ĞoŹŶÁşĹÁŔıМÁ ĶÁŃ ßÚĹÁşıŶŐŔ ÁŔŤıĶ.ŹÁМÁŃı ĞĔĹĎĨ ĞĨŤМĔŃĨŃ ŚŐŃŚÚŹĹÚĞÁ... Ne PaRa ne GuZeL hatun sadece iftardan sonra bir sigara seninle tanışalı zaten birtek seni bulabiliyorum koydugum yerde Beni Beyninden Silmiş Olabilirsin Ama Kalbinde Hala Ben Hukum SURUYORUM.. eLLer yansın, eLLer kansın, eLLer baksın gozLerine!! Hak etmedin bu sewgimi yoLun acık oLsun bensizLiğe .. £y İstanßuL ! Sana yeniLdim bir gunahkar yuzunden... Verme istemem!.. ßırak!.. Ustu kalsın!.. aLacağım yok senden... Y.O.K Artık Sana Ait T€K Zerre ßunyemde..Sen koca ßir HİC oldun ßende, €ttiğin T€K cumle ile..! Gozum kapalı hayatımı ortaya koyduğum bir kumar oynamıştım. Ya seni kazanacaktım, ya da kendimden VAZGECECEKTİM.. Hem seni kaybettim, hem de kendimden VAZGECTİM... N dnyLr yıktm sni buLmak icn, N umutLr unuttm sana gLmk icn! Snse 'ayrıLık' dedin en b$nda.. AğLa ağLa $mdi yLnzLığına!! ağLa.. Bu da sana son surprizim olsun.Şimdi, seninle yaşanan gunleri ateşe veriyorum,beni guzel hatırla.Gidiyorum...! Her haLinLe Her haLimdin Gozumden Du$tun.. Zaten HİC ßnm oLmadın Hatta Odunctun !! Cocuum du$unme, birascık yaLan a$k icin soLenen $eyLer..! Sevdiğim, kimse seni benim kadar sewemez, benden başka hic kimse uğrunda olemez!! İstersen cek git eller kıymetini bilmes. İnsanı İnsan Eder Gayret iLe Calı$mak fakat i$in zor yanı calı$maya aLı$mak Ayrılıkları ayrıntılar incitir. | Murathan Mungan | Cok ßıkarsan Hayattan ßir mezarLığa git, oLuLer ii biLir ya$amak guseLdir | Erhan Guleryuz | Bir gun Duyamazsan Sesimi Gecelerinde ßiLirsin ki Veda £demem SevdikLerime !! SessizLikte wedadır sewgi doLu kalpLere .. Yan kaLbim yan.. Giden unutuLur, sen sana yan.. Sus kalbim sus!! Nasibin yok snn a$ktan.. Gidrsm donmem, doneceksem zaten gitmem! Sen gidiorsan eğer cok oslesemde ‘don’ demem.Ağır geliosa bunlr firar serbest, ustelemem! Ne olur artık vurma beni, uzakLa$.. ßundan ßoyle ßenim icin huzundur a$k!!!!! вσуυη єğмєм αѕℓα ѕαηα уαкѕαη вιℓє вє∂єηιмι вєη ∂σğαяıм кuℓℓєяιм∂єη gu¢uη ναяѕαα ∂υя∂υя вєηι... уα вєη σкυℓυ σzℓє∂ιм кαя∂єѕιмммм ∂єℓιмιуιм вєη ηє∂єη σкυℓυмυ σzℓєуιм вєη αякα∂αѕℓαяιмι σzℓє∂ιмммм ιηтєяηєтι нιzℓαη∂ιяι¢αм ∂ιує кαѕтιяαη тєℓєкσмα тєşєккuяℓєя ѕυѕ ρυѕ ∂υямαм ѕαкιηℓιğιм∂єη,ιηѕαηıуєтℓє cozмєуı ѕєν∂ıgıм∂єη,ιℓℓє ∂є ѕαναşмαкѕα ηıуєтıη,¢єѕαяєтıη ναя мı уєηιк ∂uşмєує нαℓιмιz ιтℓєя∂єη вєтєя кєуƒιмιz вєуℓєя∂є уσк... :::υηυтυℓмαмαк υηυтмαмαуı ємяє∂єя::: ѕσηυη∂ααα σ∂αм∂αη нαуαтıм∂αη єωιм∂єη ¢ıкıρ gιттιιιιιιιιιιι(υzυη ѕuяєℓι вι мιѕαƒιя∂єη вυguη кυятυℓ∂υм∂α) ѕαcℓαяıııм ιρєк gιвιιι кσкυм вєвєк g..нєу ηє вαкıуσѕυη ●●•вαğıмѕız ∂uşuη¢єℓєяιм∂є вαğıмℓı кαℓ∂ıм ѕαηα ●●• ƒєѕтιναℓ gιвιѕιη кαтıℓмαк ιѕтιуσяυм oηℓєя∂єη уєя кαρıρ gozuηu кαℓвιмє вєкℓιуσяυм αѕαℓєтιηιη вє∂єℓι cσк кoℓєη ναя вєℓℓι вιяι нєм вιяαz ∂єℓι αz∂αη cσк ∂α ѕєяѕєяι :::вιяιηє guνєηмє∂єη oη¢є cσк ιуι ∂uşuη !! ηє мαℓ σℓ∂υğυ ѕσηяα∂αη σятαуα cıкαвιℓιя::: "нιc уuzuη∂єη ∂αяıℓмαк, нєя guzєℓ şєує αℓıηмαк, вιтιк νє мυтѕυz αηıℓмαк" αℓıη уαzıм σℓ∂υ.. ...gєℓ gєℓмє oηємℓι ∂єğιℓ αмα вєкℓєтмє тαмαммı ℓαη!!!... нιcвιşєу ∂ιуєη вι ¢uмℓєηιη σятαѕıηα тєякє∂ιℓмιş вι кєℓιмєуιм...ozηєѕιz,zαмαηѕız,zαяƒѕız,мєктυρѕυ z,α∂я єѕѕιz.... вαzєη ozuя ∂ιℓємєк вιℓє ιşє уαяαмıуσя.. кαняєтѕιη нєя şєує нєєєєєєу! ηє ∂υяυуσяѕυη вє, αт кєη∂ιηι ∂єηιzє. gєяι∂є вєкℓєуєηιη ναямış αℓ∂ıямα ... вσğαzıм∂α кιℓιтℓєηιρ кαℓ∂ığı ιcιη ѕoуℓєηмємιş вιя ѕuяu ѕoz¢uк ναя ιcιм∂є.. нαуαт ∂α ƒιℓмℓєя gιвι σℓ&.. __________________