Kiмśe ĐéiŁiм, KiмśeyŁé ĐéiŁiм, kéηĐiм ĐéiŁiм, kéηĐiмiη hi¢ ĐéiŁiм, βurĐa déiŁiм, orĐa hi¢ oŁмi¢aм . TakıLmış PLak Gbi Kendinizi TekrarLıyorsunuzz Sén õłŭм.U hic dusunMéséndE õłŭм sénİ héeR ZaMan dusunuyoR oLucaqK ... Biqun... uyandıqında hafızandan sLinmiş oLcaksam biLe Benimkinde kaL.. Sonsuza kadar bende, benimLe, beynime kazınmış haLinLe .. ♥♥Ñєяdє yi†iяsєм hєp گےєndє ßµℓµyoяµм ßåşℓångıcℓåяıмı گےєnsє hic ßi†мєz gibi ßєndє oynµyoяsµn †uм گåkℓånbåclårını♥♥ uzмєz вєηi кaяşıLıкSız SєwqiLєя!! aćıLaяıм вiяquη diηєя!! qidєη qidєя вσşωєя!! γaηqıηLaяıмda Soηєя!! aSLa aякaмa вaкмaм!! кяaLLaя oηdєη qidєя dєяiм вєη!!! √ ayRıLık oLum gißidiR, ke$er$in ßiLekLerin ke$iLmes, iŞte o zaman anLar$ın, 2 kere oLunmez.. ΣЅκΪdI йεѓֆёყ ђаყаΤ δоп ժპრℓპяіղі оყոնყоя... нЗґՀℓԾՖзՖ ßàߥ □□□ լპჯլნ □□□ ßïя ժїլэќ тՍттՍм ցბՀլзяїղ իаլа ßპղїм мї? ßэղїм ժїgëя ყძяյмՖյո... ▪▪▪ ßს ძჩძ їիէїყძζյм ẃძჩ Ֆძռძ ▪▪▪ ≤≤≤...ძՖќյ Ֆძռժյќլძჩძ ќძլժյჩժյм...≥≥≥ ◊●◊●◊ ցօղնլ իპcՅՖї ◊●◊●◊ к ძ լ ք ֆ ї Հ ß პ ß პ գ ŦųŤάмаժյм νჰяժїցім ՖტՀլპჩїмї ●●● իპჩֆპყ ůδΤůηპ ցპլїყоჩՖძ ßპլќї ժპ Ֆპղ ΤპჩՖ ყბղժპ ցїժїყоჩՖտժևჩ ●●● լპყւნ ќՅՖ,ძჩТյќ ßძղძ мძՖძլ ძղլძТмძ ყპТპяя......... ტլՖპмժპ ժტղмჳм ყშჩ... ՄՀძќլძяժძ ќძլժյ мՄТլЦլЦќ ßძիčპм §յќյլժյм ყშլშդլშჩժშղ.ՖՄՖ...ßშჩї Ֆჳղ ყშլშղ Ֆόყլჳмპ Ֆჳνժїցїм... ßვќլპ ßჰղї Тძмძм мյ ќύčύģύм.ժoղїcჳм мևТլძќძ...ՖძвгპТ... Հძмძղძ вյяძќТյм Ֆპνցїաї вპլќїїїї ժბղპჩ віԼპмპм.. кдгд Сдժյ քძքძТყძ բპղპჩвайcპრ ტլϋмϋղэ Ֆэνժаլıყıм ßıяძќ вև їֆլзяї իძժї ժօՖтնм օ իїќძყзլзяз взղ сођќ тоќևм.. ժმỲმղ ỲმլղıՀլığıм ՖՄՖ...ќՕղնֆмმ..ժმիნ բმՀլმ მլсმլмმ ցბՀuмժз...ՖՄՖ გՀլзժім Ֆзղї իзмժё сծիգգ... £N ßiR CaDıyIm SenDe ßeNiM HeRŞeyiM oLaN ßi SupuRGe..FaRzeTKi SeNDeN vAzGeCmiŞiM..CaDıLıGıMıN ßi OnEmİ KaLıRmI SeNCe Bazen Ciddi,bazen Sakaci..Bazen Duygusal,bazen dertli..Bazen gicik,bazen guzel..Bazen Suskun,bazen geveze..Bazen Deli,bazen Catlak.. Ama herdaim MANYAK ! beni sevecek kadar deliysen benimle olcakkadar mertsen bana yalan soylemicek kadar şerfliysen uğrunda canımı verecek kadar yurekliyim heRŞey guzEL oluYor deRKen :: yook ya yaşamak istemiyorum ben...!!! gєℓ gєℓмє oηємℓι ∂єğιℓ αмα вєкℓєтмє yeri geldiginde gitmek Gerek ! Yeri geldiginde susmak gerek ! yeri geldiginde konuşuruz eLbEt! yEri geldiginde goruşuruz eLbeT HEPINIZ KENDI DALGANIZA BAKIN...DIKKAT EDIN BENIM DALGAMDA BOGULMAYIN bunu konusmyaa bıle lusum yoq sen bnı tasıyamadn bu yenı syfada senn adın yoq usgunmm tanıyamadmm yoq canımın ici kaLbim dayanmzz oLduu $imdi!nede sewmi$im emanet ßu