●●●мαηуαχιм...●●● ●●●GuSeLiM...●●● ●●●ѕєνιмℓιуιм... ●●● ●●●ιηαт¢ιуιм... ●●● ●●●∂єℓιятιяιм... ●●● ●●●¢σк gєzєяιм...●●● ●●●тяιвє gєℓємєм... ●●● ●●●нαуαтι ѕєνιуσяυм...●●● ●●●¢αвυк ѕιηιяℓєηmeм...●●● ●●●αz кσηυѕмαѕιηι ѕєνмєм... ●●● ●●●gєηєℓ∂є вuтuη gє¢є υуυмαм...●●● ●●●ozєηтιℓєя∂єη ηєƒяєт є∂єяιм...●●● ●●●уєηι ιηѕαηℓαяι тαηιмαуι ¢σσσк ѕєνєяιм...●●● Sadece Susmak İstiyorum Yalan İnsanLarı KaaLe ALmadan HakLıyken , Haksız Gozuksem BiLe Kendimi Savunmadan HUZUR buLmak İstiyorum GozLerimi Kapayıp , Kimseyi Anmadan SessizLiği Dinlemek İstiyorum , Herşeyi Yaşamış Gibi Yaparak AMA OLMUYORrr Takmadımda zaten bu gune kadar kimseyi,arkaDaşLarım yanımda umrumda değil gerisi. İKimiz meqer Cokmuşuz ßu resme...! KeLimeLerLe anLatıLıCak kaDar baSit biRi deGiLim '!! 2 cocuğum oLsa ..akLım saLıncakta saLLanır...buyumek istemiyoruM..anneM babaM yaşLanır. Sevdiqimi SoyLemedeN.. ayrıLdım yine Senden! icimi acıtan kucukken duştuğumde kanayan yaraLarım. Herqun yaraLandım .. Bazendé parcaLandırm .. Kırık bi duşte kaLdı umutLarım .. ağLarken kanarım .. Kanadıkca anLarım .. Ben buyudukce coğaLdı acıLarım. __B!R RuYaYDıN aMa aRTıK GuNaYDıN..__ LauBaLi xD KorkMa biR daHa geLmeM ustuNe (. ___( -_-) Kalamazsın Bu Hayatta Bakire En azından Hayat Koyar 1 Kere ( -_-)___ > BİZİ SARHOŞ EDEN İCDİKLERİMİZ DEĞİL İCERKEN DUŞUNDUKLERİM... ●вєη кαяαηℓıк şєняιη кızıyıм уuяєкѕιz νє яυнѕυz● Konu$un Tanı$ın... CunKu Ki$i DiLinin aLtınDa qizLidiR .! (: Yinemi donuyorum huzunLu saatLere ? Gormesin istiyorum hic kimse gozlerimi, gormesin hic kimse huzun taneLerimi ..buyumuş biriydi αynαnın icindeki .. яeηη ηicнт deм нiηтeянeя..deя aucн oнηe Dicн gLucкlicн iѕт (..arkasindan kosma..sensiiz De mutLu oLanLarn.) golgeler kαcαrken bıraktım bedenimi , bir milyon bαloncuğα Ağlasamda duyamayacaksın Haykırsamda anlamayacaksın .Uzaktaki ya[kı]nım.. Hani oLur ya ßazen, Kacarsın Herşeyden Hani oLur ya ßezen.. Şarkı ßiter aniden .. ^^ eger Sevda ßu demekSe.. ßen vazgecdim ßeni sevmeyin ..! Kalbimi asıl acıtan kendim olduğumu oğrendim geceye donuk bir yuzle soyledin son hikayeni peşindeki fırtına yıllar boyu izler golgeni masalcı soyle neden,karanlığın ihanetten mi? Kuralları Yık ! Yavaşca Op ! Kalpten Sev ! Kahkahalara Boğul Seni duşunmeye biLe vakit ayırmam Zamanımı boş şeyLerLe harcamam. Yaşanacak Cok Şey var Ve Sen Buna DahiL DeiLsin İsyan Cıktı Her GuLuşTe.. dσкuηSaLaя ağLićaк вi ςσćuк qiвiγм..! ...UmutsuzLuKLar SarmıŞ DoRT ßiR Yanımı.. Yağmurdan sonra buyurmuş başak Meyveler sabırla olgunlaşırmış Bir gun gozlerimin ta icine bak. Anlarsın oluler nicin yaşarmış... Nefretim kadar guclu Kinim kadar buyuk degilsin ki Cunku sen benim gozumde koskocaman buyuk bir HICSIN`` HaksIzLIk Onunde EgiLmem Cunku HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurum.. Senide GOMDUM !! Sende OLDUN !! Haddini Bilmeyen Herkese Kustum ! #ßen leyla olmşum qimin umrndA(a)mecnun coktan gitmişken... Diki$Leri atmı$ ßir hayatın tam OrtaSında , naRkoza MUHTAC ßir kaLp... Hep İciNe ataN , hc bişei kafasıNa taKmıyo Gibi goruNen , MutLuLuk roLu oyNayaN kız duşLérimi qoRun oyLéySe.,sevDiğiniZi bNim qißi seviN. quLun héP quLDukLérime,sıkıySa oLum baqaLım. héR quN oLDuqLérime. karşına birisi cıktığında(.)nokta her zaman ...