gєяєğιη∂єη ƒαzℓα ∂єğєя уα ѕєηι мαнνє∂єя уα∂α ∂єğєяιηι кαувє∂єя ѕαнтє ∂uηуα∂α gєяcєк σℓмαк αуяı¢αℓıкıтя Kaybetmek istersem kazanırsın olumlu veya olumsuz hayatım sadece umutsuz... hayatta yaşamak icin degil ne zaman olcem diye savaşmak gerekir seni sen oldugun icin degil benim seni sectigim icin yaşaman lazım B3Nİ B3N OLDUĞUM İCİN D3GİL B3NİM S3Nİ S3CTİĞİM İCİN [email protected]@Ş[email protected] [email protected] NASILDA YALNIZIM NASIL CARESİZ NERDE NERDE ARKADAŞLARIM NERDE NERDE SAHTE DOSTLARIM. EN YAKIN BİLDİGİM KOLPA CIKTI BENİ DUŞMANım DEGİL DOSTLARIM YIKTI.... кıяıℓѕıη єℓℓєяιм ηєує уαяıуσя gєηcℓιğιм gι∂ιуσя тυтαмıуσяυм...... Kim Demiş SarhoşLuq KotuDur Die Bn Herseyimi AyıqKen KayBettim Yaşadıklarım doğrultusunda Dostluğuda *****liğide kolpalığıda oğrendim... KimSe Beni Sevemiyor Cunku , Ben farkLıYıM. Bende kimSeyi SevemiyOrum Cunku herkes aYnı .. Hakkımda bilgin yoksa fikrinde olmasın SiZd€ki d€g€riM n€ kAdArSa ߀Nd€ki D€g€RiNiZ OkAdAr . Kimseyi ornek almam,kimseye ornekte olmam, Duşler başka Gercekler başka. Benimle olan her daim sağdır.. Sorgulanmamış Hayat Yaşanmaya Değmez... Kim nasıl baktıysa ole gorur.. herkez belinde tahtayla dolaşırken bizde demir vardı ... yabiklerle işim olmaz ben pacalıları kupaya kaldırıyom alıştım kalleşce cekip gidene alıştım bu kahbe bozuk duzene alıştım dost gibi gorunene.. elimi attığım herşey kırıldı umitler hayaller hepsi yıkıldı kustum yaşamaya canım sıkıldı.. şkı yaşarım sanada yaşatırım.. opme kızım beni alkol kokarım romantizim bilmem mevzu yaparim tutma elimi emanet sanarım seni deil semtin akdereyi yakarim. BİZDE BİLİRDİK SEVGİLİYE KARANFİL ALMASINI. LAKİN AC İDİK YEDİK KARANFİL PARASINI.(.yılmaz guney) erkesle Dost Olanın Hic Dostu olmaz.... kader beni baştan yarat gozlerimi bensiz ağlat.. sen bana tahtayla vururken ben demir saklıyodum.. ağlıyor iki gozum,senin icin bu sozum belki bir gun huzun... tek başınna boş yaşama,gel yanıma gor yaşama.. .Yuz werDik yetEri kadar..Artık HERkes eDERi kaDar bu hayatta ektiğim hic bir şeyi bicemedim... cim kan ağlıyorken bile mutlu gorunuyrum , acımasız hayatı bole surduruyorum.. umrumda değil kimse onume bakarım mumkunse.. daha senle beni ayırt edemiyorum soylesene bana seni nasıl seveyim korkuyorum yaşamaktan yaşadıkca ağlıyorum bekliyorum olmeyi istemiyrum sevmeyi... sozlerim tukendi ağzımdan ses cıkmıyor sesli harfler bie sessiz kaldı... zaman akar gider geriye kalır izler.. 30 yaşında cocuk ağlıyor işte beni bu sacmalık hayata bağlıyor.. Beş PaRa eDeR mi VarLığın ? Ki YokLuğun BeNi AcıtSın ALem EğiLsin OnunDe, Ben EğiLmem. HayaT YaşandıĞı KadardıR, GeriSi Ya HatıralarDa BiR iZ YaDa HayallerDe BiR uMuttuR..! \’\’ YaNLıZLıK ßeNiM saLTaNaTıMDıR , aCıLaRLa d0Lu haRaBeMde \" kRaLLaR giBi YasıYoRuM..!! BeNim dunYamDa bEniM oYunUm bEnİm kURalLaRıma gOre OynAnıR!!! Ben keder uretir dert yaratırım aleme ibrettir herbir sattırım kırk yılın başında halim hatrım sorulsa ne yazar sorulmasa ne !!! Hayat bo$tur Kafa ho$tur eLimde Lise kitapLarı Ko$tur aLLah ko$tur Senin İcin Senden Bile Vazgecerim gecenin delisi cehennemin dibiyim susuyorsam suskunluğumdan konuşuyorsam adam saydığımdan .. boş caddede herkes kovboy dunya donse ne yazazr ben yerimde duruyorum.. Suan Yanımda Olsan Sana Neler Soylerdim Kafam Hafif Dumanlı Tum Derdimi Dokerdim .. oyle bir noktaya geldim ki, sen uşusen ben hasta oluyorum. Sen yesen ben doyuyorum. Nefes almaksa yaşamak, istediğin saatte yatıp, istediğin saatte kalkmaksa ozgurluk; yaşıyorum ve ozgurum! ѕєη вєη σℓαвιℓѕєу∂ιη вєη∂єкι ѕєηι goяѕєу∂ιη....∂єğєяѕιz вє∂єηιη∂є ∂єğєяιη σℓυя∂υм ιиѕαи уα нαуяαи σℓυя вαиα уα ∂uşмαи.....уα нιc уσкмυşυм gιвι υиυтυя.....уα ∂α cıкмαм αкℓıи∂αи.. ßu чα$αм вεйĩм кuяαℓℓαяĩ вεй кøчαяĩм вεй чα$αяĩм ώε вεdεℓĩйĩ вεй odεяĩм ßu вεйĩм нαчαттα кĩ duяu$uм,ώαяℓĩğĩм,ĩspαтĩм! __________________