Bir insanı kaybetmek istiyorsanız cok sevin, kendiliğinden s*kt*r olup gider zaten (; İcki icerken bilerek seni cağırmıyorum.rakının yanında beyaz peynir guzelde kaşar biraz abes kacar be.. 'E R K E K olmαk; mukemmelliğini bir cok kαdındα ispαt etmek değil ` tek bir K A D I N A mukemmeliği yαşαtαbilmektir.. (: kimi sevsem onun hep uzakta bir sevdiği vardı..ya ilk aşkı, ya onu terk edip giden biri, ya ayrıldığı sevgilisi.. kimi derinden sevsem, o bir başkasını derinden hatırladı.. (: Bir fetihin ardından okunan ezanlar gibi..! yuzyıllar olmuş sanki..! hasretle beklenen sevgili.. gelişinle.. cınlat Aşk'a tıkanmış kulaklarımı... Kalp severken akıl onun yardımcısı, terk edilirken duşmanıdır. Aşk sessizdir ! soluksuz yaşanır... herşey kadınların elinde... bi erkeği kendinize aşık'ta ettirebilirsiniz nefrette... Duşunmek icin cok gec desende, Bekledim ben seni, Her şeyin icine senden koydum, Ruya gibi. Bin kere daha ağlarım, Ne olur gel, ozledim seni ben, istedim seni ben... erkek olmak bir suru kadınla duşup kalkmak değildir ! tek bir kadına mukemmeli yaşatabilmektir... bir baktım uzaklardayım.. duygusal tuzaklardayım.. her sokak bir yol ayrımı , anlatamam ki ben kaygımı.. şu kızlar ; neden onları en masum hislerle bekleyene değilde , en haketmeyen oduna giderler... Aşk sana kafam girsin !! AsLında ikimizde seviyoruz.. Ben Seni ~ Sen Onu.. ben aşkı yollarda aramadım ! kader getirdi hic anlamadım.. Aramızdaki yaş farkını sorun etme.. sevgide bunun onemi yok ki ; insan ile Tanrı arasındaki yaş farkını duşunsene sevgili.. Bir şeyi cok arzulamak başka şeyler karşısında ruhunu koreltmektir -Arzu aşırılığa duşmeden guzele yonelirse doğrudur -Herhangi bir yararlılığı icermeyen her zevkten kacın -Akıldan yoksun insanlar icin yonetilmek yonetmekten iyidir -Ahmakları soz değil mutsuzluk adam eder -Zekaya dayanmayan un ve zenginlikler unlerin ve zenginliklerin en sakatıdır -Dunyalık edinmek yararsız değildir, ama dunyalığı adaletsizce elde etmek kotunun de kotusudur -Kotulere oykunmek de iyilere oykunmemek de kotudur; iyilere oykunmek istememek en kotusu -Başkasının işi icin başını derde sokmak ve kendi işini askıda bırakmak yanlıştır -Surekli sakınıklık bizi işlerimizi iyi yapmaktan engeller -Aldatıcılar ve ikiyuzluler her şeyi sozde yaparlar, eylemde hic bir şey yapmazlar -İyiyi bilmemek bize yanlışlar yaptırır -Utanılası bir bicimde eylemde bulunan kişi once kendinden utanmalıdır -Aralıksız tersleşmek ve gevezelik etmek gerekeni oğrenmeye doğal olarak yeteneksiz olduğunu gostermektir Yıllar da calarmı sensiz omrumden…Sensiz gececek yıllar…Aldırma sen “ben” im yıllarıma…Sen bensiz yıllarını kur…Kur gitsin… Zor gelir sıra vedalara, uzulme gozyaşını dok bitsin… Dunumu yargıladım bugunumde, Şimdi, zavallı yarınlarımda sallanıyorum Kustahlığım diz boyu, İc seslerimden uzak bir ben, Ve yokluğundan uzak bir suru psikopatca duşunce Vucudumu delik deşik eden gozyaşlarımın izini surmek delilik mi dersin? Hadi gec otur karşıma, dudaklarım bekliyor ağıt yakmak icin Kefenlenmiş sozler taşıyorum yurek cebimde, Gozyaşlarım asılı kaldı, goz kapaklarımın multeci kampında Puslu bir gecenin sabahında, haklı şiirlerime meze ol ki, İkindi vakti, kefensiz satırlara gomebileyim seni Hadi ben kucukken mıknatıs yutmuşum bilincsizce ! ama herkes de bi parca demir mi yutmuş gelen yapışıyo giden yapışıyo (!) Y.O.K Artık Sana Ait TeK Zerre Bunyemde..Sen koca Bir HİC oldun Ben'de, Ettiğin TeK cumle ile..! Seni bir opsem iki kıskanır, iki opsem uc alınır, dort opsem beşin aklı kalır. Benimle tum sayıları denemeye varmısın? "aşk" dediğin o anda başlar bi anda başlar."zaman" diyen insan sadece bahane uydurur.istemez ama hayatındanda cıkarmak istemez.zaman sadece "bahanedir".. isteyen insan "bekletmez.."
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Duygusal ve Anlamlı Sozler[2010]