Kısa NİckLer [ Coq GuzeLLeR ] =)
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Kısa NİckLer [ Coq GuzeLLeR ] =)
-
26-09-2019, 20:05:09-UmuduM yOk GeLEcegiMDen Ama PİşmAn DeiLim GECmiŞimDen.. -KaLiteNİ BAŞkasI BeLirLERse UcuZA GİderSİn... -Bİr Gun ANLArsıN HayAL KUrmaYı ; BEkLEmeYİ , UMİt ETmeYİ -TAş VE SOpa KEmikLEri , SOzLEr İSe KaLpLERi KIrar... -Ne unuTacaK kadaR nefRet eTTim...nede hatıRLıycak kadaR c0K sevdim -HayaTIma Gİren HERkeS Bİ MutLULuk KAtTı ...KİmiLERi GeLİrkeN KİmiLERi GİderKEn... -HErkeS Bİr YaşaM ŞEceR Ve O ŞECtigi YAŞamıN BEdeLİni ODer..! GeLEne GİdeNe EyvaLLAhıM , GELmişiNe GECmiŞine **kTİr CEkeSİm VAr...! -HEr SefeRİnDE İCimDe buLUyoRsAM SEni ELbeT VAR Bi SEbeBİ..!!! -KiMİ YAnınDA ARıYOrsAn ONce İCinDE buLacAkSIn... -HEdeFin BEnSEm HEr ATışıN KAraVAna -KRaLIna YoL VERen SOytarıSInı MI DUŞunCEK... -SAnA Git DİyeMem Ama KaL DEmek De GELmiyoR İCimDen..! -HEr YURegiN KoşeSİnde YARaLı BiR Yer VARDır!!! -DEniZ DErinDİr DUruLMAz DosTLUk EBediDİr UnutULmaz.... -BeN HayaTTa eN coK oLmeyi SevdiM.... -Bu DUnyaDA YEri DoLDUruLMayAcAk KİMse YOktUR O YuzDEn ESkiLEre SeLAm YENiLEre DEVam... -oLUmDen KorkMuyorUm Da TEk KOrkuM UnTuLMak... -Bİr GonuLDE İki SEvdA OLmaz GUzeLim.. -Gulusune Bin Kirsun Siksada Olum Unutma Umuda Kursun Islemez Gulum -DışıNı SusLeR iciNi TakmaZ oLmuşSuN...... -SEvmeK OLmektiR BEncE , BEndE SEvmişTİM OlmedeN ONce !! -HakLıyDın Hep Sen, AcıLar BeDava, MecBurDuk Hep UzakTan BakMaya -KaBuL EtTim HaTa BenDe, BeN GorDum OnCe , OLdun ZaTen KaC GuN OnCe... -BazEn KEndi GOLgene BASar SENdeLEnirSin ISSız soKAkLArda !!! -HErşeYİDEneRİm; Ama YapaBİLdikLErimi YAparıM..! -Sen YİNe oOLdugUN Gbi kaL Bn MİSafirİM Bu SEhirDE..! -İŞLEneN Suc KADar ALInaN İNtiKAm DA ETkiLİ oOLmaLI !!! -OLumU OzLeDiM Anne YaŞaMaK İsTeRKeN DeLiCeSiNe... --------------^^------------^^ ---------------- KaLbi 2 Kişi PayLasamaZ..! BasTım Muhuru GoReceK guNunu!! Herseyin Yeri ve zaMaNı vardıR..Bu Yer ve zaManın uyGun oLduğu bir ZamaN asLında bi YaLandır.. İster susar ayrıLık konusmasıNı dinLersin..İster hayKırır AyrıLığa 1 Kez oLsn isYan edersN' Hani o sessiz gunde kulağıma fısıLdamıstın ya...BeniMLe cıkarmısın diYe.. Duy şimDi fısıLtımı!! SeninLe MerDiveeN biLe cıkmam (supermiş ) SensizLik mi ?? o ne demekk yeni Bi Yicek falanmı AyrıLık oLumden biLe zor!! (-_-) JeLib10 (-_-) SessiZLiğin Sesini DinLe!! Bir fısıLtı gibi BazEn o En BuyuK cığLıkLar...!!