CooLOrc l Ağır Roman l Sensizliktendi benim giderlerimde gelenlerimde.
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●30 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- CooLOrc l Ağır Roman l Sensizliktendi benim giderlerimde gelenlerimde.
-
26-09-2019, 20:04:01Merhaba arkadaşlar farklı sozlerle yine karşınızdayım Umarım beğenirsiniz. Mutluluk colunde sandalla gezmeye calıştık biz, Ondan oldu ondan.. Seni oyle bir anlatırım ki, ya dizine cokerler yada kafana.. O imrenilen aşkı gozlerinin kara'sına gomdum. Sen başkalarına saatlerini harcarken ben saniye saniye oldum.. Sorma şimdi ne haldesin diye Muslum Gurses misali yanlış yol secmişiz haberimiz yok. Semtinde arkana bakmadan yuruyorsan,Gecerli insansın : ) Biri mutsuz olan topluluğa 'siktir et' demeyi oğretebilir mi ? Adını yazsam, bana da seni seviyorum demişti diyen olur.. Bilirim! Yeter hayat, Anılarıyla anılanları, Analarıyla andırma.. Ben vazgectim beklemekten , o vazgecmedi her gece oldurmekten.. Bir resmin var elimde , yine canımı alacak gibi bakıyorsun gozlerime . Kucucuk kalbinde kocaman dunyalar kuruyorum geleceğe dair , hani binanın temelini sağlam atmazsan yıkılırya , temellerini sağlam atıyorum aşkımızın , oyle artcı depremler yıkmasın diye! Sonra bir kez guldu , Allah belamı vermiş gibi dağıldım . Toplayamadım . Başka da bir şey hatırlamıyorum . __________________