Yeni buldum. Evet lalapasaa'dan sevgilerle. Live messenger Extension 4ever. Gecenlerde yabancı bi dizinin forumunda dolasırken gordum. bu arada evet yabancı dizi izliyorfum ve evet reklamnını da yapıcam The Walking Dead tavsiye ederim. neyse ben yamaya geliym. yamamız live messenger'ımızıa bi kac yeni buton getiriyo.Bu butonlar 4 taneler. ne işe yarıyolar peki diyceksiniz. Bi tanesi yeni smile'larımız var hareketli ve hareketsiz bissuru var.bir diğeri messenger'ımıza yeni arayuzler kazandırıyo. siz de benm gibi film meraklısıysanız cok seveceksiniz. zira batman. joker harry potter. satar wars gibi klasiklerin yanında star trek de var unutmiym bu arada evet star trek de izliyorum 3. buton karsıdakine titreşimi belirlediğiniz bir muziğin ana ritimlerine gore veriyo. pek hosuma gitmedi aslında bu sacma bile sayılailir. son butonumuz profil resminize size zahmet olmadan bi kac sey yapailiyonuz. mesela video koymak gibi. mesela rengiyle oynamak gibi vs vs. guzel bi yama patch neyse. lalapasaa'nın paylasımları devam edecektir. bi teşekkuru cok gormeyin Link : : edit. __________________