“Gorucu usulu bir aşk istiyorum. Gordukce goresim gelsin, gormeyince olesim...” En Buyuk KAZIĞI Dostlarından Yersin, Cunku Savunma Sistemleri... DUŞMANLARA Karşı Kurulmuştur, DOSTLARA Karşı Değil..!!! - Ne yaparsan yap, nasıl yaşarsan yaşa; ama gulebilmek icin birini ağlatma ve cıkarların icin hickimseyi satma. Ben hic kimseye " MUKEMMELİM " demedim ki...! Anlayan BENİMLE KALDI, anlamayan YOL ALDI..! Ben Seni Sevmek İcin Değil. Sevmek Nasıl Olurmuş Gor Diye Sevdim.. Bakarsan Uzaktayım, Duşunursen Aklındayım, Hissedersen Kalbindeyim, Arıyorsan Tenindeyim Ve OzluyorSan Hep Seninleyim... Artık Başka Biri Alacak Yerimi. Ve Biliyorum Zamanla Unutacaksın Beni, Ama Sonkez Duşun;Sevebilir Mi Seni, Benim Sevdiğim Gibi. Haddini Bilmedikten Sonra Cok Şey Bilmek Birşeye Yaramaz. Suskunluk Kimseyi Yanıltmasın Cunku Susan Konuşursa Kimse Kaldıramaz . - Gulumsee .. Seni cekemeyenleer catlasıın yerindee, mutlu oldugunu goruncee .... Uflediğim anda soneceksin, Beni sadece ruyanda goreceksin, Emin ol en mutlu gunumde, En arka sıradan izleyeceksin.. ;D Cok kufur ediyorsun diyorlar. Ne yapayım hayatımı s*kenlere şiir mi yazayım? Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun Martı sevdiği denizden asla vazgecmez. Sen sevdiğin icin sakın utanma, bil ki utanması gereken; sevildiğini bildiği halde sevmesini bilmeyendir aslında. Bir arkadaştan sevgili olabilir, Fakat seven kalp asla unutmaz: İşte bu yuzden sevgiliden arkadaş olmaz. Sen uzattığın elini tutmayan ele mi dargınsın, Yoksa tutmayacak bir ele uzattığın icin kendine mi kızgınsın? Erkek yada kadın ikisinin de bildikleri doğrudur; ama kadının tahmin ettiği herşey, erkeğin emin olduğu şeyden daha doğrudur. Herşey yolundayken "cok yakışyorsunuz" Ayrıldığında ise "zaten sana gore değildi" diyen arkadaş; Afedersiniz ama biraz donektir. Bi adam varmıs. Bi adam daha varmıs. Bi tane daha varmıs. Şaka yaptım Şaka ! Ne Arar Bu devirde Bu Kadar Adam !... Hıckırarak ağlayan bir kadının gozyaşları, Ağlatan adamın başına geleceklerinin altına atılacak imzadır . ' "Ne garip değil mi .. Bir insana vazgecilmez olduğunu hissettirdiğinizde, ilk vazgececeği kişi siz olursunuz". En cok da 3 şey yorar insanı; Affetmek, İci yanarken susmak ve olmayacağını bildiği halde hayal kurmak. Bazen insan; ''Ben iyiyim'' dediğinde gozlerinin icine bakıp ''iyi değilsin biliyorum'' diyecek birine cok ihtiyac duyar".. Bugunku aklım olsaydı, Dun yaptıklarımı yapmazdım. Ama dun yaptıklarımı yapmasaydım, Bugunku aklım olmazdı.. Midem bulanıyor bozuk sut icmiş gibi; ama birşey icmedim. Sutu bozuk insanlar bulandırıyor midemi.. Bazen zordur donmek yada herşeyi unutup gitmek. Anladım ki insanı en acıtan şey; sevilmediğini bildiği halde delicesine sevmek. ''Hamamboceği kafası kopsa bile 8 gun yaşarmış. Peh! O da birşey mi ? Bazı insanlar, bi omur boyu beyinsiz yaşayabiliyorken.'' “Keşke sen ben olsan; seni sevmenin ne kadar zor olduğunu anlasan, “Keşke ben sen olsam; bu kadar sevilmenin tadını cıkarsam...” Bir Teşekkur Yeterli. İyi Forumlar __________________