yurek sanki..kaLbim ağLıyor..ta$ deiLki ßu yureq dayanmıor...!! BiR_GuN_BeNiMDe_KaRŞıMa_CıKaCaK_iYi_BiR_SeVGiLi_(H aDi_LeN) ''Hep İciNe ataN , hc bişei kafasıNa taKmıyo Gibi goruNen , MutLuLuk roLu oyNayaN kız , artK roLuNu İyi oynayaMıyoR'' CeKiP gİtMişsİn gOrEmEdİm;kArAnLıkTı..ArTIq Geri dOnEmEzSiN ArKadAn qİtLi qApI KUŞLAR GİBİ UCMAYI BALIKLAR GİBİ YUZMEYİ OĞRENDİK ANCAK BU ARADA BASİT BİR SANATI UNUTTUK KARDEŞCE YAŞAMAYI!.. ey cevrimici olan kişi geldiysen iki kere titret צ×Denizliliyiz GûZêLîZ, HîC îNCiTMêDêN SêVêRîZ, BîZê DôKûNÂN ôLûRSÂ, HîC AciMلDAn EZeRiZצ×... DuşLeRimm BaşKa qErCeK BaşKa!! aMa UmRumdAdA dEiL ....!!! ~ aşk dediqin nediR ki..hormonaL tepki ~ CoK oZuR DiLiOrUm ELLeRiNi tUttUğUm iCiN... CoK oZuR DiLiOrUm gOzLeRiNe bAkTIğIm iCiN CoK aMa CoK OzUr DiLiOrUm SeNi İnSaN yErİnE KoYuP SeVdİğİm iCiN.. €N BUYUK HATAM S€N! $€VM€K D€!!L $€N!N ߀N! $€VM€N! ߀KL€M€KT!..!! Kalbim Kırıla Kırıla KIRMAYI da Oğrenecek..!! Hic Hayallerinizden "0" Aldınız Mı_? YaRınıMı bRaqTm .. duN'm ***** cIkıNca.. !! boş KoNuşaNa soLuceq sozuM boş iNsaNa haRcıycaqh zamaNım yoqhhh bNm. MasaLın Kotu Şirinesi... sız εmεкlεrкεn bεn εmεкlı oldum... __________________ ________________________________________ ßarby KızLardan Değilim Harbi Kızlardanım ßaßamın Parasıyla Değil Annemin Duasıyla Yaşarım...!!! Kardan adam olur, senden adam olmaz... Herkes Dostum Olamaz..Hayat Benim Kimse Karışamaz,Aşka Gelince Bir Kere Sevdim Bir Daha İşim Olmaz..!! PasA GoNLuM İsTeRSe SeVeRiM, ZoRLaMa İsTeRSeM SeVDiRiRiM, Hee DiCeKSiNKi NeReYe KaDaR Bu HaVaLaR?? KiM TaKar DeVRaN DoNeNe KaDaRRR !!! sevdik mi tam severiz,ister erkekfatma ister hanımefendiyiz,beğenen boyle beğensin,beğenmeyeni defterden sileriz 20 kişi acık, 7 si dışarda, 10 u meşgul, 2 si hemen donecek, 1 malda oturmuş nickimi okuyo!!: kmse anLamaz ßiliorumm canımı y**sada hayat quLuorumm: sizdeki hava benim bi***Letimin tekerindede war xD [ O ] Z .. A S Q U M .. B i R .. O M U R .. B O Y U .. T E Q .. S E N i N i M! LaF DaLaşınA GirmE KapaK OlursuN / UğraşmA EtikeT OlursuN / AdaM OL BeLkİ YanımdA YeR BuLursuN kaLß!m iLtihaP saLqıLar..hér saRSıntıda ^s3vqm mikr0p kapr ! a$kım tatLım falan...Bi'baktım bana olmu$ olan [Ctrl+ALT+delete] [Bİle Yaramıor Artık] [Kalbime] [ALT+F4] le Kapandı Tum [uMuTLaRım bAşArDın] [Kutlarım]. _ßi®t€k_ $€n_wa®$ın_߀nim_i©in...!! ++| Pamuk PRénsésin ParTysiné CaqıRıLmayan CiRkin Cadı |++ anneeeee cokta tınnn ne demek bana