Takımlarınız Şekilli Yazılar - Duygusal ve Anlamlı Sozler Hepsi Bir Arada !
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●34 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Takımlarınız Şekilli Yazılar - Duygusal ve Anlamlı Sozler Hepsi Bir Arada !
-
26-09-2019, 20:03:48► GĄĿĄŤĄŜĄŖĄŶ ► FĘŃĘŔߥĤCÉ ► ŦŖĄßŻǾŃŚPǾŖ ► ßĘŞĺĶŤĄŞ ► ßŲŖŜĂŜPØŘ ► ĄŃĶĄŘĄĞŨĆŨ ►►►►►►►►►► OKUDUGUNUZ İCİN TEŞEKKUR EDERİM ◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄ ♥♥♥ GUZEL SOZLER ♥♥♥ ► Suskun değilsin.. Konuşarak hicbir yere varamadığını insanları duşundukce Sessiz kalmayı tercih ediyorsun, anlamıyorlar... ► GİDEN GİTSİN UZULME. YAŞANANLAR HEP RUYA. DUŞUNME DONMEZ DİYE YUVARLAKTIR BU DUNYA. ►OLEBİLİRİM GENC YAŞIMDA EN GUZEL ŞİİRLERİMİ SOYLEMEDEN GOTUREBİLİRİM. ŞİMDİ KAVAKYELLERİ ESİYORKEN BAŞIMDA. SEVGİLİM,SENİ BİR AKŞAM USTU DUŞUNDUREBİLİRİM. ► Aglamayı bilmeyen gozler SEVMEYİDE BİLMEZMİŞ ! ► Kul vefasızsa Rabbim Ne yapsın .. ► Yuzumun Guldugune bakma Gozlerimin Guldugunu Goremezsin ! ► Gonlu kaşar olanın etrafında faresi cok olur... ► Yaşlı gozler elbet birgun diner.. ► Gun olur onuru guzel cocuk Acı da yakışır insanın yureğine. ► Nerdeyim nasılım sormadın birgun sen eskiden boyle VEFASIZ degildin gulum.. ► Ve bazen hayattır sevmek, Birini cok uzaktayken bile yureğinde taşıyabilmek. ► Ya ben konuşamadıgım icin boyleyim. Ya da o duymadıgı icin oyle. ► Onca insan baktı hangisi acımı alıp attı. ► Ve sizin onu unutmanız onun sizi sevmesi kadar zordur ... ► Kaybolan yıllar arasında kendimi aradım . ► Aglayanı guldurebilmek aglayanla aglamaktan daha degerliymiş gozyaşımı kahkahaya cevirdiginde anladım. ► Duşundugun kadar ozgursen duşunuLdugun kadar [MutLuSundur.] ► Kırık kaLbime tedavi oLur O Minik eLLerin ¿ ► Hayatın bu cirkin oyunlarına rağmen hala gulmeyi başarabilen insan hayatın felsefesini cozmuş demektir . |Umursamamak| ► ßırak hayaLdé kaLSın . . . ► ~ Senin ihαnetin bαnα koymαdı..Beni kαhreden, beni yok eden, beni bin pişmαn eden tek şey.. Bir αşk yαrαtmış tek bαşınα yαşαmışım... ► ~Usanıpta Birqun Bıkarım Sanmaa. OLsemde SozumDen Donmeyeceğim. Aşkıma KarşıLık vermesen biLe. SenDen başkasını SEvmeyeceğim Bunu Hic bir Zaman unutma SevDiğim..!!~ ► » Seni sevdim ne yazık ki soyleyemedim. Sen bir umuttun yureğimde buyuttuğum. Bazen karanlık gok yuzunde ışıldayan bir yıldız, bazen de goremediğim masum bir melektin. Ben se seni senden habersiz seven biriydim... ► Bir erkek sevdigi kız icin diğer kızlardan vazgeciyorsa gercekten seviyordur. ► Onu ne kadar uzun sure tanıdıgın onemli degil eger tanıştıgın ilk gunden beri yuzunu gulduruyorsa onu Kaybetme.. ► Sana dualar ettim uykumdan once.. ► Bugunu yaşıyorsam eğer, Gelecek gunlerin seni getireceğine inandığım icindir. ► Unutma; Senin kule cevirdigin kalbi Bir başkası ufleyip yeniden hayat verir.. ► Aşk dedigin gidip oyle başkalarını sarma degil .. ► Dostları sorma hepsi cıkarcı kotu gun gelince hepsi yabancı.. ► Sabahları 5 dakika daha, geceleri 1 şarkı daha. ► En kotu zamanımda en iyi arkadaşımdı yalnızlıgım ! ► Yuzumun guldugune bakma gozlerimin guldugunu goremezsin.. ► Mutluluk sende kimsin soyle . ► Deger biLmeyene deger verirsen kendi degerinden olursun .. ► Derin bi off cekersin ama nafilee.. ► Ellerime ellerin yakışırdı sigara degil. ►Yuzumu gulduren sen olmalıydın başkası degil.. ► Aşka degil ayrılıga tokum. ► Hayal kurmakta bir yere kadar. ► Kadın aglar erkek aglamaz ama icer.. ►Sahi yanıma birgun alacagım kişi sana koymaz mı ? ► Eger vatan zenginin gezdigi fakirin yattıgı yerse vatan sağ olmasın ► Peki ya Acılarım ? ► Kalbine karşılık hayatımı verdim son sozum ustu kalsın .. ► İcimi doktum yanaklarım ıslandı kaybettim cunku seni senden bile kıskandım . ► Unutmayı unuttum ama seni Unutmadım. ► Ben unuttugum herşeyi hergun hatırladım . ►Bilmezler ki gozlerim aylardır uykusuz.. ►Her acıya gogus gerdim aşk acısı ne illetmiş.. ► Aşkın yaşı yok derler ya neden hep sonu mutluluk yerine gozyaşı ile biter. ►Sen