Acıya kahkaha atabilmek bir sanatsa eğer; Ben cok pahalı bir tabloyum. Bazı insanlar gercekten salak ! Hayattaki en zor şey; gececeğin koprulerle, yakacağın kopruleri ayırt etmektir. Sizi gulumsetebilen insanların peşine takılın, cunku sadece bir gulumseme karanlık bir gunu aydınlatabilir. Hayattaki en buyuk pişmanlık, pişman olurum diye yapmadıklarımızdır. ''Yuru! Hur maviliğin bittiği son hadde kadar! İnsan alemde hayal ettiği muddetce yaşar.'' Aslında iyi insan ya da kotu insan yoktur, Bir insan vardır, bir de insan olmayan. İcimden şehirler geciyor, sen her durakta duruyor, inmiyorsun... "Birini seviyorsanız, onu Allah'tan isteyin. Kalpler Allah'ın elindedir.." İnsanların az bir kısmı mutlu, bir o kadarı ise mutsuzdur. Geri kalanların tumu; mutlu gibi gorunen mutsuzlardır... Asıl ucuz olan ne biliyor musun? Beş kuruş vermeden savurduğumuz yargılarımız.. Bu hayat bana, insanların coğunun gulemediği icin ağladığını, susamadığı icin konuştuğunu ve laf olsun diye yaşadığını oğretti. Bazı erkekler cok paranın butun kızları etkileyeceğini sanır. Tıpkı cok makyajlı kadının, kendini cok guzel sanması gibi. "Aşk nasip işidir hesap işi değil, Aşk adayıştır, arayış değil." “Aklım mı? O yuzsuz bir misafir! Hep sende kalıyor.” “Cunku bilirsin, hicbir yara hicbir zaman tam olarak iyileşmez.” Beklenen hep gec geliyor; Geldiği zaman da insan başka yerlerde oluyor.. “Bir insana başkaları yanında verilen oğut, Oğut değil, hakarettir...” “Bir kadının kaderi; sevdiği adamın ihanetiyle, Sevmediği adamın sadakatı arasında cizilir..” ”Denize sıfır evi hic istemedim ben, ama hep gokyuzune sıfır hayallerim vardı…!” “İstediğin kadar uzağa git; hep aynı gokyuzunu paylaşacağız...” __________________