fıRLaMma*nick arşiv 13
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- fıRLaMma*nick arşiv 13
-
26-09-2019, 20:07:45×x| ηє кα∂αяιηι SUSTUK кσηυѕтυкℓαяιмιzιη |x× Şimdi iyi olan ne varsa, uzerine cizgi cekemediğim kırgınlıklar sarıyor dort yanını. Sebebim yok, belki de cok .. // :S Hér SoLukta DuymaLıyım Séni • o kdR şeye rağmen mutLu oLmak haNi.. duDak ßukukLuğu ya hayaT ona inaT quLumseyeßiLmek hani.. dudak bukuklugu bu hayat bir varmiş bir yokmuş peki ya sen varmısın yokmusn Mutluluk mu?? === Ucuorummm.. Kufur muu?? === Ustume Yokk.. YaLan Mı? === Tiksiniorum.. Sevmek mi? === OlumuNe.. Aşk mıı?? === Beni olduren tek sey... Olum mu?? ===Korkum yok İhanet mi?? === Nefret EdioruMm.. Dusmanlık mı?? === Hic dusman olmadım... Kıskanclık mı?? === Kişiliksizlerin kimliği... ********lik mi?? === Hic Tanımadım... uzakTan seVerim ruHun biLe duyMazZ ! iLq diiL s0n oLmaz haYat yaLns ya$anmaZz.. Adı vaЯ кénDi yoкLrdan ßıкdım.. oluyorum usulca…. KaranLık ßir FısıLtı Gibi Sen Oğrettin ßana ... Ve ßen Artık ßiLiyorum ! .. Seni SevDim , Seni ßirdenßire deiL usuL usuL sevDm αятıк яuчαłαяıмıи яєиgi вiłє ρυѕłυ вiя мανi σłυчσя -кєиdi duичαиı кєиdiиє ѕαкłα -яαнαт вıяαк вєиi -вєи fαzłαчıм вαиα Sevdiğin icinde olemiorsan yaşamış sayma kendini вıłıчøяšυи вıтe¢eκ gozłeяıи чøяgυи đuşe¢eκ чαиłızłıκ,ħeиuz вıя вeвeκ guиđeи guиe вuчuчe¢eκ... Kucuk hesaplarla geciyor yaşam Buyuk kavgalar hep kucuk şeyler icin... Tozlandin artik......! вiя νєdα вiłє єтмєdєn gidişin gєłiчσя αкłıмα sαdєcє ѕυѕυчσяυм (: тanrı вυnu isтiчor Yakalamam, yaşamam lazım ama Elini uzatmıyor hayat.. Gittiğine inansam,donmeni beklerdim hayat aCımSzSa Snde acımaSz oL .. İntihara MéyiLLi DuşuncéLériM .. ben mutluysam kime ne DiKenLer saRdı iciMi,kaRanTinaya aLıoRum hayaLLeriMi… kendimi kontrol edemiyorum butun cinler tepemde şaka yapmayın dostlarım bugun biraz var bende Cesaretin varmı? Dibi Delik Dunyanın Şişesini Kırmaya, Yağan Yağmurda Aptal gibi ıslanmaya Huzunlenip ağlamaya Cocuklar gibi oynamaya Hic sanmıyorum! Sende yurek yokki Cesaretin olsun... Bırak anLamasınLar seni ben anLarım bakışından biLirim her hucreni .. ben herkesle gulerim ama herkesle ağlamam benim dostlarım beraber gulduklerim değil omzunda ağladıklarımdır….. Bir gun kabalık edersem Habersiz cekip gidersem Yalnızlığım sana emanet Ciceklerimiz solmasın Artık kaybetmek olmasın Sen yaralarsın Ama yaralarımı sararsın Hem oldurursun Hem hayata bağlarsın ; Zaman tUkenince başlıyor pişmanlıklar Mavisini calan bu dunyanın kuşkular Maskeler yalnız şarkılarda duşuyor Gozlerim goremeyince sevgiyi uşuyor bu nasıl elveda bu nasıl bir veda ne zaman vedalaştık ne zaman sarıldık ki son defa.. Arkası yarın olmuş hayat , yarı leziz yarı bayat Atın beni yalnızlığın koynuna Aramayın sormayın tanımayın beni Uzduler beni uzduler Gormuyor musun? kabuk bağlamıyor, ''kanattığın'' hic bir yaran. Hic bir zaman geri donmuyor, kaybettiğin onca insan. Her 'kaLp' 1 buyuk dunya