SuPéR Msn Nickléri
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- SuPéR Msn Nickléri
-
26-09-2019, 20:08:35seytan merhaMeD ister.!! cığLıkLar senFonisi.[ KaLbiNiN KapıLaRıNı acmaq icN daha kac aNahtaR qeReq ??] ßeni sevmedin Yar derDin oLsun akLında.!!! [adın sakLı neFesimde] ıŞıa qitMemi istedin ama qorduqum saDece dipsz karanLıq. zaTen ask Kotu bir saKa anLamaya caLışMa .!! siLqin kaLeminden once biTiosa yanLısLarn dğruLarından cok demekTir.!! ßirkere qiddinMi hep yoLcusundur.!! kendi dunyamda yazdıqım hayallere susLu ßi masaLdı ßu. hersey ßtti ama kaLßim unudMuor oNu.!! anıLar karısTı duşLerimde "qerceq"i "hayaL" etMekLe satmaq isDemedim ama oLmady.! hayaT basiiTTir secimini yaparsn ve arkana bakmazzsn.!! mutLuLuqu s*sek coaLırMı.? bRak aksn seL suLar can ewimden wurduLar..!! eyy asq mumKunse uzaK dur.;] butun iiLikLerimi saTTım seyTaNa.!! masaLın kotu siriNesi. Hersee dun qißi inan qeLir qecer bLmesseK kıymeti haYaT ßizi z*qer..! ----------------------------------------------------------------------- $OYL€ !stanbula kiymetini bilsin! [email protected] guzelse sebebi $€N$!N… .°•. °•. °•. °•. Her KaLp Kendi Şarkısını SoyLer .•° .•° .•° .•°. BuGuNu yaşıyorsam yarının sEni bana getireceğine inandığım icindir.. AnLatack HikayeLrm Bitmedi Henuz,AnLaşack DostLarm Tukenmedi!!YorgunLk,KırgınLk Hepsi Gelr Gecr,Her şeye rağmen Yaşamak GuzeL!! GiDene KaL déMek ZawaLLılaRa kaLana qit deMék TerBiyésizLeRe DonMeyene DoN demeK AciZLeRe HakedéNe YoL VeRMek Size YaKı$ıR ● HakLıyDın Hep Sen, AcıLar BeDava, MecBurDuk Hep UzakTan BakMaya … Nokta Kadar Menfaat İcin , VirguL Kadar EgiLmem … Hêr Gêcên Gùn ßirÂz DÂha Aciyør Canim.Hêr Gecên Gùn ßirÂz Daha KÂn KÂybêdiyør HÂyaLLêrim… Hayat yokuşunu tırmanırken, karşılaştığınız insanlara iyi davranın cunku inişte yine onlarla karşılaşacaksınız!!! Yanıyorum kendi derdime…Ne var elimde kalan…Bu dunya ztn yalan… ««BeNi kayBetmeYi Ba$aRaNı,kaZanMak İcİn asLa uĞra$mAm»» kuSSam kÂc întîhÂr cIkÂr îcîmdên? kêSSêm kÂc ayrîLîk akÂr ßîlêklêrîmdên? CêkêmêyênLêrê AcÂrIm YoLumu. GuVeNdIgIm tEk $Ey aYnAyA BaKtIgImDa gOrDuGuM Ve yUkArIyA BaKtIgImDa gOrEmEdIgImDiR..! dostLarm wardı hayaLLerm qiBi..hayaLLerm wardı dostLarm qiBi..ikisi de yaLndı sefdiim qiBi..qosLern yaLndı nefretm qiBi.. olum ċıqlıklärını dïnlëmëk käpıdän obur täräfın ïnän o kädär ëqlënċëlï bïr sëÿ dëqïl bëbëïm karaNLıqta aqLAdım ısıqta boyadıM qosLerimi KanLı yasıLarLa susLedim sensizLiqi Sénin O Haincé védandan SonRa ßen coktan véda ettm aşklara karaNLıqta aqLAdım ısıqta boyadıM qosLerimi KanLı yasıLarLa susLedim sensizLiqi ßana uMut ßaqLama ßen Topraqa Soz VErdim! ßu laf bana cok ters geliyo. Ne o oyle oraya tikla, buraya tikla. Erkek adam tiklamaz , BASAR ! Ne oyle tik tik. Ne ßir Kızı Kendimize koLe Edecek Kadar KucuLduk Ne De ßir Kızın uğruna koLe oLacak Kadar aLcaLmadık ! Senin icinde ßen ßitmi$ oLsaydim, ßenim icimde sen ya$iyor oLmazdin.. ‘ Once Sen ßurkuyorsun SayfaLarı Sonra ßa$kaLarı KaraLıyor CumLeLeri.. oLumden neden Korkacaqım ki ? ßen VArken O yOktur o qeLincede ßen oLmayacaqım.. İnsanLarın gozLeri oyLe keLimeLerLe konu$ur ki diL onLarı teLaffuz edemez. . ! Terkedeni Terketmek ßuyuk Zevktir aMa Seveni Terk Etmek En ßuyuk *****Liktir! __________________