Bekaretin Dudaklarında Olsaydı, Yine Bakire Olurmuydun ¿ Ne Demiş Yıldız Abla; Kafam Hafif Dumanlı , Benimse, Gozlerim Kanlı .. Hic Bir şey Kafam Kadar Guzel Olmadı.. Yokluğun Bana Cok Koymaz Demiştin, Doğru Soylemissin Yanındakinin Koyduğu Kadar Koymaz.. Sevgimi Haykırdım Dun Gece. Gokyuzune, Yıldızlara ve Ay dedeye.. Kırılan Kalp Duzelirmi, Olum geldikten Sonra Kırma Kimsenin Kalbini Pişman Olursun Sonra.. Sanmaki Guneş Doğmaz Sen Olmayınca Baksana Guneşe, Şuan Batmakta.. Hayat Oyununda Kapanır Son Perdeler Azrail Tam Karşında, Seni Bekler.. Kuşlar Kadar Ozgur Olmaktı Hayalim.. Şimdiyse Gozlerinin Esiriyim .. Aslinda Aşk Son Nefesinde Bile Onu Sevdiğini Haykırmaktır.. Ne Zamanı Durdura Bilirsin, Ne Olmuşu Diriltebilirsin .. O zaman Soyle Eyy İnsan Oğlu Sen Kimsin ¿¿ Herkez Alkolden Sarhoş olduğumu Sanıyor, Bilmiyorlar ki Gozlerinin Sarhoş ettiğini beni.. Bir Sana Aşığım Birde Her An Opuştuğum Sigaramin Filtresine.. Olmadi Be Sevgili Olmadi .. Senden Daha Fazla Sevemedim Ben Kimseyi.. Ben Ruyalarımda Bile Seninle Sonsuza dek Birlikte Olmak İsterdim.. Nerden Bilebilirdim Ki, Ruyalarin Tersine Cıkacağini.. Unutamadiğim Şarkilar Var , Seni Bana Hatirlatan.. Emeğe Saygı Srkn
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Bir Sana Aşığım Birde..[Hic Bir Yerde Duymadiniz]-Serkan SMBL