Daha Ne Yazalım :D
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Daha Ne Yazalım :D
-
26-09-2019, 20:28:54Gozyaşım kadar değerlisin; Ama nasıl gozyaşlarım gozumden duştuyse, Şimdi sende oylesin. Gercekten verecek sevgim var; Ama bunu hakedecek kimsem yok.. Duşunduğunu soyle, Soylediğini yap, Yaptığının arkasında dur; Ama dikkat et sozunun altında ezilme. Aptalca hayaller peşinde koşmayan bir kalp gosterin, Ben de size mutlu bir insan gostereyim... Soğuktan uşumenin caresi; sobaya atılan iki odundur. Yalnızlıktan Uşumenin sebebi; terkeden bir odundur Cok Uğraştım, İNSANLARIN Sokuklerini Dikmek İcin. Ama Beceremedim..! Anladım ki; Sokuk KİŞİLİKTEYSE, Dikiş TUTMUYOR...!!! Kıyamet bir akşam ezanı sonrasında kopacak ya; belki de bu yuzden anneler akşam ezanından once evde ol der. Son bir kez gorebilmek icin. Aşk, abdest gibidir, şupheye duşersen bozulur... Biz papatya yoluyoruz seviyor mu sevmiyor mu diye. Hayatta bizi yoluyor aslında dayanacak mı dayanamayacak mı diye...! Savaşın ortasında komutansız kalmaktır, babasız kalmak.! ' Acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer; Ben cok pahalı bir tabloyum. Hayatımda ki İnsanların Beni Yanlış anlamalarına şaşırmıyorum artık! Cunku Ben de Onları Doğru Sanmıştım... Biliyorum ki duşmek değildir insanları uzen. Elinden tutar gibi yapıp aslında itenlerdir insanı hayata kusturen! Kimileri icin bir hicken, başkası icin her şeysin.. Her şey olmayı umarken, bir bakıyorsun ki, hicsin.. "Her şeyi icine atarsın da, kendini atacak bir yer bulamazsın . * Yoruldum; Ayağımın Değil, Yureğimin Goturduğu Yerlere Gitmekten. Sustum; Dilimdekileri Değil, Yureğimdekileri Soyleyememekten. Kucukken anneme mezarlıktan korkuyorum dediğimde, 'Oluden değil, diriden kork' demişti. Zamanla anladım ki; annem yine haklıydı Hayat işte.. Uykun gelsin diye hayaline giren koyun'ları, Uykun kacsın diye hayatına giren okuz'leri sayarsın.. Al yalnızlığını gel ! Korkma, sıkılmayız. Senin yalnızlığın benim yalnızlığımla konuşur, biz ikimiz susarız ! "Olmek icin doğmuştur ya insan; O yuzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever.." Bir filmde gormuştum, - İnsanlar birbirini gercekten seviyordu... "Kadın, sevgi uğruna herşeye hazırdır; hatta sevişmeye de. Erkek, sevişmek icin her şeyi feda etmeye hazırdır; sevmeyi bile!" Makyajına ve yuzundeki boyalarına guvenme. Yollar da guzeldir ama altından kanalizasyon gecer. -Ağzından bal damlayan arının bile, Kıcında iğne var- Ne guveni ? "Bir erkeğin yumruğundan daha serttir bir kadının son sozu" -Cunku biri dişlerini doker, -diğeri duşlerini ... Her an gulumse, boşver ne duşunduğunu bilmesinler. Ve herşeye rağmen patlat bir kahkaha, bırak neden gulduğunu merak etsinler. Şair der ki; Oleceğim gun onu cağırın, son nefesimde ona tek bir şey soyleyeceğim. "Oyle değil boyle gidilir…!" Bir Teşekkur yeterli İyi Forumlar __________________