daha ne yontem bulacaksınız başka işiniz yok mu??
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- daha ne yontem bulacaksınız başka işiniz yok mu??
-
26-09-2019, 20:23:01size bugun bana gelen bir maili gostermek istiyorum guya beni hacklemeye calısacaklar lutfen dikkatli olun!!! ben kanmadım sizde kanmayın baya ugraşmışlar ama gozu acık olun!! size ricam okumadan site felan acmayın!! 1. hata gonderen: [email protected] (dikkat edin buradan yakalanıyooo) 2. hata verilen adres easy.net adresinden acılmasi firefox kullananlar bilir allta hangi siteye yonlendirildiginiz gorulur! bana gelen mailin kopyasi : Below is the result of your feedback form. It was submitted by ADMIN ([email protected]) on Sunday, September 10, 2006 at 20:18:15 --------------------------------------------------------------------------- : Sayın hotmail uyesi , Lutfen mail hesabınızı koruma aLtına alınız. En Kısa zamanda kaydınızı yaptırınız. aksi taktirde dogacak sorunlardan hotmail sorumlu degildir.İletmediğiniz taktirde bilgiler Telekominasyon Kurumundan alınacak ve daha sonra bu alım icin giden masraflar sizden tahsil edilecektir. Kaydınızı aşşagıdaki linkimizden yapabilirsiniz. http://www.smtech.co.za/hotmail.html Lutfen bu maile cevap vermeyiniz. Hotmail Turkiye Temsilciliği 2005-2006 __________________