Uzun bir suredir geliştirme surecinde olan yeni aksiyon rol yapma oyunu Oninaki'nin demosu yayınlandı. Square Enix tarafından dağıtılan ve Tokyo RPG Factory tarafından geliştirilen yapım, ozellikle hikaye anlatımıyla dikkatleri uzerine cekecekmiş gibi gozukuyor. Diğer bir yandan demonun yayınlanmasıyla birlikte oyunun sistem gereksinimleri de yayınlandı. Square Enix'in yeni RPG'si Oninaki'nin demosu cıktı Acıklanan sistem gereksinimlerine baktığımızda oyunun, sahip olduğu grafik kalitesine gore yuksek bir sistem istediğini tahmin edebiliriz. Son olarak oyunun demosunu Steam'den indirebilirsiniz. MİNİMUM: - 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir - İşletim Sistemi: Windows® 7 SP1 / 8.1 / 10 64-bit - İşlemci: AMD Ryzen™ 3 1200 / Intel® Core™ i3-3210 - Bellek: 4 GB RAM - Ekran Kartı: AMD Radeon™ R7 260X / NVIDIA® GeForce® GTX 750 - DirectX: Surum 11 - Depolama: 5 GB kullanılabilir alan - Ses Kartı: DirectX destekli ses kartı - İlave Notlar: 30 FPS @ 720p ONERİLEN: - 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir - İşletim Sistemi: Windows® 7 SP1 / 8.1 / 10 64-bit - İşlemci: AMD Ryzen™ 3 1200 / Intel® Core™ i5-6400 - Bellek: 8 GB RAM - Ekran Kartı: AMD Radeon™ RX460 / NVIDIA® GeForce® GTX950 - DirectX: Surum 11 - Depolama: 5 GB kullanılabilir alan - Ses Kartı: DirectX destekli ses kartı - İlave Notlar: 30 FPS @ 1080p MerlininKazani
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Demoları
- Square Enix'in yeni RPG'si Oninaki'nin demosu cıktı