[IMG]http://img137.**************/img137/3840/logokt4.jpg[/IMG]
Platform: PC,Xbox 360,PS3 Tur: Yarış Multiplayer: Var Yayıncı: Electronic Arts Yapımcı: Electronic Arts Cıkış Tarihi: 2008 Kasım 18 Electronic Arts'ın Vancouver studyolarında geliştirilen yarış oyunu Need for Speed: Undercover'ın ilk videosu yayımlandı. Need for Speed: Undercover serbest bir oynanış sunacak ve gorev tabanlı olarak ilerleyecek. Oyun, Need for Speed serilerinden alışık olmadığımız derecede kapsamlı ve guzel bir senaryoya sahip olacak. Oyununun işleyiş olarak The Transporter filmlerine oldukca benzeyeceğini de belirtiliyor. PC, PS3 ve Xbox 360 platformları icin geliştirildiğini tahmin ettiyorum. __________________________________________________ _________ VIDEOLAR Trailer 1 Videoya gore oyun 18 Kasım 2008 tarihinde raflardaki yerini alacak, ayrıca videodaki bayanın Christina Milan olduğunu da belirtelim. Need for Speed: Undercover hakkında yeni bilgiler geldikce sizlerle paylaşacağız. Guncellenecek... __________________________________________________ _________ RESIMLER [IMG]http://img137.**************/img137/3840/logokt4.jpg[/IMG] Guncellenecek... __________________________________________________ _________ Kendi Bilgilerim ve SSS (Sıkca Sorulan Sorular) Benim Yorumum ; Benim Nfsnin En Cok Sevdiğim Serisi Most Wanted™'dır ProStreet , Carbon vs. Bana Cok Kotu Geldi EA Games Yine Guzel Bişey Yapamazsa (Kendi Acımdan Konuşuyorum)NFS'yi Bırakıp Race Driver: Grid'e Yonelicem Oda Kotu Bir Oyun Değil.EA GAMES Daha İyisini Yapana Kadar Most Wanted™'da Kalıcam 1-NFS CHASE NERDEN GELDİ NFS Chase Birinin Uydurmasıdır EA games Boyle Bir Bilgi Vermedi Bana Kendim Sordum Cunku. 2-Sistem Ozellikleri Nelerdir ? EA Games Henuz Oyun Uzerinde Calışıyor Ne Kadar Gercekci Yaparlarsa Sistem Gereksinimleride Okadar Artacaktır. 3-Yarışlar Pistlerdemi Olucak Yoksa Caddeler Sokaklar vs... Yerlerdemi Olucak ? Fazla Bir Bilgim Yok Ama 1.Trailerden Anladığım Kadarıyla Sadece Yarış Olmayacak ve Pistlerde Goremiyorum Ben Trailerde. __________________________________________________ ________ Yorumlar ve Cevaplar Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen berat11
trailerden oyunun sadece yarış uzere kurulmadığı cok belli oluyo repledim
Haklısın Silahlarda Var Acaba Arabadan Rakip Aracın Tekerlerine Silah Sıkabilme İmkanımı Olucak Yoksa Sadece Silahları Videolarda Bizim Kontrolumuz Olmadan Adamımızmı Ateşleri Edicek İleride Belli Olur Ayrıca Rep İcin Sağol --------------------- Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Lin¢øℓи
Yeni Videosunu İzledim,,Bu OYun Super Olacak.. Pro Street Rezilliğinden Sonra Akıllarıın Başlarına Almışlar Galiba..
Oyunun Videosu Dahada Sabırsızlandırıyor Eğer Oyun Bu Video Gibi Olursa Undercover™ Race Driver: Grid İ Yeni Cıktığı Halde Tarihe Gomecek Oteki Yandan Serinin Kotu Cocuğu Pro Street İcin Bir Cok Reklam Yapıldığı Halde Grid Onu Tarihe Gomdu Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen zkg70
vidyoyu izledım serinin en iyisi olacak bence yarıstan fazlası var.hangi arabaların olacagı bellı degıldır heralde.emegıne saglık
Evet Yarıs ve Daha Fazlası İcin Sıkı Tutunun Diyorum Ben Ayrıca Arabaların Neler Olacağı Henuz Belli Değil Ve Şu Sıralar Cıkan Arac Listelerine İnanmayın Derim Gta 4 Dedikodusunu Hepimiz Biliyoruz Heryerden Uydurma Kapak Resimleri Cıkmıştı Hatta Pc ye Cıkmicak Diyede Bi Soylenti Var Ama PCGAMER Oyle Demiyor __________________________________________________ _______________ Arkadaşlar Bu Konuyu 3. Hazırlayışım Tam Konuyu Gonderirken iexplorer.exe Hata Verdi Nedenini Bilmiyorum Ve Konuyu Kopyalayamamıştım Bu 3.cusu Oluyor Bayağı Emek Harcadım Yorumlarınızı Eksik Etmeyin Lutfen. Guncelleneceği İcin Sık KullanılanlarFawories Listenizde Bulunmasını Yada Konuya Abone Olmanızı Tavsiye Ediyorum YORUMLARA +REP VERİYORUM __________________________________________________ ______________ __________________________________________________ ______________ YARIŞIRKEN SU İCMEYE VAKTİNİZ OLMAYACAK
Haklısın Silahlarda Var Acaba Arabadan Rakip Aracın Tekerlerine Silah Sıkabilme İmkanımı Olucak Yoksa Sadece Silahları Videolarda Bizim Kontrolumuz Olmadan Adamımızmı Ateşleri Edicek İleride Belli Olur Ayrıca Rep İcin Sağol --------------------- Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen Lin¢øℓи
Yeni Videosunu İzledim,,Bu OYun Super Olacak.. Pro Street Rezilliğinden Sonra Akıllarıın Başlarına Almışlar Galiba..
Oyunun Videosu Dahada Sabırsızlandırıyor Eğer Oyun Bu Video Gibi Olursa Undercover™ Race Driver: Grid İ Yeni Cıktığı Halde Tarihe Gomecek Oteki Yandan Serinin Kotu Cocuğu Pro Street İcin Bir Cok Reklam Yapıldığı Halde Grid Onu Tarihe Gomdu Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen zkg70
vidyoyu izledım serinin en iyisi olacak bence yarıstan fazlası var.hangi arabaların olacagı bellı degıldır heralde.emegıne saglık
Evet Yarıs ve Daha Fazlası İcin Sıkı Tutunun Diyorum Ben Ayrıca Arabaların Neler Olacağı Henuz Belli Değil Ve Şu Sıralar Cıkan Arac Listelerine İnanmayın Derim Gta 4 Dedikodusunu Hepimiz Biliyoruz Heryerden Uydurma Kapak Resimleri Cıkmıştı Hatta Pc ye Cıkmicak Diyede Bi Soylenti Var Ama PCGAMER Oyle Demiyor __________________________________________________ _______________ Arkadaşlar Bu Konuyu 3. Hazırlayışım Tam Konuyu Gonderirken iexplorer.exe Hata Verdi Nedenini Bilmiyorum Ve Konuyu Kopyalayamamıştım Bu 3.cusu Oluyor Bayağı Emek Harcadım Yorumlarınızı Eksik Etmeyin Lutfen. Guncelleneceği İcin Sık KullanılanlarFawories Listenizde Bulunmasını Yada Konuya Abone Olmanızı Tavsiye Ediyorum YORUMLARA +REP VERİYORUM __________________________________________________ ______________ __________________________________________________ ______________ YARIŞIRKEN SU İCMEYE VAKTİNİZ OLMAYACAK