Merhaba arkadaşlar bende oyunda LvL kasmada işinize yarayacak bir yontemle size yardımcı olmak istedim.Fazla uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum. İlk once ACTOOL isimli programı indiriyoruz.Aşağıdaki linkten http://www.actool.net Bu linke tıklayıp Download AC Tool 5.4.0 yazısına tıklayın.İndirme işlemi bittikten sonra programı kurun ( Kurulum bitince programı acmak icin kısayol olusturmaz masa ustunde bunun icin C:Programfiles/ACTOOL a bakınız ) evet yuklediginiz progrqamı anlattıgım gibi acın.Ve su kodları yazın parantes icindekileri yazmayın tabii ne işe yaradıklarını anlatıyorum orada Bazı satırlarda atlama olmustur siz duzeltirsiniz bunları. SetActiveWindow Talisman Online Client delay 10000 (Buradaki rakam degeri tuslara basma zamanını soyler.10000 10 saniye demektir.) keys (Bu tus bildiginiz gibi yaratıkları secer) keys 1 (Burada da saldırı skilleri vardır karakterinize gore yerlestirin suanki hali sadece 1 rakamına basar.) keys 1 keys 1 keys 1 Procedure end // Insert script commands here. Use ":CALL end" to use. End (Buradada komutun bitisini soyler) evet arkadaslar kodlar bu kadar.bu benim kullandıgım seklidir.ben tek skill kullanıyorum.siz karakterinize ve adamın gyucune baglı olarak sureleri delay yazan yerden azaltıp arttırabilirsiniz.Mesela ben 10 saniyeden daha kısa surede adam oldururum derseniz 10000 i 9000 veya 8000 seklinde kısaltabilirsiniz.daha baska komutlarda ekleyebilirsiniz Mesela tamerler icin sizden once petin saldırması icin bi komut eklersiniz.ben fazla anlamadıgım icin elimden bu kadarı geldi.Ve size tavsiyem yanınızda iyi bir petiniz olsun mesela MONK ve SiN ler icin HP UPPER ve HP REC skilleri olan bir pet -yada tamer,wizzard ve fairyler icinse MANA UPPER ve MANA REC skilleri olan bir pet isteginize baglı olarak AUTO PiCK kutu toplama skili olursa daha da iyi olur ne zaman nasıl bir itemin dusecegi belli olmaz.Siz bilgisayar basında degilken bu sekilde cıok guzel kasarsınız yada kasmaktan sıkılıp dinlenirken yine de kasabilirsiniz bununla.Yanlız bununla kasarken oyunun on planda olması gerekir baska bisey yapamazsınız.BooT oldugu anlasılırmı banlanırmıyım diye soracak olursanızda tabii anlasılır siz pc basında olmadıgınızdan GM gelip bisey ayzsa cevap alamıyacagı icin bu kesin boot kullanıyor diye dusunecek ve banlayacaktır bi kere basıma geldigi icin yazdım (Ama sonradan GM yi fırcalayıp ozur dilettim ) karakterinnizi boot a bırakacak yaratıkları iyi secin mesela her haritada aynı lvllerde olsa bile digerinden kolay kesilebilen yaratıklar vardır onları ogrenin once ve oraya bırakın.Anlatacaklarım bu kadar sorularınız icin bu konuya mesaj yazsın forum a girdigim zamanlarda yardımcı olmaya calısırım.İyi kasmalar __________________