Aşk'araz her tarza hitap edebilecek sozler .
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●57 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Aşk'araz her tarza hitap edebilecek sozler .
-
26-09-2019, 20:21:23Erkek adam ozlediğini soylemez bekler ve bir sigara daha yakar . “Sevgi garip bir yangın. Yaşaması icin buyumesi gerek. O yangına herşeyini atacaksın; zamanını, gururunu, dehanı…” Bekliyorum. Oyle bir havada gel ki, vazgecmek mumkun olmasın. Âh kimselerin vakti yok, Durup ince şeyleri anlamaya. “Dengin dengini bulmasıdır; en buyuk mutluluk bu dunyada…” Durma uz kendini uzebildigin kadar, hatalarını duzeltecekse. Duşunme hic şu anını, duşuncesizlik garantiliyorsa yarını. Ve kork olumden olesiye, korkun seni olumsuzleştirecekse. İcimde mis kokulu, Kızıl bir gul gibi duruyor zaman. Ama bugun cumaymış, yarın cumartesiymiş, Coğum gitmiş de azım kalmış, umurumda değil. Menfaat her turlu dili konuşur, her kılığa girer, hatta menfaatlere karşı kayıtsız biri gibi gorunmesini de bilir. Ne aradığını bilmeyen, bulduğunu anlayamaz. Fikrimde tarifsiz guluşun, cebimde koca bir 'hoşca kal'... Hicbir şeyim yok akıp giden sokaktan başka Keşke yalnız bunun icin sevseydim seni. Gulmeden olmemek icin, mutluluğa kavuşmayı beklemeden gulunuz. Bir insanın sana neler verebileceği değil, senin icin nelerden vazgececeği onemlidir. Gece en karanlık ve ebedi gorunduğu zaman, gun ışığı en yakındır. Her gecenin, bir sabahı vardır. __________________