Bunlarda Bizden Size Armağan Olsun Sakın Kızma SaygıLarımLa ' Cok HızLı Akıyorsa Kanım , Karış Bu Kana AkaLım Kimsenin AkLının Basmayacağı Yuksek KafaLaraa Sıkıcı Geliyorsa Bu Hayat Sanaa.. Hadi Durma Karış 0 Rh + Kanıma, Renk Gelsin Hayata Atıcagın Kahkahalara ' Ruhum eSiR oLmuş BedeniMe.. Haps oLsada Durmaz Yerinde AsLında Şu Hayat DeniLen Şey Senide ALdatıyor Benide ALdatıyor , KimseyLe Beraber Sonsuza Dek BirLikte OLmuyor . Hani Şu MutLu SonLar Varya , Sadece YeşiLcam FiLmLerinde GercekLeşiyor (: YaşayabiLdiğim kadar yaşadım , BeLki sınırLarı biLe zorLadım : YaşayamadıkLarım icinde , 1o Numara Bi Fragman HazırLadım Bu Hayatta Gecen ŞahısLar ve MekanLar Tamamen ' HayaL Urunudur (; +18 Cok Degerliyim Sanırım ki... ' Sata Sata ' Bitiremiyolar~ * ŞekLimizi bırakmayı hic duşunmedik , Evet gorebiLdiğiniz kadar zirvedeydik ; OLabiLdiğimizdende ' İyiydik ' , Ovunmek gibi oLmasın - sıradan insanLarın hayaL edemediği yerLerdeydik Duygularıma Marka Etiketi Koyma.. Aşk Bir Alışverişten Daha Fazlası.. Bir Yerden Sonra Mutlu Olacakmışız Gibi , Ama Dur Bakalım, Olmadı İceriz Yine O kadar yuksekLerde doLaşıyorumki , Nefes aLış verişim bozuLuyor ; KaLp atışLarım duzensizLiğe surukLeniyor , ALdığım NefesLe Beraber DeğiL , CaLan Muziğin Ritmine Gore Atıyor KızLarı hic anLamaya caLışma , Boşuna yorarsın tatLı kafanı sacmaLıkLara . Otur bi Kova hazırLa , 3 kapak aL bırak kendini turbuLansaa Begenmediysen Daha İyisini Yazda Rekabet Olsun Hırs Yapayım Kralına Akayım Kapiş __________________