamyon arkası sozleri indekse dokuldu. İndeks şoyle: A Alırsan Ford olursun mort. Allah korusun. Akıllı ol evlat! Alem bana ben sana hasta. Algıda seciciysem gunahım ne? Anılar da anlamsız. Ankete gerek yok eskiler daha iyi. Askerin emaneti. Aşıksan vur saza şoforsen bas gaza. Aşk cekenin yol gidenin. B Baba parası değil 4 yıl lisans 2 yıl master ve doktora teri Baba yorgun dalaşma. Babalar ağır gider... Beatnik isen vur saza Nihilist isen bas gaza". Bir kavanoz recel bunlarda gecer. Bir sana bir de sabah uykusuna hastayım. Bohemia ovası entel yuvası. Bu dunyada herşey paraysa ustu kalsın. Bir sen degil alem hasta. C Ceylan gozlum. Ceketi atarım asfalta yatarım. C Cilemse cekerim kaderimse gulerim. Cılgınımsın! D Doğma bebek şofor olursun. Duanla mı yaşadım ki bedduan ile oleceğim? Dunyalar kadar sevmek buysa bırak kalsın. Dunyayla nişanlı olumle sozluyum. Duzde gecme beni yokuşta mahcup ederim seni. Dunya dikenli bir hayat seven de mi kabahat. E Eğer bu yazıyı okuyabiliyorsan cok yaklaşmışsın demektir. Ela gozlumun nazına hastayım fordun aragazına. Entelim ama para bende. Esrarlı gozler. F Freud da sollardı. G Gidişime yollar duruşuma kızlar hasta! Gonlunde yer yoksa bana guzelim; fark etmez ben ayakta da giderim. Gozlerin guzel ama bakmasını bilmiyorsun. H Hatalıyım sıkıyosa ara. Hatalıysam aramızda kalsın. Hatalıysam lutfen IP:212.78.34.212. Hatalıysam lutfen Hatalıysam plakamı yaz 2222 ye gonder. Hatalıysam yuz yuze goruşelim. Hataylıysan lutfen ara. Herkes sevdiği kızı alsın. Hostes aranıyor. İ İstanbul Ankara 4 saat sana sevgim 24 saat. İstedim vermediler sen şoforsun dediler... K Kamyoncu dediler kiz vermediler. Karayollarında değil senin kollarında oleyim. Kısmetse donerim. Kızın guluşune kışın guneşine aldanma. Kolla beni şerit değiştiriyorum. Korkuyorsun garanticisin! Kurbanda koc asfaltta dodge. Kuzu kurdun yollar ford’un!! Kuleyle kavgalı cilekeş pilot! Kamyon ceken 10 ton gonlum ceker Paris Hilton. M Mecburum gecmeye.. Menfaat yolunda edinilen dostluk cile yokuşunda son bulurmuş. Miras değil alın teri. Mezuniyeti en az university. N Nazar etme ne olur calış senin de olur. Nazlı yarin cilvesi diş yapar Ford’un 2. Vitesi. O O şimdi asker. Otoban’da sessiz bir hayat seni sevende kabahat. Ovaya saldım kocu sevdim aldım dodge’u. O Onunu gormeden sollama evine acı haber yollama... Oyle birini sev ki sen olunce o hic yasamasın. P Para bende bundan sonra kıro olucam. R Radar mahkumu Rahmetli de sollardı Rampada yavaş duzlukte savaş. Rampaların ustasıyım Rambrant’ın hastasıyım. Rampaların ustasıyım gozlerinin hastasıyım. S Selvi boylum al yazmalım. Sen gokyuzunde doğan guneş ben yollarda cilekeş. Sen sus birikimin konuşsun Tinselgul. Sevene can feda sevmeyene elvada. Star 2007. Star yarabbi. Sarı kızın nazı ford’un ara gazı !! Sen kalbimde batan guneş ben yollarda cilekeş. Sollama beni sollarım seni. Ş Şoforsun dediler kızı vermediler. Şoforun bahtı kara muavinin gonlu yara. Vatan icin gidiyorum senin icin doneceğim. Sensizlik mi? ASLA!.. V Vur kalbime hanceri yureğim parcalansın; fazla derine inme cunku orda sen varsin. Y Yaklaşma toz olursun gecme pişman olursun! Yetişemezsen el salla. Yollar gidişime kızlar duruşuma hasta. Yolların kurdu babanın fordu. Yuru be kocum kim tutar seni? [A]Lıntıdır. Sonrada Hırhız Demeyin bana +++R3P VERİRSENİZ HEM SİZ HEMDE BEN KAZANRM =) __________________