CooLOrc l Ağır Roman l Sensiz yapamam dediğin kacıncı ilişkindesin ?
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- CooLOrc l Ağır Roman l Sensiz yapamam dediğin kacıncı ilişkindesin ?
-
26-09-2019, 20:03:50Otobuste bastonuyla arabaya binen yaşlı teyze yerine gidip mini etekli guzel kıza yer veren erkek ile, eve ekmek goturmek icin sabahtan akşama kadar yolun kenarında gitar calan cocukla dalga gecen, ama televizyonda gitar calan havalı tipe aşık olan kızlar. Merhaba bu sozler size. İnsanları'degiştiren bir kumaş parcasının altındakimiydi yoksa, kumaş parcasının altındakini degiştirenmiydi insanlar, Saf bir cocuk gulumsemesinde mi arıyorsunuz aşkı, yoksa cepleri kabarık şımarık zengin zuppelerinin sahte sozlerinde mi ? Utancından sevdiğinin gozlerine bakamayanın mı hakkı sevmek, yoksa her gun farklı yatakta uyanıp, facebookta namus naraları atanların mı ? Evine ekmek goturemediğinden intihar eden bir babamı gunahkar, yoksa insanları somurerek oluşturduğu banka hesaplarındaki milyon dolarla okul yaptıran sozde merhamet abidelerimi ? Bizim gibi yazanlarda mı suc, yoksa bize bunları yazdıranlarda mı ? Kucucuk kalbinde kocaman dunyalar kuruyorum geleceğe dair , hani binanın temelini sağlam atmazsan yıkılırya , temellerini sağlam atıyorum aşkımızın , oyle artcı depremler yıkmasın diye! Cozuldu elimden kelepce. Memurun suratımdaki gulumseye ' Allah bir daha duşurmesin ' cevabını verdiği zaman, anladım ki ozgurum. Bisbutun kaldığım yerden devam etmekte olan hayatımdan, bu son reklamdı onlara.. Yeniden tutunmaya calışıyorum hayat senaryosunda, her tarafım cakallarla cevrili olmasına rağmen, semte ilk adım atışımda gozlerini gorduğum o gune gelelim şimdi.. Ayaklarımın bağı cozulup, gozlerim bir harmanlıkla baktı gozbebeklerine, bak tutuksuz yargılandım yine.. Bu sondur belkide. Gardiyan'ın o goruş saatleri dışında başka bir sike yaramadığı o mapushanenin paslı demirlerinden uzanan ellerime yetişmeni istedim sadece. Yetişmedin, olemedim.. O yuzdendir bu hayatla mucadele nedenim. Bir kez bile işimi rast getirmedi kaderim, o yuzden gulemedim. Ve ya seni bana yazmadı Yaradan, o yuzdendir bu ic cekişlerim. Benim hayatımı sikti, O yuz'undeki guluşun.. O yuz'dendir bu yuzsuzluğum. Gelmelisin, elimde kaldı yuzuğun.. Hayat nasıl gidiyor sorusuna bildiğin gibi değişen hic birşey yok O yok der oldum.. Haklısın sana duyduğum aşk'ı gormemekte . Suc sende değil cunku , suc Besmelesiz iş yapan Babanda . Tek bir şarkıyı bile defalarca vazgecmeden dinlerken , tek bir seni sevmekten neden sıkılayım ? Soyler misin ? Onlardan hızlısı mezardaymıs, Ben hala ayaktayım : ) İYİ FORUMLAR (: __________________