Aslında burda yeni değilim ... Yıllardır takip ediyorum burayı ama uye değildim .. bugune kısmetmiş gelişimin şerefine Siktir et olumu kefenim sen kokacak mı onu soyle.? Buyuk duşunmeden buyuk oynayamazsın buyuk oynayamazsan kazanamazsın..! Senin gulmek gibi bir silahın var... Benim ise; gulduğunde olmek gibi zaaflarım.. Bak kızım ! Ben kimseyi senin yerine koyamıyorum. Başka bir ses başka bir kadının hayaline alışamıyorum . Senle olan onca hayali başkasıyla duşunemiyorum . Olmuyor anlıyormusun ? Benim sadece sakalım.kirli.. Ya senin... ¿ Bana masum bir kadın goster, hemen orada bileğimi keseyim. Beş dakika yatakta sevişmek yerine bir omur yurekte savaşmayı sectim Seninle.. Belkide bu yuzden kaybettim. Pişman değilim.. Metanetim ağır, hakkımda bilmediklerinde var İzin Verdiğim Kadar Bilirler Beni , Gerisi Zannettikleridir ... ! Mesela ben kucukken misafir cocuklarıyla dağıtırdım butun evi.Sonra onlar giderdi, ben evi yalnız toplardım. Şimdi de aynı şey hayatım icin gecerli. Biri geliyor, beraber dağıtıyoruz her şeyi. Sonra o gidiyor ve topla toplayabilirsen. Sonra prezervatif diye bir şey cıkarttılar, or*spu cocuklarına inat. Dertler Eski Olsada , Rakı Hep YENİ Kalıcak Bende kokun, o picin evinde ic camaşırın kalmış. Sıkıntı yaratma; Elbet Denk Geliriz Lambası Yanmayan O Sokakta ,) Sizde Fırtınalar Kopsa ; Bizde Yaprak Kıpırdamaz ! Hukmunde Olsa Yargılayamassın Paşam ! Biz Yaşayıp Yazalım.. Siz Kopyalayıp Yapıştırın..?! Biliyorum .. inşallah Bi' gun , Gazete Kağıtları iLe Kapatılmış Cesedime Sarılarak Bende Seviyorum Seni , Bende Diyeceksin .. İşte O Gun ; Ben , Bir Defa oLurken Sen Bin Defa oLeceksin .. Biz Terbiyeli Cocuklarız Siz Birine Koyma İcin Cinsel Organınınzı Kullanırsınız ; Bizim İse Bakışlarımız Yeter Nasıl Olsa Bizden Adam Olmadı , Bu Gece Bu Şehri Yakmaya Geldik
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Mad - Benim sadece sakalım kirli.. Ya senin... ¿