* Seviyorum sevmenin acı verdiğini Her sevenin sevilmediği bile bile ... Ama yine de bir umut taşıyorum .Belki seven sevilir diye. * Yureğime bir turlu o gitti diyemiorum... * Aşk ne zaman biter bilio musun? Bitti dediğinde yureğin acıyorsa. * Kalbimi kırmak suya yazı yazmak kadar zordur. Kalbimi duzeltmek ise gece doğan guneşe dokunmaya benzer. Sen o suya yazı yazdın.Şimdi guneşin doğmasını bekle * Şimdi daha iyi anlıyorum ki, Nefes almak değilmiş, yaşamak. Ateşlerde yanmak gibi bir şey, Seni severken,sensiz olmak... * Ne seni unutmak gibi bir caba var yureğimde,Nede aşkımı korukleyen bir ruzgar , Ne seni gormeden durabilecek kadar gucluyum, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var. * 1 Gun 1 cılgınlık edio seni sevdiimi soylesem alay edip guler misin yoqsa sende sewer misin? * Sevmek olmektir bence, bende sewmiştim olmeden once. * 1 gun gelip "ben mi dunya mı" die soracaksın. Ben dunya diyeceğim we sen cekip gideceksn ama blmeyeceksin ki benim dunyam sensin. * Yanlızlık benim eski sevgilim yalnızlık benim en vefalı yarim ben onu kimler icin terkettim o beniii bırakmıyor!! * HEP KALANLARA GİDENLERİ KATTIM! BİR GUN YERİNE GECEMEDİLER. O KALANLARA GİDENLERİ KATTIM YİNE BİR TANE SEN EDEMEDİLER. * Sen beni sevmeyip başasını sevsende umarım oda sever...BAŞKASINI! * Aşk bir eşkiyanın hayata itirazıdır susarsa catışma konuşursa savaş yazarsa destan severse devrim olur tutku ben bir eşkiyayım ve sana aşığım * Sen beni oyle bir hale getirdin ki dostlarım bile guldu ama ben seni oyle bir hale getireceğim ki duşmanların bile ağlayacak! * Aşk Gulmekten cok ağlamak, yaşamaktan cok olmek, gelmekten cok gitmektir ve aşk oyle haindir ki nerede imkansız varsa orayı sever... * Seni uzaktan sevmeyi, Bana bakmadan gormeyi, Seni duymadan dinlemeyi, Gozyaşlarımla gulmeyi, Kavuşmak icin sabretmeyi, Herşeyi oğrendim ama sensiz olmayı asla * Biliyorum Sen GuneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dunyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var * Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım soyluyorum. Seni Cok ama Cok Seviyorum. * Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi CocukcA Sen GercEkcE , Hepsi Oylesine Sen Olesiye * Herkesi sevebilirdim. . .sevmeye senden başlamasaydım. * Aşk sevipte ayrı kalmaksa, sevgilerin sonu hep ayrılıksa, omurlerin sonu hep karanlıksa, al dunya bu aşkı. . .Sende kalsın! * Bizim aşkımız istanbul kadar buyuk, berlin kadar anlamlı, ağrı kadar yıkılmaz, paris kadar cekici, izmir kadar vazgecilmez. Aşk dediğin bizim gibi olmalı. * Sen gelipte pişmanım desem, bana ceza ver razıyım desen sana tek 1 ceza verirdim. Seninde benim gbi sevmeni isterdim! * Ağlamak cocuklara affetmek Allah'a mahsustur. Aldatırsan cocuk deilim ağlamam Allah değilim affetmem. * Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun. Ve artık soyluyorum "SENİ SEVİYORUM" * Ey kahverengi gozlerine tutulduğum cocuk! Eğer seni cok sevdiğimi kanıtlamamı istersen bulutsuz bir gecede gokyuzune bak. Gorebildiğin binlerce yıldzdan her biri sana gnderilmiş opucuklerdir! * 1 gun 1 elimde gul 1 elimde silah yanına geleceğim. Ya o gculu alıp bnm olursun yada o silahı alıp beni vurursun! * Seni gormek su, senle yaşamak nefes olsun. 