- Zehir olan sigarama son opucuğu atmıştım , Yıldız tilbe misali seni o sanmıştım.. -Senin sayende kafam yine cok yukseklerde , Hayallerim ise yine senin sayende duşuşlerde.. - Sigarayı bırakırsam bilki ; Sana ait hicbirşem kalmamıştır icimde.. - Sen kafana gore takıl hayat ; Ben seni her turlu yaşarım.. - Antideprasan haplarn muptelasi yaptı bu hayat bizleri.. - Yokluğun bilinc altımdayken ; Varlığın kimin altında ? - Ben İyi Bilirm Kim Kime Dost , Kim Kime Duşman, Kabuk Bile Tutamayan Yaraların Hatrına Susmam...Hayırmı Diyeni 3 Evetle Gondermek Farzdır Bizde !!! - Baygın gozlerle bakarken kaderime , Kardeşim durttu sıra sende diye.. - Freni PatLamıış Kamyoon Gibi Uzerimee GeLiyoor DuvarLaar , Sıkıntı yapmayasın koydugum bu TOZ un Sabaha Kadar Kafası Var ,) - Biz αlıştık αrtık gidene yol vermeye - Arkαsındαn esrαr cekip kαhkαhαlαrlα gulmeyee.. -Yaklaşma Bana Guzelim Ben Esrar Kokarım, Hap Kokarım. Uzatma Bana Narin Ellerini, Emanet Gibi Tutarım, İncilir Dİye Korkarım. Dedimya Guzelim Yaklaşma Bana, Buyuktur Sevdam Ağır Gelir Sana ..!! -Sizin Geceleriniz Guzeldir Buzlu viskilere Limon Sıkılır ; Bizim gecelerimizi gorseniz sessiz duvarlar ustumuze yıkılır..
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Tehlikeli , Muptezel Sozleri (: