Komik Sozler KoPMaLıK :):)
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Komik Sozler KoPMaLıK :):)
-
26-09-2019, 20:21:28Cocuk yap aklını oynat. Evlilik hıyardır. Acak evlenince anlarsın. En iyi patron ZAM yapandır. Hayat bir don gibidir, kısa ve pislenmiş. Tecrube hayatta yenilen kazıkların bileşkesidir. Atom silahlarına evet de, komik cocukların olsun Aşk salakların yuzdugu bir havuzdur ama beni ittiler. Size DOYUM olmaz. Ben bir CORBA iceyim. Sınava kopyasız girmek, savaşa silahsız girmek gibidir. Allah yuru ya kulum dedi. Bende arabamı sattım. Karım oyle hamarat ki, cok iyi kafa utuler. Allah kadını yarattı,erkek Allah yarattı demedi.Aşk, elmayı yemekle başlar, ayvayı yemekle biter. Butun kızlar cicek olsun, arı olmazsam adiyim. Love: aşk, Lavuk: aşık KUMARI bırakacağıma BAHSE girerim. Bizi cekemediler, halat koptu cınım. Koş Ali koş. Baban karneni gordu. Bebeğe araba carpmış fakat olmemiş, neden? Cunki bebeğin bezi BARİYERLİymiş. Ey dağları taşları yaratan rabbim. Herşeye bir guzellik ayrı bir tat, insanlara akıl, mantık,zeka dağıtırken bu yazıyı okuyan okuzu niye unuttun. Aşk bir sudur. İc ic kudur. SacMALANMAZ taranır. Yangın dolabını acma yoksa YANG kızar. Bu erikSON, başka erik yok. İstediğinizi soyleyin emniyettesiniz dediler, soyledik, EMNİYET'teyiz... Ayakkabının kalleşi ayağı arkadan vurur. Bekarlık canıma tak etti. Bende KIZ kulesini kacırdım. Birgun adam gidiyormus, cukura dusmus olmuş. Cunku adam kormus. Alkol yavaş yavaş oldurur. cevap: Kimin acelesi var? İcmek problemlerini cozmese de, sana bir suru yeni ve ilginc problem yaratir. Yeni yil iptal edildi. Cunku eskisini buldular!.. Maliyeden yeni bi vergi daha ''duvar yazisi vergisi'' Flaş...Flaş... Flaş... Fatih Terim GS'da. Cep telefonunu kapat! Monitorumde depreme sebeb oluyor. Hirsizlar, hortumcular! Nereden Buldun Yasasi ertendi, Yasasin!. Bu yazıyı FARKEDERSEN, FARKEDECEKSIN ki bu yazıyı FARKETMEN ya da FARKETMEMEN hic FARKETMEZ. Sen en iyisi bu yazıyı hic FARKETME. Aşk bir muz kabuğudur. Bastını AYAĞIN değil HAYATIN kayar.. Şu araba benim olsun. 5 milyar borcum olsun. SATINCA ODERİM. Turkum, Doğruyum, Calışkanım.Ben bu krizlere alışkınım. Bir hortumcu Turkiye'ye bedeldir. Vatandaş cok BONKOR. Krizlerin faturasını o oduyor cunku.. Artık her cocuk ZAMane cocuğu. KERİZİ cok olan yerin, KRİZİ erken olur. Ulkemdeki ZAMLAR, yağmur gibi DAMLAR. Ekonomi kilitlendi. RESET'leyelim lutfen. Zamlaya zamlaya kriz olur. Eskiden zamPARA'ydım. Kriz geldi zamSEFİL oldum. Turkiş şeytan ucgeni; Kriz, Develuasyon ve Zam. Eskiden ekmek aslanın ağzındaydı. Şimdi aslanda ac -------------------------------------------------------------------- Cok endişelendim. Bugun zam yapılmadı. Acaba hukumetin başına birşeymi geldi? COK YARDIMSEVERIMDIR BUTUN YARDIMLERI KABUL EDERIM TATİLDEYİZ. imza: Cezaevindeki hortumcular. Oyunu doğru partiye ver. Sonra oooy anam oy deme. Vatandaş oldu. Allah TAKSİTLERİNİ affetsin. Dolar yine fırlamış. O ne fırlamadır siz bilemezsiniz. Cemi gordun mu ? Hangi cem? Sivilcem boooooooooo Babam sevdi annemi aldı,Mecnun sevdi Leyla'yı aldı, ben sevdim babayı aldım. ALLAHIM!! Kendim