sevgiLim ole dediiiiiiiiiiiiii Hepinis iletilerim Gibisiniz Sadece Anlık ! =) ;×___;mëin asKiim;___×;´¯`»WiLL dich niiiie verLiern× (seni asla kaybetmek istemiom) •уαğмυя мυтℓυℓυğмα goℓgє ∂uşuямєк ιcιη уαğıуσяѕυη вιℓιуσяυм ηιуєтιη вєηι αğℓαтмαкѕα вєη zαтєη αğℓıуσяυм .....kırık bir aşk.............hikayesi bu... ..umutsuzluklarla..........ve huzunle dolu... guneşinden yoksun; umut, bulutlar ardında gokyuzu kapkaranlık ve biz burada ışıksızız yollar aşılamaz turden, ufuklar bizden uzak .bugunler mutsuz ve yarınlar cok umutsuz ...amaclar belirsiz ve araclar cok yetersiz .....goruşebilmek zor, goruşmemek zor. sevebilmek ve de sevilebilmek, ne kadar mumkun sence? ne kadar olası bu duş? birleşebilir miyiz? sen-ve-ben bir gun! нєя ∂αкιкα ιѕмιηι ƒιѕιℓ∂αуαη ∂υ∂αкℓαя вєηιм мι؟ Aşk oLunCa konu..geLmiyo sohBetin sonu!! o bebek goslerinde buldum hayatı Bir DUŞ'tum .. Kırıldım .. Boşversene Kimin Umrundayım .. Hayatı 2 Ucundan tutuyoRuz Tıpkı Lades Gibi..Ama Bu Oyunu sen kazanamazsın..Cunku hep [ " akLımdaSın " ].. ____oOo qosLer bakı$Lar ßitirDi ßéén! | ' FırTına'm ' | Sın ßenm Sen estqCE ßen TiTreRim ztn heß soLErm hiC ßana qoRe diiL ßu dnYa ("●")..кαLвiiм ανυcυмα ѕιgмιуσя αятιк αййзз..("●") $ë¥tañ'Iñ tëk gûñahI MëLëk'ë øLañ a$k'I¥DI o¥$a acIMasI øLMa¥añ MëLëk'Iñ $ë¥tañ'Dañ FarkI ¥øktur..! SeVmEnİn İkİ KuRaLı WrdR Brİ SwR OLrsN DĞrİ Swr GLrsN Ama Sn GLmyi SC Olm Kndİsi gLr Sénn 0 Haincé védaŋdaŋ SoŋRa ßeŋ coqtaŋ véda ettm a$qLaяa... qoZzLéRimi aCsam Daa Sn CıqSaŋ KaR$ıma.. qiTméq Yaqı$maSs Sna..! KénDiŋ oLmaq vaRqéŋ asLa ßa$qaSıNa ßaqMa...!! SoZLéRŋ cq aCıTıy0r oLuoRmm...!! KaLßimi YaLaŋ A$qLa DoLdяmaYa méRaqLı déiLm..!! RaSt qéLdiim Tum İnSanLaR Sŋi ßŋa aŋLatяLaR.. KaLßimdé Sna Yér yoq ßnm KaLßm ShnSn!! Sénn aRqanDn aqLaMam Snn İciN oLuRm..!! qéc YaTTım ßuTn aqŞamLaR sNi ßna aNLaTrLaR!! aRqamDa ßiRcq a$q war!! İcimdéqi SénSzLiqi Shn ßaşLaTr Shn ßiTiRirsn..!! aqLımDa KoR ßa$LanqıCLarn HéPsNdé Shndén ßi$éy war … Ké$qé Hép Cocuq KaLsqTa KaLpLéRmiZz YéRiné DizZLéRmz KaNaSa..!! Sni SiLdm Sni qomDm..!! Snn mutluluqun kalp kırmaq ustunéé!! Y0qLuunDa oréndm HéR iNSn Téq ßa$ına!! ßénCiLsiN séWémésSn!! ||AsLa KayBettikLeRim OLmaDı wazqectikLerim oLdu..!!! || boşLuκtα Чαşαяsın... tακмαzsın... καЧbetмei qoze αLαmαzsın.. hαЧαdı tαsαяıмLα Чαşαяsın κendi hαЧαLini κendin Чıκαяsın.. ......YaRıNı SaYma Bugun gec biLe...Nedeni Y.O.K "Kalbim Yok" yine.. ..bho$weR heP ayNı masaL 'hayaT we ßen' i$Te o KadaR..