Oncelikle Selaymun Aleykum Arkadaslar. Bir Kac İletide Ben Yazmak İstedim, Belki Daha Onceden Gordukleriniz Vardır Affola. -Saat gbi olanlara sesleniyorum hepimiz kardsz -Terk etmek koLaysa senin icin,EL saLLamak zor değiL benim icin -Seviyorum Seni Sevqili Emniyetin Onunde Hap var Ciqara Var Der Gibi . -Anlıyormusun hani ~ Vazgecilmezim degilsin Ben kac kere..¤ Vodkayı 'vişnesiz'.. Rakıyıda 'susuz 'İctim bea Guzelim -Sahte insanlara yapmacık hayatlarında mutluluklar dileriz ~ -İdam masasında hapşuran mahkuma cok yaşa demek gibiydi bazı umidlerimiz İMKANSIZ... -Sana 1 koli cikolota gondersem hepsi ısırılmış olsa, icindeki kartta şole yazsahepsini denedim ama senden tatlısını bulamadım..♥ -Ayrılmak kolaydı , sen kolayı sectin , ben birayı ;} -Aşk mı ? O, bu şehirde subesini coktan kapattı. Veresiye ile calıştgı icin yuklu miktar sevgi borcu ile battı ... -Taş gibi kızların yanında mala benziyen erkeklerin olması evrenin kısaca "armudun iyisini ayılar yer" deme şeklidir -Gideceksen Kafama Sıkta Git DEmem . Bunu Alayı BiLir Ben oyLe Kafa Sıkmaya GeLmem Ben Onun Bunun Gibi Kafama Sıkar Giderimde Demem..!Ben Lafımı Sokar Giderim -' O Bicim ' Dediğimiz HayaLLerimizde , Geciş Yok YaLana DoLana ;Değeri OLana Dumen Yapmaktansa ,Tercihimiz Hep Kaybetmekten Yanaa .. (; -Son Sigarammışsın Gibi Yavaş Yavaş İcime Cekiyorum Diye ,O Kadar DeğerLi Sanma Kendini .- UfLediğim An KayboLursun -* Bu Zamanda KaLbi oLan Tek Kız ' Kupakızıdır ' . Oda Kendini Kumar Masasında Harcar . - Yaşımızın Yetmediği Yerde , Y A Ş A N T I M I Z Yeter (; Tekrarı Yok İyi SeyirLer .. -Karakterimiz Benzemez Rakıya , Suyu Dokunce Donmeyiz Beyaza -Aynı DiLi Konuşan DeğiL , Aynı Kafayı Yaşayan AnLar Benii . -YıkıLsada Bir Kış Gecesi Bembeyaz DuşLerimiz , Hic Bi Zaman Eksik oLmaz Yuzumuzdeki ' 10 ' Numara GuLuşLerimiz ,) -Zor GunLerimde Katkısı oLmayanLarın , İyi GunLerimde Hissesi Yoktur . - DuzenLi İcici Bir Eş Arıyorum AsLında , BayıLmıyacak Masa'da .KaLkıp Gitmiyecek ' 2 ' DubLe Rakı'dan Sonra . Oda Yetişecek Kafam'a [; -DuşuşLer oLsada Hayatta , HayaLLer HaLa Ayakta ,) -Kimsenin Sevabını İstemiyorum , Gunaha Sokmasın Yeter . -FazLa ciddiye aLmayın bu hayatı [ ! ] NasıL oLsa icinden canLı Cıkamayacaksınız -Kardan AdamLarın SaLtanatı , Guneş Gorunceye Kadardır ! -Gercek DostLar YıLdızLar Gibidir, KaranLık Cokunce Ortaya CıkarLar . . -Her qun derten kederden mi icecez , Bu qunde şişe cok hoşuma qitti ondan ictim . . ,D -Ataturk ' e Sarhoş dediLer , Dinsiz dediLer . Atamın Sarhoşken Kurduğu uLkeyi Ayıkken YonetemediLer ~ ( FAVORİ SOZUMDUR ) -GordukLerimiz Oğretti Bize Uc Şeyi , Sessiz oL - Sakin oL - PoLis GeLio Ayık oL .) -oLмazѕa вi SiGaяa чakaя , мυтLυLυкLaя DiLeяiz . . -Nasıl ilgilendirmiyorsa ; doğuşum , oluşum ! " İcine dert olmasın bakışım , Guluşuum. -HayaLLer Cok uzak ...En iyisi ... Kova'Lamak ... -Bu Gune Kadar Yaptığımız En GuzeL Şeyi Yapar , *****LikLerinize Sadece GuLer Geceriz -Hayat; asla sahnelenemeyecek bir oyunun, sonsuz tekrarından ibarettir.. -Belki tavırlarınız beni en ağır kufurlere tahrik eder ama; Benim yuzumdeki o iplemez guluş sizin gelmişinizi de gecmişinizi de tatmin eder -Haramsa yakıyorum, Helalse cekiyorum . -Titanik batarken eLinde kemanıyLa 'kimse bizi dinLemiyor ama biz yine de caLaLım' diyen adamın kafasını yaşamak istiyorum bazen.. -DuşLerimi ALsan da % 5o İndirimLi Fiyata , HayaLLerime Zam GeLdi SevgiLi , ßu Sefer Bedavaya GeLmem Sana ,) - Umrumda DeğiL Moda Tarz FaLan FiLan ;SigaramLa GuLumsemektir Bana En Cok Yakışan . . . -Zehir biLe parayLa ;mutLuLuk nasıL ßedawa oLsun. -Gokten 3 şişe duşmeliydi bazen Bi Buyuk Bi Chivas Bi Absolut , ucude toparlanmak uzere ufalanan hayallere . . -Biz Kafamızı KuLLanıp Paramızı DeğerLendiremedik ;Paramızı KuLLanıp 'Kafamıza' Değer Verdik -Bana profiLden değiL promiLden bak oyLe daha guzeLim -Hayatımda ßana ' Hoscakal ' Demek İsteyenler, Gozlerimdeki Siklemez İfadeyi İyi KessinLer .) -Ictiqim sigara ' nin dumani qibisin gòzum ' dè . . . Sèni ùfLeyip yoK oLmani sèyRediyoRum kèyifLé . . . ~ .) -Kafam Şuan Paris'te , Ayaklarım Yuruyor Tersine , Hayallerim Sallanıyor Eyfel Kulesinde , Fazla Uzatmaya Gerek Yok , Daha 1 Saat Oncesini ' Sarhoştum Hatırlamıyorum ' İşte .) -Herkez hayatını yaşarken biz sadece KafamızLa Yetindik . . Eger Begenilirse Devamını Yazarım Arkadaslar Bir Teşşekkuru Cok Gormeyin Herkeze İyi Forumlar Bizden Son Bir Soz Daha Bu da KDV Si olsn Sağlığa zararlı olan her şey ruha faydalıdır. Bilirsin, bu yuzden biz ; sigarayla opuşur, alkolle sevişiriz !.. __________________