Dışarıya kapanmak esasen iceri acılmaktır... Huzur mu istiyorsun ? Az eşya, az insan...! Dur, dinle, duşun; hep konuşursan hicbir şey duyamazsın ! Mutluluğu başka yerde değil, kendi yureğinizde arayın. Huzurun kaynağı dışımızda değil icimizdedir. "Zaman lazım sadece, unutacaksın! Nasıl unuttuysan cocukluğunu, kırılan oyuncaklarını... Kırılan kalbini de oyle unutacaksın." "Ben sahip olduklarımın tadını cıkarmayı oğrendim hayatta. Sahip olamadıklarımın ve olamayacaklarımın acısına ise ayıracak zamanım yok. Hayat cok kısa. "Kabul ediyorum! En buyuk hatam, yuzume gulen herkesi, kendim gibi sanmamdı." Hic dokunmadan sevdiğin birine; aşık olacaksın.. Gozun arkada kalacaksa marifet değildir gitmek. Cevap vermen gereken tek kişi, her sabah aynaya baktığında gorduğun kişidir Ateşin var mı dediğin gun , Belki bidaha karşılaşırız diye başlamıştım sigaraya.**.. Aldatmak hata değildir, kimse yanlışlıkla soyunup sevişmez. ""Şu dunyada, kimsenin bulamadığı huzuru arayacak değiliz.. Kalkar abdest alır; Eğiliriz.." Kırmızı pantolonlu, kupeli erkekler dunya ahiret bacımızdır. - Tek pişmanlığım kelimelerimi bile haketmeyen insanlara, saatlerce cumleler kurmaktır. Ve guzel bi kapanış Ne kadar fizikci, felsefeci, bilim insanı gelirse gelsin, funda arar'ın "Bana ben olalı sana seninim" sarkı sozunu cozemez! İlgiye gore devamı gelicek . İyi forumlar __________________