81000314 hatasının nedeni ve cozum onerisi.. (işe yaramayabilir..)
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●41 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- 81000314 hatasının nedeni ve cozum onerisi.. (işe yaramayabilir..)
-
26-09-2019, 20:06:08Nedeni : yurt dışı -> turkiye hatlar koptu yine ..::COZUMU::.. 81000314 1.Bu hata genellikle, Msn SErvislerinde Problemler OLduğu icin Meydana Gelir..Buradan Kontrol Et Eğer problemler varsa bekle onlar Bitinceye Kadar Bekle Bilgisayarda Bir Değişiklikler Yapmana Gerek Yok... 2.Msn Servisi Bir DLL ye İhtiyac Duyduğu icin Sizi Kaydedemez..Onun icin Buraya Tıklayarak Bu dosyayı indir İndirdikten Sonra O dosyay 2 Kere Tıklaman Yeterli O direk Kaydeder. Eğer Bundan Sonrada Olmassa Şunu Dene; Başatta Gir oradan Calıştıra Tıkla Ve şunu yaz regsvr32 softpub.dll Sonra Entera Bunları yaptıktan sonra Mutlaka Olacaktır.. Saygılar.. Bir Yol Daha.. biraz kurcaladıktan cozumunu buldum bu hata genelde sp2 kullanıcılarına geliyor bilgisayarın ayarlar kısmındaki denetim masasına gelin orda guvenlik merkezi var guvenlik seviyenizi en duşuğe ayarlayın windows bunu onermiyo msn i actıktan sonra ayarlarınızı geriye alın herşey yoluna girecektir. umarım bu sizin işinizi gorur... yukarıdakinin mutlaka işe yaraması lazım.. Bir Yol Daha Keşfettim.. Notpab ile host dosyasını acın C:WindowsSystem32Driversetchosts En son satıra aşağıdaki iki satırı ekleyip kaydedin: 65.54.239.80 messenger.hotmail.com 65.54.239.80 dp.msnmessenger.akadns.net Araştırmacı Forumculuk.. __________________