12 Şubat , 13 Şubat , Efes Pilsen&Sigara , 15 Şubat . . .
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- 12 Şubat , 13 Şubat , Efes Pilsen&Sigara , 15 Şubat . . .
-
26-09-2019, 20:05:14Kac kisi kendini bozdu bu yolda ve kac kisi adam yonundedir hala..! Hadi beni gectim sen soyle bugun bu yalanlara doymadim hala. Taabi yaa..! Hekres kendini sanardi mafya. Tebesiri Migdeye Indirenlerin Nedense Belinde Vardı Sallama.. ! ''Oyle Be hayat... Senin İcinde Yuvarlanıp Gidiyoruz... Sayende Bazen Ağlıyor,Bazen Guluyoruz...Durup Durup Kendimize Sorular Soruyoruz… Cevabını Bilsekte, Bilmemezliğe Veriyoruz… Sen Nasılsın Be Hayat...Var mı Bize Oynayacağın Yeni Bir Oyun... Var mı Bize Gosterecek Başka Bir Yolun... yA da Soyle, Ne Zaman Gelecek Senin Sonun...? ßazen Gerekeni Değilde , Yakışanı Yapmak Gerekir . Biri ''GORUNTU'' den uzak kalır Direk İcraata gecer.. Biri ''İCRAAT'' tan uzak kalır Her an Goruntu Keşfeder. Sen gencliğimi yaktın ben sigaramla beraber geleceğimi .. Mutlu musun şimdi ? Giderler cocuk, yapma etme buyume .. Giderler işte, sen balonlarınla mutlu ol , ağızda patlayan şekerlerinle mutlu ol oyuncak arabanla falan mutlu ol ama bir avuc sevgiye muhtac olma cocuk . Sattırma kimseye mutluluğunu, hayallerini hayalde kurma hatta yaşa git herşeyi . Ne biliyim oyuncak ayınla dalga gec şekerin bittiğinde al , parasıyla değil mi al cocuk bitmesin mutlulugun ama sakın buyume . Parayla alınmıyor cunku hayallerin , aslın parayla alınıyor ama gucumuz yetmıyor hic birşeye bildiğin gibi değil cocuk .. Parayla satın alınan hayaller bile var hatta buyudukce goruyosun, durduk yere yakılan hayatlar var sigaralar gibi. Tutunmaya calış hayata cocuk sevmede hatta yada sev ama bağlanma cocuk , istersen herşey cocukluktaki gibi san , ve sonra tum yaraları al ustune taşı bir emanet gibi, soran olursa sevdik dersin be abi . Cok değil, Sadece adımı, kulağımın cınlıcağı kadar soyleseydin, İnan dumanlara gerek kalmazdı. O zaman halisilasyonda gormezdim sen'le ilgili. Ne biliyim işte, fotoğrafınla yetinmezdim en azından. Her sigarayı yokluğuna yakmazdım mesela, Varlığına binlerce kez Elhamdulillah ama, bendeki yokluğun şerdir gecelerime. Tabi herşeyin hayırlısı dedik yine, o yuzden mi gelmedin geriye ? Sen şer'de olsan don işte, Artık yokluğunu avutacak yeni resim yok elimde.. Ben bir kız'ım derken hic mi utanmıyorsun millete ? Ve kızlığından odun verirken herkese bir kız olarak mı gorunuyorsun gozlerine ? Ve dahada otesi , acık sacık fotoğraflarını yayınlarken sağda solda , kimsenin gozu kız'ım lafında değil babanın seni onemsediği kadar. Ask.fm'den sordurduğun sorulara cinsel cevaplar verebilmen mi seni cesaretli tutuyor herkesin karşısında ki o fotoğrafına bile 'cok tatlısın' yazan lavuklara iş oluyorsun artık sen anla . Aslında sen bir 'kız'dın değil mi ? her turlu cinselliğe acık, gosteripte vermeyen şekli ? Babanın kızıydın aslında sen, herkes samimiyetine dikkat etsin havaları , sen aslında babanın gozunde 'Kız'ısın .. Yeterde artar bile o adama bu mutluluk , Calışmaktan elleri nasır tutmuş o adam her gun sana harclık verebilmek icin ne zorluk cekiyor ama seni hala 'kız'ı Olarak biliyor . Ne kotu değil mi ? Sırf Seninle ilişki yaptığım ve beni ekleyen tanımadığım erkeklerin Seni gormesin diye arkadaşlık isteklerini bile kabul etmiyorum , oturda bi duşun nasıl kıskanıldığını ve sevildiğini. Hayallerim suruklerse beni olum denen son durağa , Beni sadece adınla yargıla .] Zor be başkan, bir şarkının nakaratına takılıp onundeki fotoğrafıyla yetinmek, aklının onda olduğunu bile bile, mesaj atamamak. Kirlenmiş gozlerimle gozlerine bakamayıp etrafdakilere bakmak, ve birgun o karşımda duran kişinin o olmasından korkmak, inan bunların hic birini yaşamadın. Ve en zoruda, Napıyosun sorusuna seni duşunuyorum diyememekti aslında.. Konu alıntıdır. Fazla bişey istemiyorum.Ctrl+v yapmadan once bi yorum atmanız yeterlidir. __________________