Bir siteden alıntıdır, Bir teşekkur kÂfidir aşkta quRur artisLik yapMaya deiL hayatıNı mahfetMeye yaRAr a$q" bana bİ bdeN buuuq Mu qeLdin N..?! dIş goRunuŞumLé yaRqıLama - yuRéqimLe aLqıLa Né zaman GoL diyé aRkamı donsém - Elindé ofsayt ßayRağı iLé ßékLéR hayat . ßo$ Konu$ana SoLeyeCek Sozum; ßo$ inSana haRcayaCak Zamanım yhK ßenim .! Aşk sonu olmayan bir sonsuzsa... anımsadığında, "Guzel di..." dedirtebilmeli... aşk; ayyaş bedenlerin beyninde cırılcıplak bir meyhanedir artık ozledim dersin, şaraptan kan damlar . .. Elektronik etkiye şizofrenik tepki verdim sadece..!, PsikoLojim Bosuk :S Yayında Emei Gecen Her Kesn *** :@ Dışarda Bana Bakanlar Umrumda Olmaz Cunku ben Normalim onLar AnormaL .! CoCuK BaKıCıSı DeĞiLiM [ +18 ] Héя qiDéηiη àяκàsIη Dàη àqLàsàм †éяκ éDéяdİ ßηγ qOsLéяİм ... Héя qiDéηé déqL sOη qiDéηé ßu sOzléяİм ..!! x( HaYaT DédiLér OnunLa Olmaq Dédİm UmuT DédiLér Onu Du$uNméq DédiM Olméq DédiLér OndaN AyrıLmaq DédiM 'O' Kim DédiLér SENİ SoLédiM! T€k T€s€lLiM [email protected]€hL€Rß@ş[email protected] ßiR ş€Y İsT€m€z [email protected]Ş €Tsİn Y€T€rkİ [email protected]ı Ş@[email protected] [email protected] €TM€z!!! O KaDaR Da ZoR DeiL ßi ßasLanqıc YapmaK ZoR OLan Adım ATmak.. KaLBim TeK ßaşınada Atar DesteK unite İstemezz. Kac paraysa saadet..sat kendını gaflet.... DaHa BoYuN bi karış Beyfendi OLmaYa calışş..PeşiMde DoLaşma OtuR DeRsİNe Calış ....!!! Benim gozumde bir hicsin artık, Nefretim aşkımı aştı bu gece Ho$cAKaL Demeq İsTeRSen Hic DuRma Ama ßunun MeRHaßası OLmayacak UnuTma..!! 'Ask' bi daha mi [?!] TovBee [!!] Yasak ettim ben onu bu qonuLe [!!]
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Yeni NickLer Geldi . . .