- Değer taşıyan tek hikaye vardır O da bedelini sizin odediğinizdir...
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- - Değer taşıyan tek hikaye vardır O da bedelini sizin odediğinizdir...
-
26-09-2019, 20:28:44Yonetime baş kaldırmışm.. Kuralları, kafama gore yaşamışım ' Herkes Dinamit OLabiLir Ama ; Kimse Bizim Gibi Patlayamaz... ' Dumandan pas tutmus beyin hucrelerimLee.. Kurdugum hayaller coook ParLaK Eteğinin Boyu Kadar Konuş Dicem'de , Konuşamayıp Dilini Yutarsın Diye Korkuyorum Goz Goze Geldiğimizde Sadece Yanımdan Gecersin , Koşeye Donduk'ten Sonra Trip'lerden Trip'lere Girersin ,) Bu KaranLıık Gece'de Kotu YoLa Duşsede HayaLLeriim , Bir Umuut Işıgıı Gosterseen , Tum Dunya'yı Rengarenk Ederiim ,) Sondu IşıkLaar, Kapandı KapıLaar, Hani Nerde MutLu SonLar ? Sigarasını Yapmış Bu Cocuk , AzraiLLe Rus RuLeti Oynar . Her Gorduğun At'a Sakın Deme Binek'tir , Sırrını Verme Dost'una Bazıları Donek'tir . Gorunce YoLumuzu Değiştirdiğimiz İnsanLarı..!! Bir ZamanLar DeLi Gibi Sevmiştik.. Bir Deniz Kız'ı Var Gonlum'de , Acarsam Yureğimi Dokunur'mu Kalbim'e ! ,) SeninLe Ben MarketLerde Promosyon icin KoLi BandıyLa Bir Araya GetiriLen ALakasız CiftLer Gibiydik...!! Ben Yoğurttum Sen BuLaşık TeLi... Her insan Mantıksız ŞeyLer Yapar MisaL..!! Benim Senin GozLerinin İcine Bakıp Duzgun ve MantıkLı CumLeLer Kurmaya CaLışmam Gibi.. - 'Sırf o "uyuma, konuşalım" dediği icin goz kapaklarımla savaştığım geceler var beniim... - İnsan, ancak maddi şeylerin otesinde birşeylere sahipse zengindir. - Değer taşıyan tek hikaye vardır O da bedelini sizin odediğinizdir... - İcinde saygı ve sevginin hakim olduğu ev, kucukte olsa hic bir zaman dar gelmez... İyi Forumlar.. __________________