1-£n !y!s! VÂzqécMék ..£L! ÂyÂqı CékMék..ßu YoLun £n HÂyırLısı YÂnLız YuruMêk !.. 2-SonsuzLuk Koyuyorum adını Sensiz gunLerin senLi gunLerLe Takas £diyorum..YokLuğun die ßirşey Yok ßende.. ßen Seni Sonsuzluk Kadar Cok aMa Cok Seviyorum 3-KoYmaZ BaNa P!C GonuLLérin Sahté Sévgisi,AsıL KoYaN DeğeR Vérdiğimin Cékip Gitmési..! 4-ßirgun Daha ßitti Son ßuldu Sensiz..ßirqun ! ßirqun Daha.. 5-Né VéFaNıN Adı KaLMı$ Né SéVDaNıN TaDı KaLMı$ ! A$Ka TuzaK 0 Yém!NLér DéMéKK! Hép YaLaNMI$.. 6-HaTaLaRıMa Sava$ AcTıM HéRquN FarKLı KéféNDéY!M.. 7-SusLu AşK KeLiméLéRi Y0q ßizDé ßaKıŞıMıZ YéTéR SéVMéYi ßiLéNé..geRceqteN sefeNe!.. 8-Ses Etmesemde Ofkem Saklı Son Bakışımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama...Oda Değmez Sanaa... 9-BaNa YaNLı$ AnLatmı$Lar GerCek oLan SeVGiYi ßoyLe oLaCağını BiLsem Severmiydim Senin Gißi $ereFsizi... 10-KaHBeLeRe yer yok gonLumuzde biz SewerSek aLem Onumuzde ... 11-Né ArıYoRuM Né ARaNıYoRuM HéRKéS BaKSıN KéYFiNé ßéN TéK TaKıLıYoRuM.. 12-( BensizLikle ) CezaLısın( SensizLiğe ) Mahkumum 13-KahbeLik GizLi YapıLır ama GizLi kaLmaz.!!! 14-VarLığımızın Farkında oLmayana YokLuğumuz Dokunmaz...! 15-Yureğim, yokluğunun yangınıyla değil, varlığının sevdasıyla atsın.. 16-Aşıqın Feryadı SusKunLuqunda GizLidir !.. 17-KÂLémLér Tukéttim,Tukénméyén HÂSRétLé..Hér$éyi SÂn YÂzdım..Hér$éyé Séni.. 18-ßeni ßenden ßaşka Kimse İlgilendirmez..Kimsede ßenimLe İlgilenmesin Gerekmez.. !9-ßuqun Søn.ß¡r yarIñ yøk.Dûnûmûz zÂtên kÂybøLmuS. ß¡tt¡yøLcuLuq. ÂyrîLm vÂkt¡ gêLdî. Gêr¡dê KÂLÂñ, Søñ ß¡r høS¢Ã‚qÂL d¡Lêq¡.. 20-Bu da sana son surprizim olsun.Şimdi, seninle yaşanan gunleri ateşe veriyorum,beni guzel hatırla.Gidiyorum...! 21-HaYaT YeDeK oYuncuLarLa DoLuDuR ... ! ßo$aLan YeR Her ZaMaN DoLDuruLur ... ! 22-Bir Réssam Misali Vurdum Fırcayı Dunyama..ßén Yaratıyorum,ßén KaraLıyorum,ßen SiLiyorum. 23-KaDeR AѕLα Dσğяυ zαмαηdα dσğяυ ιηѕαηı cıкαямαz кαяşιηα!!!уα zαмαη уαηLışтιя... уα dα ιηѕαη... 24-'Ask' bi daha mi [?!] TovBee [!!] Yasak ettim ben onu bu qonuLe [!!] 25-Benim gozumde bir hicsin artık, Nefretim aşkımı aştı bu gece 26-Benden Giden Bana Doner Aşkımı Fark Ettiğinde, Sen Bu Savaşı Kaybettin Meydanı Terk Ettiğinde.. 27-Sabır SusKunLuk DeiL ! İşitilmeyen ßir Feryattır.. 28-OySa ßen Hic Kayßetmedim Sadece Zamanı GeLdiğinde Vazgecmeyi ßiLdim Okadar !.. 29-ßen Kusmem Hayata ßa$kaLarı Kusuyorsa,ß!r qun ı$ıkLar ßaNaDa Yanıcak NasıL oLsa... 30-Ne Ruhun Esrarı..Ne Aşkın Kudreti..Herkes Oder Gun GeLir Payına Duşeni 31-Soylesem Tesiri Yok !! Sussam GonuL Razı DeğiL... 32-ßen Gittim Ewt Ama Herşeyin ßi Sebebi Vardı !.. 33-Sen İse Esrar Gibiydin aNlık MutLuLuk Gerisi Zarar (: 34-SİYAH sevdiqime baqma icimde hep bi G O K K U Ş A Ğ I Var,beNy dier kısLardaN saNma ayrı bi Karismam Var The aNd =) __________________