3 gun susuz yaşayabilirim ama nefessiz asla! * Sevgini gostereceksin soylemek yetmez. Sevgi gozlerinde olacak sozlerin yetmez. Seveceksin benim gibii ama kalbin yetmez! * Kimi ruyalarda gorulmeye değerdir, kimi gerceklerde yaşanmaya. Sen gorduğum en tatlı ruya, yaşadıkca bitmesin dediğim en guzel gerceğimsin! * Balığın suya, ciceğin guneşe, insanın sevgiye ne kadar ihtiyacı varsa o kadar muhtacım sana. * Sen her gece yatağımda duşunduğum, şiirlere konu die sectiğim gonlumn tek yari. Haydi bekletme beni. Biraz olsn duşun senin icin carpan kalbimi. * Sana bir gul sundum kokla ama soldurma. Sana omrumu sundum yşa ama harcama. Sana kalbimi sundum sev ama parcalama. * Yalan bakışların sahte guluşlerin arasında buldum seni. Herşeyi kaybetmeye değecek kdr sevdim seni cunku sen sahte deilsin! * Unutmaki fırtınalar martıların denizleri sevmesini engellemez. Tıpkı engellerin seni sevmeme engel olmadığı gibi. En buyuk fırtınalar icinde bile umudunu yitirme , unutmaki en yumuşak ilik en sert kemiğin icinden olur. Gulmek senin icin bir hobi olsun ,eğer bir gun ağlarsan o da galatasaray yenilince olsun seni uzaydaki yıldızlara benzetiyorum. Fakat bir farkın var. Ama sen bir tanesin. Dun gullerle seni karşılaştırdım. Guller guzel fakat sen daha seksisin. Butun vucudumu ateşlere at yansın. Ama sadece kalbim kalsın. Cunku icinde sen varsın canem Mutluluklar seninle olsun. Yanlızlıklar benimle... Git...Ama birgun aklına yanına geleceğim!.. Hani gozler vardır ya sozleri anlatır, hani sozler vardır ya gozleri ağlatır, hani anılar vardır ya değeri gec anlaşılır; bir de aşk vardır ya seni anlatır... Aşk dudaktan cıkan bir kelimde değil gozlerden akan yaştır.Maksat bir sevgili uğruna olmek değil uğrunda olunecek bir sevgili bulmaktır. Seni yuz kişi seviyorsa bilki iclerinde ben de varım. Seni 10 kişi seviyorsa onlardan biri benim. Seni bir kişi seviyorsa o benim. Eğer seni hickimse sevmiyorsa bilki aşkından olmuşumdur! Bırakıp gittin beni..Seni unuttum sanma, zaman alışmayı oğretti belki ama unutmayı asla. Ağzımdan cıkacak soz olsan konuşmam, gozumden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hicbir yere bırakmam! Eğer Bir Gun Adını Anarken kısılırsa Sesim Hasretinden, Kapanırsa Gozlerim Aşkından, Durursa Kalbim Bilki Ben Yanlız Seni SEVDİM ... Bana '' Seni Seviyorum '' diye yalanda soylesen, bu yalanı dunyanın butun gerceklerine feda etmeye razıyım.. Yanlızların adamıyım uyku yok gozlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gozumde. ben seni duşunuyor her gece. Beni sevmiyorsun diye sanmaki kalbim yetimdir. Olurumde yalvarmam Aşkım Asaletimdir Eger birgun gelir beni unutursan,bilki silahim artik belimde degil elimde,ama ici bos,cunku kursunu beynimde....!!! YAPRAKLAR DoKuLuR,GuLLER SOLABiLiR,SENi HERKES UNUTABILIR,BEN ASLA! sana gelemediğim gun,bilki olduğum gundur. ...!!! akıllı olup dunyanın kahrını cekeceğime,varsın deli desinler,dunyalar benim olsun.. Deniz kumlardaki izleri siler ama hic birşey kalbimdeki sevgini silemez. Gul nedir ki? Solup gider. Gun nedir ki? Gelip gider. Ateş nedir ki? Soner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak mezarda biter. Biliyorum Sen GuneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dunyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var.. 1-GeRcEk aLeMdE ImZaMı, SaNaL AlEmDe dE InDeXiMi bAsArIm...! 2-?Seni aŞmam geRek Sendenn geCmem geRek neRde Bende Seni SiLecek yuRek ? 3- GuLuşLer yaLan artık SevdaLar DµmÀn aLtı sigaramıñ uCuñda YakıCam Bu aŞkı ! Cak KİBRİTİ Gor DUMANI .! ? ayRıLık oLum gißidiR, ke$er$in ßiLekLerin ke$iLmes, iŞte o zaman anLar$ın, 2 kere oLunmez.. ? Deniz DeğiLki Yureğim..Ofkesini Kayalara Vursun...!!!! ? Elimde Artik Herşey Siliyorum Dunu. Lanet Ediyorum Gecmişe Yaşıyorum ßugunu. ? KaLBiMDe ARaMa EsKi YeRiNi SeN GoZuMDeN AKaN SeLe KaRıŞTıN... ? HicKimse ßeni HayaTından Tamamen SiLemez...iziM KaLır Ya Yureğinde Yada ßedeninde...Yureğin YoKsa Rahat oL..iziM ßedeninde!!!.. ? ELiNi TuTtU DiYe SeVioMU SaNDiN oPTu DiE EvLeNecEK Mi SaNdiN LaN oLuM 2007 YiLiNdAyiZ SeN kızLarı AdAm Mi