(uc nokta olmuştur.) Géri donu$u oLmayan bir tunéLdéyim Oyunun adı hayat Ba$r0Ldé bén Yardımcı oyuncuLar séwqi, a$k, acı, qécmi$... Sénary0 k0nusu Hér$éyé raqmén MutLu OLma Sanatı wé 0yun bitti.. pérdéLér indi ı$ıkLar sondu y0ruLdum Artıq. meLéqleRe derDimi anLaTsam hePSi aqLarLar. Ha Ha Ha i$te hayaTım ßoLe ßo$ ßiR kahKaha !! Sorquya cekiyor DuşLerim ßeni AkLa HayaLe GeLmedik MetodLarLa Sinsi İşkenceLer YapıLıyor DuşunceLerime GozLerim ßaqLı KaranLıqım BiLekLerim Ters KeLepce HareketsizLiqinde,SinirLi TavırLar Geziniyor Etrafımda . .Ustu ßaşı Kufur Kokan ßir Ruzqar DevraLıyor Geceyi. . - Uzadıkca Uzuyor CuzzamLı KimsesizLiqim - qonLumuN yıKınTıLarınDa caN cekişiyor umuTLarıM... Kısa bir mola vermek istiyorum, izin verir misin HAYAT? Gercekler sancı yapıyor, az bir duş alıp doneceğim... Senden ricalarımı anlatmam zor sana.. Neolur cokgorme bana hayatı. Neolur dokunma.. ACITMA! Gulumsememi sever sevdiğim en cok, bari AĞLATMA! qeCmisimi koydum yaN cebıMe! ya$amıyorum ama hayattayım .. wé o kaDar qucLu ki istéyim oLméméktén korkuorum .. Hayatımın Aşkısın Derdin, Aşk Senin icin Ne ifade ederdi Hic BiLemediM.. !!!Karardı umutLarım YarınLar Bomboş!!! Şu KaLb1M€ c@K kIZıYoRum B€n!m @lDuĞu Hald€ bAşKası icin AtIyOr!!! Hayat!! Nedir acaba? Hergun paket paket ictiğim sigaramı..Akşamları eve gelen babamın boşo bomboş bakışlarımı.... вαzєη уєηι вιя uмιтℓє вαşℓıуσяυм guηє.вαzєηѕє ιηαηıуσяυм уαşαякєη oℓ∂uğuмє... Durgun ama huzurlu...Huzurlu ve bi kadar mutlu! AnLattıkca kış vuruyor satırLarıma.. Ordamısın.. Duyuyormusun.. ? Varmısın.. Yokmusun biLmiyorum ama.. 1 Tek şeyi unutma ! Seni sevdim ben. Yanarak. YıkıLarak. AkLıma her geLdiğinde ağLayarak. Bu YeNideN BaşLamasındaN KorKtuğum Kacıncı Sondu?!? Nedeηmi Mutevazi değiŁim ?.. Cuηki Beηdeki G*t hicbiriηizde Yok.. Dokuπmα bαπα beπ mutLuγum boγLe .. DamaRıma Basanın, Kan Dolaşımını DuRduRuRum (!) kimiN eLinDéSin, unuTuLdun mu seNDé sinSiCé, coZum senDé cNm zoR mu qéLDi bu sonsuZ biLmeCé ? erkek olmak geniş omuzlara sahip olmak değil onemli olan, kac kişiye o omuzlara yaslanacak kadar guven verdiğidir... иεfεѕ οŁduğu ѕūяεсε,, нεя qidεиiи aяdıиdaи вiя qεŁεи oŁuя... hayatımDa én qéRékLi oLduqunu du$unup én qéRéksîzîm oLma Nefes almaya başladım hemde hic kesilmemecesine! Hayallerim Yok Oldu Koydugum Yerde Yoktu Hicbiri Tek Yabanci Bendim Evde Ve Bir Yalanci Mumdu Dogan Gunes. Bir Vesikalik Gulen Cocuktum ! Duyduğunu bilmeden bağırdım arkandan Gorduğunu bilmeden ağladım Kırık parcaLarımtekrar birle$tirmek icn fazLa keskin. Onemsemk icn fazLa kucuk Fakt beni cok kucuk parcaLara ayırabiLeck kadr buyuk.. Kalbim yanıyor.. Can cekişmekte.. Goren yok.. Gorselerde cok gec.. İcimdeki Fırtınaları gulucuklerimin arkasına sakladım.. kimse gormesin diye.. gorselerde bilemezler... elimde değil NEFRETİM buyuyor İnsanlara ßazén hérkés qibi ssmak néyé yaraR iş işTén qéCmişsé" ...Beni Sevdikleri Zaten Yalan..! İŞTE YAŞAMIN KURALLARI: hayatı bildiğin gibi yaşa, kimseyi takma kalbinin sesini dinle; inanma, guvenme sev, bağlanma gizli tut; ağlama, acıma ihanet etme, ettirme tutacağın eli bırakma, bırakacağın eli tutma yaşamak istiyorsan hayatı sev acı cekmek istiyorsan aşık ol yeter!...... Ve belli etmek istemiyorsan duygularını sadece GUL Baskaşı yuzunden devrilmem artık bilseler icimde kimler yıkıldı Hêr qêcên qùñ ßîrÂz dÂh Âcîyør cÂñîm. Hêr qêcêñ qùñ ßîrÂz dÂh KÂn kÂyßêdîyør hÂyÂLLêrîm. Su ÂLÂñ bîr qêmî mîSÂLî hêr qêcêñ qùñ yÂwÂ$ yàwá$ ßÂtîyøRum. TÂyfÂm yøk, yøLcum yøk.qêmîyLê ßîrLîktê ßÂtÂcÂk hîcßîr$êyîm yøk. Ñê hÂyÂLLêrîm ñê umudum ñè dé yÂrIñLÂrIm