fıRLaMma*nick arşiv 12
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- fıRLaMma*nick arşiv 12
-
26-09-2019, 20:08:33OLmayacak HayaLin Peşinde KoşuyoRum biLiorum ..! Kahkahalara yukledik sevdamızı . Sonsuzluk icinde bir yolculuk misali . ...yaηLış haγaт dσğяu γaşaηмaz...!!! •●● вιяι уα zαмαηı ∂υя∂υяѕυη уα ∂α вєηι ●●• чαşαм καđαя geяceκ geяceκ καđαя šαħтešıи ....[!] aqLını aLmı$ paSpaL du$Ler Gecenin Olum Kokusu Sindi Yine UsTumuze :x Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık, sadece olmayacaksın. Yitirmeden yuzundeki o anlık tebessumu Kaybetmeden qozlerindeki qulumsemeyi Butun saatlerce oylece durdurabilmek icin Cıldırasıya paralardım kendimi ... xD yOo. ağLamak yOk kuCuk kız. Hani sOz vermiŞtin ağLamak yOk Diye ßak gozLerin doLmaya ßaşLadı. Sen aLıŞmamıŞmıyDın ayrıLıkLara ¿ haDi dOn Sırtını Dunyaya aRdına ßakmaDan Cek giT.. eLveDa Deme dOstLaRına.. SadeCe ßeLki De yaşLı gozLerLe "ßeLKi".. Gozlerinde uyku ben olsaydım qeceler boyunca Dudaklarında quluş,aklına takılan soru En sevdiğin şarkı,icine cektiğin hava olsaydım Su olsaydım serin serin dudaklarına değen Işık olsaydım benimle qorseydin Beklediğin mujde olsaydım,elinden duşmeyen siqaran Bulduğun değilde aradığın olsaydım Arzuladığın değilde arzun olsaydım Birşey olsaydım işde anlatamadığım Sende başlayan sende biten vee.. Yalnız sende kalan !!! xD Mum ateşe qonul vermiş Ateş mumu eritsede razıymış Cunku seviyormuş... Bu sevqiye hayatını adayan mumun Tek korkusu ise... Eridiğinde ateşinde sonmesiymiş..xD Somethin ain't right bir şeyler yolunda değil sometimes it feels like the world's almost over * [bazen dunya neRdyse sona eRmis gbi geLioR..] Bazen İcin oyle sıkılır kimse bilmez neyin var sen bile Olup bitenleri seyredersin oylece Yalnızsındır kalabalıklar icinde kim daha iyi bilir ki Bir ses vardır cozer herşeyi yasaktır duyamazsın tek tadımlık ruhlar insaNoqLu tam bi sıR, *DuyguLarm cooo00.k hasTa goMuN beNİ,, ŞşşŞŞşş..SessiZzz oL.oLumu kokLuyoRum. gułuşłeяıмđe šακłıđıя geяceκłeяıм. déRdi anLamak mı yokSa biLméméK mi faYda..! knDi cinayetimde beN bi katiLm,, DikiN bi bayRak, Oyle bir cumlesin ki nokta koyamıyorum..! Karanlık olmadan, aydınlık değersiz bir pırlanta…! =>sor kendine ne işin war hayatta! bak sna yakın olan her şey uzakta!!! neşemin katiLi korku dinLe braz. ırzına gecer ruhum umrunda oLmaz.. . AğLamakLı CumLeLeR kuRmuoRum.. SozLeRime Toz Kactı, O kadaR! Kac Bahar Kaldıysa Omrumde Benim O Kadar Umudum Var... simdi bana mutluluk yakısır "uzak" ya da "yakın" sen oL yeteR ki . . Bazı duygular vardır anlatılamaz anlaşılır sadece..