Amalarla Beni Kaybettin , Keşkelerle Kendini Mahvedeceksin Yeni Sevgilinle Bana Hava Atma, İkinci El Olduğunu Unutma Yufka yureğini herkese acarsan, Bir Gun kol boreği olarak sana Geri Doner "Kafana civi cakmayı bile duşundum. Ama daha kotu bir şeye karar verdim; Seni gormezden geleceğim. " Yalnız kalmak istiyorum dediğimde... Kastettiğim yer kalbindi.. ''Dunya alışkanlıktan değil, sevgiyle mutluluktan donsun.'' AcemiLiqime GeLdi..ßir Daha ßoyLe Sevemem..! Allah'ım cok paranın beni değiştirip değiştirmeyeceğni oğrenmem icin lutfen bana bi şans ver Tuvalette paran duşerse kaldırma , goren para sıcıosun sansın . Havan olur lan Biz GonuLLer'de FiLm oLmuŞuZ . . . RekLam Né ki . Bende isterim seni koLuma Takıpta Gezeyim, ama A2 EhLiyetim yok be GuzeLim .. ,) Keyfimi Kacırmak İcin G'tunuzu Yırtmayın ! GuLuşumun Tadını Cıkarın Ben aLıştım GuzeLim YaLnızLıga, GidenLerin Arkasından EL SaLLamaya ! Hani YokLugun Harbiden Koymaz Bana Sonu OLmayaN KaranLıkTa KayboLsada DuşLeriM , AydınLıga yoL Acar 1o NumaRa GuLuşLeriM ' ...) Hayat ßoş, aşkLar ßoş, aT 2 ex 1 roj Kafan oLsun ßi Hoş Ağır geliyorsa benimle yaşam Kapı orda 2'le paşam Hayat bir sınawsa eğer hic uğraşma;adını yaz ve cık belki,, Sınıfta kalırsın ama adının altında bembeyaz bir sayfa bırakırsın.! Bir Teşekkur Yeterli İyi Forumlar. __________________