SandıN ¿ ? Al Han¢eri Vur Hadi sIrtIma. Namert 'im Dônûpte Bakarsam Arkama, AcIma NasILsa *****Lik Søn Møda ? bîz áskì yûrêktèñ yãsãrîz sèñíñ gìbí sàtmáyîz GUZELIM. Kèñdíñì sÂttìgíñ àdámLãríñ KÃÑ ' î kãC kúrùs ! ? Ne DaVaMıZı AnLaYaCaK BiR KıZ BuLaBiLDiK NeDe BiR KıZın İsTeDiGi KaDaR BaSiT OLaBiLDiK ? KimSe Beni Sevmiyør Cunku , Ben farkLıYıM. Bende kimSeyi SevmiyOrum Cunku hepSi aYnıLar .. ? kIzILã bøµãñmIS kóhÑê ßédèñLérdE . fîRÂrî ãLdãtIsLãrIñ îÑtikáM bãkIsLãrIndá µãSıµøruM SÈÑî ? Benim KraL oldum yerde kimse DevLet Kuramaz..Benim DevLet Olduum Yerde Kimse KraL olamaz... ? a$k'a ßaßa Dedik , ßizi Yetim ßIraktI.! ? Yalancıların Mahkumu oLaLI vefAyı Cefa Gibi cekiyOruz...Hayellerinden değiL,KendileriNden VazgecenLere AcıyOruz! ? Beterin beteri vardır.Iyilik et,sana kÂrdır .! ButuN dunya senin ølsa unutma yerin mezardır ! ? AyNaYa BaKTıM UnUTuLaN BiRiNi GoRDuM BiRDe SeN BaK UnUTaNI GoRuRSuN ... ? YıLDıZ BiR GoKTe GuZeL BiR aYYuKTa, Ay BiR YıLDıZLa GuZeL BiRdE BaYRaKTa...' ? Unuttum DeMek ßìLe HàtıRLaMaKtıR. DANA BOYU OLMUŞ KAVAKLAR YERE YARAR DANALAR» Hepsi Gidici Sen Kalıcı , Hepsi Anlık Sen Hayat Boyu , Hepsi CocukcA Sen GercEkcE , Hepsi Oylesine Sen Olesiye.. » Kucuktum, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna olmedi dediler, Oldum, iş işten gecti, dediler... 111 Sevmekmi? Hic Tatmadım? Ya Gulmek? Coktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Buyuk Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dunyam! » Bilinmeyen diyarlarda yuruyorum. Unutulmak korkusuyla her an ağlıyorum. Ruyalarımda gorduğum tarifi zor kız, beni vursunlar ama sana dokunmasınlar.Umut iklimine seni yazsınlar! » Yıllar Sonra Duş Kırıklıkları İle Geldin Ve Duşlerle Gidiyorsun.. Aslında Ben Sana Turkceyi Konuşmaya Mecbur Olduğum Kadarından Fazla Mecbur Oldum » Deniz kumlardaki izleri siler ama hic birşey kalbimdeki sevgini silemez. Seni olene dek seveceğim. » kalbimi kırmak denize yazı yazmaya benzer, kırı*** kalbimi duzeltmek ise gece guneşe dokunmak kadar zordur.sen denize yazı yazdın simdi gece gunesin dogmasını bekleee. » Gul nedir ki? Solup gider. Gun nedir ki? Gelip gider. Ateş nedir ki? Soner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak mezarda biter. » Yalnızım, yalnızlığım beni dinlemekte, yalanda olsa ne varki bu şarkıyı soylemekte, yalanda olsa icimden bir bulut akıp geciyor, yalanda olsa MUTLUYUM bu bana YeTeReuroalem.com » Aşk gunah olmayacak kadar masum, kole olmayacak kadar ozgur, ulaşılmayacak kadar derin, unutulmayacak kadar yakın seninle yaşanacak kadar ozeldir. » BAZI AŞKLAR OKYANUS GİBİDİR. GORMESENDE SONUNUN BİR YERDE BİTTİĞİNİ BİLİRSİN, ŞİMDİ OKYANUSLAR BİLE KISKANIR SANA OLAN SEVGİMİ, GORMESEMDE BİLİYORUM SONUNU SONSUZA DEK BİTMEYECEK. » Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım soyluyorum. Seni Cok ama Cok Seviyorum. » Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum GuneşIm Desem Guneş Batıyor, Hayatım Desem Hayat Kısa, Gulum Desem Oda Soluyor, Sana Canım Demeliyim Cunku Bu Can Seninle Yaşıyor.. » Bir ruzgar eserse oralara, sana olan sevgimi fısıldarsa kulağına, cevabını sevgimden ıslandığın yağmurlarla yolla. » Aşkına doksem gozyaşlarımı, elinle bir defa silecek misin? Şu kalbimi sana versem, bir gun gelecek sevecek misin? » Ben kimseyi boyle delice kıskanmadım, hickimseye boyle yurekten bağlanmadım, ben kimse icin bir gun oturup ağlamadım. Yanlızca senin icin Aşkım. » Seni Cok Ozledim. Seni Her Ozlediğimde Kalbime Bir Yıldız Cizdim. Seni Ne Kadar Ozlediğimi Bilmek İstermisin? Sayende Bir GoKyuzune Sahibim Canım VERILDIGIYSE OZUR DILERIM.... EMEGE SAYGI.... +rep LERSEnız sevınırım xD __________________