Arkadaşlar şu ana kadar yazılan cizilen her şeyi yaptım... SF Anti file system blocker (Programını mı dersiniz) Starforce Nightmare (ri mi bi dene dersiniz) Safe Disc4 Hider (hic duydunmu dersiniz. ) Virtual-CD Hide (Bu da bi ihtimal dimi dersiniz..) Bide Star F**K (Bak bu kesin calıştırır mı dersiniz..) DVD romların kablolarını cıkar Oyunu 10 kere kaldırıp kur dene 40 kere oyunu kapat ac bi ara insafa gelir şifreyi kabul eder mi dersiniz... mdf yi mount et olmadı mdf yi et olmadı olmadı emulation ların hepsini kapatıp dene daha olmadı yarısını ac yarısı kapalı kalsın deamon kırmızı olsun yeşil olsun bu şekilde dene mi dersiniz.... Yok olmadı imajı DVD ye yazdır bi de nostalji mi yap dersiniz... Bilmem ama bunların dışında bişey diyeceği var olan varsa dinliyorum... Denemediğim yol kalmadı bundan once SOT ve WW versiyonlarını 1 gunde bitirdim T2T yi iki gundur kurup calıştıramıyorum hep sf key hatası. Delirdim delirecem, en sonunda evde bardak kalmadı sinirden yakında PC ye gelecek sıra ona uzuluyorum.. Bu oyun nası calışır bunların hepsini denedim.. Artık durum onur meselesi oldu. Tum arkadaşlara yardımları icin teşekkurler.. __________________