icin bir sey istemiyorum,Sadece anneme elma yanakli,bal dudakli,sutun bacakli bir gelin nasip eyle.. Insanlarin seni ezmesine izin verme; Ehliyet al, sen onlari ez... DELİ gibi sevdim, MANYAK gibi evlendim. Tenyalar bağırsakta yaşar,bağırmasakta yaşar. Gercekler acıdır ,baklava tatlıdır, o zaman baklava gercek değildir. Kim demiş kırmızı ışıkta gecilmez diye? rahmetli gecerdi. Kafanı cevirip durma! Aklından gecenleri okuyamıyorum. Anlayana sivri sinek saz, anlmayana KIZILORDU ORKESTRASI az. Araclarda cep telefonunuzu kapatınız.TELEF olmayınız. Kotu ekonomiye duşen, enflasyon canavarına sarılır. SUDAN UCUZ cep telefonu alıp, ATEŞ PAHASI faturalar oduyoruz. Butun umutlarım suya duştu.Ama boğulmadılar. Cunku onlara yuzme oğretmiştim. ....Ve Tanri kadını yaratti. O da kalkti kaynana oldu. AşK BiR MuZ KaBuĞuDuR BaStIN Mı AyAğIn DeĞiL HaYaTıN KaYaR Dost kara ğunde KARANLIĞA KARIŞIR. Yeter artık bu yediğin ericson olsun. Sayın kulumuz, kılınmamış namaz borcunuz gozukmektedir.Amel defterinizin gunahtan kapanmaması icin, lutfen borcunuzu odeyiniz. MUNKER NEKİR AHİRET HİZMETLERİ. Sıksık Ameliyat olun, iciniz acılır. Bu tup bebek hatalı, hep GAZ kacırıyor. Kim vurduya gittim,birazdan gelicem. Aile kabristanıdır.Damsız girilmez. Buyuk jetona para verme, kucukten al besle buyut. Bilmemek ayıp değil, yeterki caktırma. Cevremizi cevreciler cevreledi. Adam o kadar fakirmiş ki VİRAJI bile alamamcış. Ne bu memleketin hali, zammı eksik. Bizi cekemediler, halat koptu. Aşkın kalbimde yanan volkan gibidir en sevdigim tatlı kazan dibidir. Sıfır alınca uzulme hayat zaten boş. Tarihin hatalarindan biri surekli kendini tekrar etmesi. Hayata cift sıfırdan başlayın, tuvalet bekcliği neden olmasın. Uğruna olunecek birşey gosterin ilk once ben oleyim. Sonsuz ucuzluk istiyorsanız uzaya gidin. Acele kopyaya oğretmen yetişir. Tam oğrenmeye başlamıştım ki okul bitti. Araclarda arabesk muzik yasaklansın, artık BATMASIN BU DUNYA. Bir yerlerden DUGMEYE basacağım ama yine ortalık karışır diye cok korkuyorum. İETT otobusunden bir turlu inemiyorum. İnce bağırsak Sİ , kalın bağırsak DO olur. ---------------------------------------------------------------------- Buralarda orman kanunları gecerdi.Orman bitti, kanun manun kalmadı Kotu ekonomiye duşen, enflasyon canavarına sarılır. SUDAN UCUZ cep telefonu alıp, ATEŞ PAHASI faturalar oduyoruz. Ekonominin durumu belli.Sendemi COTERELLİ. Gercekler acıdır ,baklava tatlıdır, o zaman baklava gercek değildir. Kim demiş kırmızı ışıkta gecilmez diye? rahmetli gecerdi. Kafanı cevirip durma! Aklından gecenleri okuyamıyorum. Anlayana sivri sinek saz, anlmayana KIZILORDU ORKESTRASI az. Araclarda cep telefonunuzu kapatınız.TELEF olmayınız. Babam sevdi annemi aldı,Mecnun sevdi Leyla'yı aldı, ben sevdim babayı aldım. ALLAHIM!! Kendim icin bir sey istemiyorum,Sadece anneme elma yanakli,bal dudakli,sutun bacakli bir gelin nasip eyle... Insanlarin seni ezmesine izin verme; Ehliyet al, sen onlari ez... DELİ gibi sevdim, MANYAK gibi evlendim. Tenyalar bağırsakta yaşar,bağırmasakta yaşar. Yarasa cok faydalı bir hayvandır. Oyle olmasa YARAMASA derlerdi. __________________