Aşk CikoLata Gibidir,Araya FıstıkLar Gire BiLir ;)
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Aşk CikoLata Gibidir,Araya FıstıkLar Gire BiLir ;)
-
26-09-2019, 20:28:51Senin Nokta koyduğun her yere , Oyle bir cumleyle başlarım ki ; Koydugun her Nokta , En cok sana koyar ( , Ne Senden KacabiLiyorum , Nede Başkasına KoşabiLiyorum , Vazgectim Herşeyden , Artık Kafamı Yaşıyorum Butun AşkLar YaLanmış, Bana YaLanmamış Lazım Bir İpte İki Cambaz Oynamaz ; Ya Sen Duşersin Ya Ben İterim ,) Ruzgarda Kibritle Sigara Yakmak Kadar Zordu Bazılarını Anlamak ; GaLiba Cakmak Lazımdı KimbiLir , beLki Sigaramıza UfLerken Oğrendik , IsLık CaLmasını Hayatından Memnun AiLeLerin , HayatLa MucadeLe Eden CocukLarıyız Ben seviyorsam, sen bahanesin eLveda Dercesine Bakan GozLerine, EyvaLLah Der Ceker Giderim . Aptalım; cunku canın ne zaman isterse o zaman geldin ve ben hic birinde hayır diyemedim... Bazıları Gibi Kolayca Sevebilseydik eğer , Bizde Adaydık; ***** Gonullerin Piyasa Malı Olmaya NasıL İLgiLendirmiyorsa ; Doğuşum , OLuşum . İcine Dert OLmasın ; Bakışım , Guluşuum yuvarLanıpta beNi buLamayan Tum TencereLere Kapak oLsun YanLızLıgımm 'Kul Tablası' Gibisin Be Kızım . Gelen Giden Ateşini Sonduruyor Sen benim ol onlar g*t olsun Ben DaLgama Bakarım ,Sen Frekansını AyarLa Bana Hava Atıcam Diye Kendini Kasma DamarLarındaki Kan BiLe Bana Hasta Aşk CikoLata Gibidir,Araya FıstıkLar Gire BiLir Biz Buğune Kadar Butun K*hbeliklere Gulup Gectik.Cunku Her K*hbelik Yapanı Guluşumuzle Ezdik Değilim Herkes Gibi Sıradan , Benide Keş Yaratmış Yaradan (; Oyle Kızlar Tanıdım ki , Verdiğim Yolu Bile İcine Almaya Calışan , O Anladı , Siz Bırakın (; Kendime yakışanı severim , Herkese yapışanı değil ! Arkamdan Saglam Atıp Tutun . Degsin Gunahıma Girmiş Olmanız Onca şeyden sonra donup gecmişe baktığımda Benim sana bir "ozur" Senin bana bir "omur" borcun var. Bir Teşekkur Yeterli İyi Forumlar.. __________________