devamm ediyorum :)
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- devamm ediyorum :)
-
26-09-2019, 20:08:10bir teşekkur yeter rap de olabilir aslında Sen icimdeki,én kucuk hucrede dolasan..ték haad sinyaLimsn bnm ßana bak zayıfLamış gordum seni!!! Karakter oLarak tabiki xD ehehehe ßeYaZ atLI pRenSimi ßuLmam iCin daa kaC kurßaa opMeM Lasım xD qun qeLir inTikam aLınır yaptıkLarının hepsinin aCısı teKer teKer cıkartıLır ama bu araLar qeRcekten cooook i$im varr. iLqiLenmiyorum.. x yukLeDim bedeniimii 1 miLyon baloncuqaaa xD Kendini bi b*q sananLar.... Gercekten Sandıqınız qibisiniz.. xD hayatı copLuk farzet sende biir piisLiik deqiiL misin.?? sen sahtekar yaLancının ta kendisisin..Unutma.!! sahte ve yaLan oLan her Şey dunya kapsamında senii bekLiyor.! Gozumden Akan YaşLar, Değerimi BiLmeyen ********Lere SadaKam oLsun ..! Bana Bir 'Evet' de Dunyanın Butun JelibonLarı Senin Olsun xD sen iikii yuzLusun … hangii tarafiina tukureyim?!! ¤¤¤¤+ (beyin yaşı ) xD ChoqLu Ki$iLik BosukLuqu.. Herkes bir orTam.. xD TakıLmış PLak Gbi Kendinizi TekrarLıyosunuzz ^^ YanLızLıık henuz 1bebeK qunden qune buyuyecek ! deqiLim sizin qiBi oLmamDa qokDéLenLerDéN tukuRuCém suraTınıZa,aLayIna x) ŞupheciLiğimin seßeßi insanLar Ya da insan oLup insanLık dı$ı roL yapanLaR..! İkinci EL Ovqu TuccarLarı Varsın ßoL ßoL Konu$sun. ßénim Satacak MaLım Yok Ki Owquyé İhtiacım OLsun..! ßıktım ßutun Cakma *KRONİCK'Lerden !!! Attıqımız her adım senkronize ..(: ßeyniniz qbi sizde kucuksunz... xD Ruhumn fi$ini cekmk isdiOrm..!.. Elektronik etkiye şizofrenik tepki verdim sadece..! '' quLmek kimé yakışıor ? '' sorusuna >> MiLyon kere cewaßımsın !! '' Choqq $erefsiz qoRdum ama Hic Biri Senin Kadar ProfesyonaL DeqiLdi.. ! DuqunLerde yanına qeLip seni durterek "sıra sana qeLdi" diyen yaşLıLardan sıkıLdıysan sende aynısını cenazeLerde onLara yap... xD ehehee Oz€nTi .. KaSIntI wß.. G€ncLik .. ! $idd€tL€ İddaa €diyoRum ßu G€ncL€R Daha Cok G€nc xD xP HisLerimdeN emiN değiLim,beLki pLatonik! FazLa sakindi Bu cocuK şimdi Bir ALkoLick! Dışarda Bana Bakanlar Umrumda Olmaz Cunku ben Normalim onLar AnormaL .! aRamısa qiRene 1 teqmeee.. xD SaNa kaR$ı Notr Tık..! Tık..! Kim o ?..! (-ßhen A$k..!-)ßi Si*Tir qiT yha.. ! ' VodafoNe ne demi$??.. anı ya$a..! .. ruHunuzZa veRneL dayaSam yumuşaRmı x| Onun quseL oLması iCin makYaJ deqiL modifiye Lasım..! xD '