EuroGunz İp(Pc) Ban alanlar buraya -->
Oyun Dünyası0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- EuroGunz İp(Pc) Ban alanlar buraya -->
-
26-09-2019, 20:13:15Beyler ben eurogunz a daha yarım saat once giremiyordum. aklıma bi fikir geldi bir gun ram taktırmaya gitmiştim tanıdığım bir muhendis vardı ve ona taktırırken pc başlangıcında şifre varsı ayarlara gelemiyordu sonra kasayı actı ve icindeki minik pili cıkarıp taktı reset attı ve şifre sıfırlandı bende duşundum ve belki ama belki bir şey olabilir dedim.denedim yemin ederim ki calışıyor. bu olmassa ondan once oyuna girmeden başka bi ayarda yaptım. şimdi ağ bağlantılarıma girin , ordan yerel ağ bağlantısına cift tıklayın. acılan pencerede en yukarda solda iki secenek var biri genel biri destek destek e tıklayın. sonra orda yazan ip i değiştirerek gireceğiz. şimdi bu ip , alt ağ maskesi ve varsayılan ağ gecidini bir yere not edin.sonra tekrar genel tıklayarak ozelliklere gelin (devre dışı bırak ın yanında)ozelliklere tek tıklayın. acılan pencerede dns değiştirmek icin girilen yer varya yani internet iletişim kuralları (TCP/IP) oraya cift tıklayın.sonra cıkan pencerede ustte iki secenek var biri otomatik olarak IP adresi al , diğeride aşağıdaki IP adresini kullan aşağıdaki IP adresini kullana tıklıyoruz. ve oraya size not alın dediğim yerlerin son rakamını değiştirerek yazım oreneğin:192.168.2.5 se normalde onu 192.168.2.6 olarak yazın bide sadece ip adresini boyle yapın diğerlerini olduğu gibi gecirin. dns ye ise: Yeğlenen DNS sunucusu:208.67.220.220 Diğer DNS sunucusu: 208.67.222.222 yapıyoruz yani youtubeye girmek icin kullanılan Dns işte bukadar bu işlemleri yaptıktan sonra pc ye bi res atın ve eurogunz a bir hesapla girin iyi oyunlar __________________