Adam Yerine Koyduklarımızı, Koyduğumuz Yerde Bulamıyoruzz..
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●24 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Adam Yerine Koyduklarımızı, Koyduğumuz Yerde Bulamıyoruzz..
-
26-09-2019, 20:27:35Ah bee dunya sen donuyorsun onu anladıkta, bu insanlar senden daha hızlı donuyor, hem de ortada hic bir yorunge yokken..!!! Dışardan Gorduğun Merhametimle Oyun Oynama ki! İcimdeki Şeytan Hayatını Lunaparka Cevirmesin ... Adam Yerine Koyduklarımızı, Koyduğumuz Yerde Bulamıyoruzz 'Ver amk' diyen genc ile 'al amk' diyen gazete bayi arasinda cıkan kavgada 'hay amk' diyen polis mudahale etmeyince, halkın tepkisi 'vay amk' oldu. Kadını goren yatağı, rakıyı goren suyu duşunuyor. Ne sevmesini biliyorlar ne de icmesini.. Bil ki; oneminden geriye kalan sadece bir nemdir artık.. Hani ben kotuyum ya senin gozunde, hic duşunuyor musun acaba sen kac kuruşluksun benim gozumde? Yanlızca adımı biliyorsun, hikaye mi değil.. Ne diyordu şair; "Yıkıldı seni bekleyen o şehir, artık gelsende bir gelmesen de bir..." Oyle Bir soz olacak ki Senin İcin , Bana yazmayı Bıraktıracak Sana İse Or*spuluğu.. Aslında yaprak sıkılmıştı ağactan, bahaneydi sonbahar.. 'Şimdi beni ucurumdan atsan, duşene kadar aklımdaki tek şey sırtıma değen ellerin olurdu.' Madem ki hatrı yok bunca senenin, namı namert olsun geri donenin..! Arkandan konuşmuyorum artık. Şiir yazmayı da bıraktım.. Duz yazı yazıyorum şimdilerde, ana avrat dumduz!!! Tupun gaz kacağını bile cakmakla kontrol eden bir milletiz; Suriye bak git! Bir Teşekkuru Cok Gormezsiniz Herhalde __________________