Şu aralar hepimizin yaşadığı msn sorunu ve cozum yolları
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- Şu aralar hepimizin yaşadığı msn sorunu ve cozum yolları
-
26-09-2019, 20:06:25ARkadaslar fazla arastırmadım ama buldugum cevapları anlatayım... oncelıkle hata kodumuz: 81000314 Bu soruya MSN cevabı kendisi veriyor. Msn yardım sayfalarında radığımda aşağıdaki mesaj cıkıyor. .NET Messenger Hizmeti durumu calışmıyorsa veya teknik sorunlar yaşanıyorsa, MSN Messenger'da oturum acmanız engellenmiş olabilir veya gecikmeli yanıt sureleriyle karşılaşabilirsiniz. .NET Messenger Hizmeti durumunu iki yontemden birini kullanarak denetleyebilirsiniz: Yardım menusunde Hizmet Durumu'nu tıklatın. – veya – Oturumunuz kapalıysa, ana Messenger penceresinin en altındaki Hizmet Durumu'nu tıklatın. Diyor Ayrıca: "yapılması gereken bu dosyaya girin - C:\Documents and Settings\xxxxxx\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\ burdaki tum bilgileri silin. duzelecektir." | Bu sekılde bır de yorum buldum ama bı denemek lazım. Eger sorununuz bunları yaptıktan sonra cozulmezse asagıdakı bat dosyasını ındırın ve calıstırın(msn kapalı olsun - simge durumunda olmasın) http://www.msn-problems.com/download...-dll-files.bat __________________