Ayrilik Nickleri
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●44 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Ayrilik Nickleri
-
26-09-2019, 20:08:04> Hic biR şeyin kaLmasın bende anıLarını istemiyorum!! > Bu son gidişin oLsun sozunu tut ne oLursun!!! > Bundan boyle sesimi unut, yuzumu unut, ismimi unuT! > Soz ver bana geri donmeyeceksin bir kez olsun şu sozunu tut! > Seni gorduğumde, Son kez optuğumde, Seni gomdum icime… > Her ayrılıkta yine kahrolsamda, Ne başlangıclar ne sonlar biter... > Unutursun gonlum, Unutursun elbet, Alışırsın yalnız kalmalara, Alışırsın gonlum! > unuT demek koLay oLandı, unutmaK zoR... Cok ZOR! > ayRıLmak koLay, unutmaK zoRmuş meğer, haLa yanımdaSın sanki, hic gitmiyorSun, git artık, yakamı bırak! > Bu acıYı yaŞattın baNa, sen yaşaMa sevdiğim, sen yaşama! > ayrıLdığımız guN terK etti beNi mutLLuLuk.. > Guneş doğmuş, guneş batmış.. Artık bana uzak bu kelimeler, sen yanımda yokken gunlerin ne anlamı var ? > Ayrılığımızın sabahında seni duşunuyorum, acaba affeder misin, gunahkar sevgilini? > Ozluyorum! Elin elime değdiğinde, ellerimin titreyişini ozluyorum..! > unuT demek koLay oLandı, unutmaK zoR... Cok ZOR! > ayRıLmak koLay, unutmaK zoRmuş meğer, haLa yanımdaSın sanki, hic gitmiyorSun, git artık, yakamı bırak! > Bu acıYı yaŞattın baNa, sen yaşaMa sevdiğim, sen yaşama! > ayrıLdığımız guN terK etti beNi mutLLuLuk.. > Guneş doğmuş, guneş batmış.. Artık bana uzak bu kelimeler, sen yanımda yokken gunlerin ne anlamı var ? > Ayrılığımızın sabahında seni duşunuyorum, acaba affeder misin, gunahkar sevgilini? > Ozluyorum! Elin elime değdiğinde, ellerimin titreyişini ozluyorum..! > Tek taraflıydı belki, belki hic umut yoktu. Umutsuzca sevdim, seni sevmekti aslında sevdiğim, seni hic sevmedim. > Her an yanımdaydın aslında, hic gitmedin yanıbaşımdan. Şuracıktaydın aslında, anlayamadın, ANLAYAMADIM! > Usulca sancısını cekiyorum ayrılığın. Aynı zamanda ozluyorum, ozlerken unutmaya calışıyorum, unutamıyorum! UNUTAMIYORUM. > Aldığım nefes gibi icimdesin, nefesimi tutsam hic cıkmasan diyorum, dayanamıyorum, olursem senden ayrılırım biliyorum, olmek istemiyorum! > Gittiklerine saydım, bu guzel guluşunu. Unutamadım beni terkettiğin gunleri, sensiz yaşayamam demiştim, yaşadım, utanıyorum kendimden verdiğim sozleri tutamadığım icin. > Şimdi kapıdan gireceğini hayal ediyordum, bana guleceğini. Sonra kızıyorum kendime, giden sen değil miydin en onde? > Kaybettiklerime saydım sevgini. Kaybettiklerime saydım, gozlerini. Affedemem, affedemem birtanem, anla beni. > Benim gozumde bir hicsin artık, Nefretim aşkımı aştı bu gece. > ********lik değil, nedir bu soyle? Kufrum edebimi aştı bu gece. > Bugunku sozlerin soz muydu artık? Son sozun sabrımı aştı bu gece. > Kolayca bitsin bu diyemedin de, Salladın savurdun basiretsizce. > Yurumeyen neydi, ilişkimiz mi? 'Gunum sensiz bomboş' deyişimiz mi? > Ayakların donmuş, uşumuştun de, Gece yatamamış uzulmuştum de, Bir ay oruc tutup yememiştim de, O cizmen boyunu aştı bu gece... __________________