"Şimdiye Kadar Verilmiş En Buyuk İleti Arşivi"nden bile Buyuk Kişisel ileti Arşivi !!
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- "Şimdiye Kadar Verilmiş En Buyuk İleti Arşivi"nden bile Buyuk Kişisel ileti Arşivi !!
-
26-09-2019, 20:13:11AşK Nemi? Buyuk Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dunyam! *Biliyorum Sen GuneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dunyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var.. *Duşunuyorum da; duşuncelerin en guzeli senin beni duşunup duşunmediğini duşunurken, duşunuyor olmanı duşunmek galiba *ßana okuLda 1 SaaTin 60 Dakika oLduğunu oğReTTiLer, 1 DakikaNıN Da 60 Saniye oLduğunu oğReTTiLer ama,SenSiz ßiR Dakikanın sonSuza Dek SuRDuğunu oğReTmeDiLer *BENİ SANA KAVUŞTIRACAK TEK ŞEYİN OLUM OLDUĞUNU BİLSEYDİM, AZRAİLİN GELMESİNİ BEKLEMEZDİM *BuGuNu yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım icindir.... *Bu gun bir meyhane keşfettim mezarlığın tam karşısında , Eğer ki bir gun beni ararsan ya meyhanedeyimdir yada tam karşısında... *Hayatta uc seyi sevdim: Seni; Kalbimi; Umit etmeyi... Seni sevdim, sensin diye, Kalbimi sevdim, seni sevdi diye, Umit etmeyi sevdim, belki seversin diye... *GuLmek Icin Mutlu Olmayı Bekleme, Belki Mutluluk GuLuŞuNde Saklıdır,sakın Ağlayım Deme Bilki Biryerlerde Senin Bir Tek GuLuŞuN Icin Yaşıyan Vardır.... *Kırıyorsa sozlerim susarım bir daha konuşmam.rahatsız ediyorsa varlığım olurum karşına cıkmam.rahatsız eden sevgim ise;UZGUNUM ONA ENGEL OLAMAM... *bazen kendi golgene basar sendelersin ıssız sokakalarda..... *belki olum kanıtım olur sozlere... *arkadaşlar aranızda ulker cikolatalı gofret sevmeyen var mı? *kır kalbimi gonlun olsun.al herşeyimi gozun doysun.şimdi başka kollardayım..bu da sana KAPAK olsun.. *..kalbimi asıl acıtanın kendim olduğumu oğrendim *aşk ezdirmez kendini... Hêr Gêcên Gùn ßirÂz DÂha Aciyør Canim.Hêr Gecên Gùn ßirÂz Daha KÂn KÂybêdiyør HÂyaLLêrim... вєη∂єη αуяı ѕєη şιм∂ι мυтℓυмυѕυη؟؟ вєη вoуℓє αğℓαякєη нυzυяℓυмυѕυη؟؟... (¯`•._ﻯ€йЇ• ﻛể√!ỳ٥Řﺚщ _ .•´¯
ﻛêήﻛîz Bêή ήêƒêﻛ a£àщáщ.. ...віℓмεzðім віяðана віяðана ѕενεcεĝімі γіηε õĝяεттіη ваηа ѕενмεγі γεηіðεη ðоĝðμм ѕεηℓε õĝяεηðім γũяũмεγі ηοℓμя вιяакма εℓℓεяімі... §êñĐęñ ƒǻŽĻǻ ßĪŗşêŷ Ĩ§ŦèмīŶơřưм ƯžǻķŤǻŅ Ưžǻģǻ ßĩŖ Ģůϧěń ŶęŤęŘ... รєภเ ђєг ozlє๔เğเ๓๔є ﻮoкtєภ ๒เг אıl๔ız ๔uşรєא๔เ ๔uภאค кคгคภlığค ๒๏ğยlยг๔ย!!... ∂uηуα∂α вιяιηι ¢σк ƒαzℓα ѕєνє¢єкѕєм σ вєηιм oℓє¢єgιм кιşι σℓα¢αк... >>>ιηѕαηℓαя gєcιуσя нαуαтıм∂αη...¢αηıм ∂є∂ιgιм...вєş ραяα єтмєѕ ιηѕαηℓαя....!!!