bilirmisin ki nedir , sevdiginin sevdigi ile gulumsemesi . ► Daha yeni yeni kendime gelebildim gonlume ne hesap ne cevap verebildim .. ► Sevilmeden sevmek varya.. ► Neden hep gercek sevenler kaybeder anlamış degilim.. !!! ►Herneyse mutlu ol ellerde .. ►Yeni dogmuş bebek kadar saf ve temizdi yuregim ama hep kahbeydi senin o yuregin.. ► Bazen hayaLLeri biLe yoruLur insanın . kurulup kurulup yıkıLmaktan... ► Duygularım darmadagın anlayamazsın bende ki kalp sende olsa taşıyamazsın. ►Sevgi istemişti benden verdiysem de doymadı.. ►Ah baba ah yine doldu icim. Yine sigaranın dibindeyim. İcime cektikce yanıyo yuregimm.. ► AdaLetsiz degiL mi ¿ AgLayıpta guLmemek . ► Derler ki erkek adam aglamaz ama bilirim sevdigi icin aglayan erkegin adamlıgına doyum olmaz.... ► Gonul Yarası.. ►Yalan yok sozumde heran hep dilimde umutlar icinde yaşattım seni.. ► Mutlulukta bin dost bulmak kolaydır mutsuzlukta bir dost bulmak zordur. ► Soylemek istedigim onca şey varken hep susmayı denedim.. ► Tum dertlerimi sakladım sigaramın son fırtınaa.. ►Bırakın beni kendi halime.. ► İnsan aklındakilerle gunduzleri. Yureğindekiyle geceleri uğraşıyormuş. ► Aglamak bazı acılarda yetmez.. ► Ne kadar seversen sev asla belli etme sevgini. Cunku sevdiğin kişi sevildiği kadar uzecektir seni. ► Ben iyi biri olmaktan vazgectim kendini iyi olarak tanıtanları gordukten sonra.. ► Kafam hep rahat gibi gozukurken icimden yaşardım herşeyi. - Kimse bilmezdi.. ►Duygularını anlatamayan insanlar varya onları cok seviyom. ► Beni anlayan bi kul tablası masamda.. ► Sorunlar arttıkca cevapları zorlaşır.. ► Herşeye yeni baştan başlamak istedim lakin Rabbim sesimi duymadı ! ► Onun o guluşu varya .. Neyse cakmak nerde kardeşim . ► Sen onunla beraberken bide bana sen yalnızsın deme. ►Peki ya neden seni anlatıyor bilincaltım ¿ ► Kaybolan yıllar arasında kendimi aradım . ► Herkezin kendine gore derdi var hayat işde. ► Darma duman olur bazen hayaller dost bildiklerimiz sonradan cıkarlar piyasaya kalleşler ... ► Huzunluyum... ► Zaman lazım sadece unutacaksın nasıl unuttuysan cocuklugunu kırılan oyuncaklarını... Kırılan kalbini de oyle unutacaksın.. ► -Başka biri oldum evet başkasının oldugundan beri. ► Sen sadece susmayı dene. ► Unutur gibi olursun yeniden cıkar karşına. ► Hani ne yaparlarsa yapsınlar hep cok sevdiğin insanlar var ya Onların seni en cok uzenler olması ne garip. ► Kumlara yazılmış sozcukler kadar cok kısacıktı umidim ve anladım ki ben bi takım şeyleri daha gelen ilk dalgayla yitirdim . Beni tutma ben senin dizlerine cokemem... ► Galiba hayattaki en buyuk hatalarımdan biri insanları fazla onemsemem.. ► Tek tesellim hayallerim kendi kendime arıyorum .. ► Ve sizin onu unutmanız onun sizi sevmesi kadar zordur ... ►-Belkide yoksun diye bu kadar varsın icimde.. ► Senin en derin korkuların surtuk benim hergun yaşadıklarım. ► Odama hayalin duşunce hafif burukluk belirdi. ► Hayat yeri geldiginde uzulmekse eger bende uzuluyorum işde.. ►Acı veriyorsa gecmiş gecmemiş demektir. ► Hayat yeri geldiginde uzulmekse eger bende uzuluyorum işde.. ► Yalnızlık insana cok şey ogretirmiş. Ama sen gitme yinede.. Ben cahil kalayım.. ► Hatırladıgım tek şey sigaramın sonmeyişi.. ► Yerine koymak isteseydim bi başkasını etrafımda binlercesi var.. ► Aslında o kadar soylenecek soz varken susmak daha mantıklı . ► Hayat banada bi guzellik yapsana kafam guzelken karşıma cıkartsana. ► Hayat ne garip sensiz yaşayamam derler ve giderler. ► İnsanlar seni sıkmaya başladıysa yalnızlığa fazla alışmışsındır. ► Gozyaşımı sakladım yazdıgım her satırımda.. ► Kahrettim sensiz gecen hergunee... ►Ben ona cevap vermeye bile tenezzul etmezken o beni susturduğunu sanır. Hayat işte.. . ► Bardak bardak bir denizi boşaltmaktır bir seveni unutmak.. Ne yapsam boş goz yaşlarim akıyor durmadan.. Gozlerime yalvarıyorum aglama diye ama nafile.. ► Sen başkasıyla mutlusun oysaki.. ► Yapılmış şeylerin pişmanlıgı cabuk gecer ama yapılmamış şeylerin pişmanlıgı bir omur boyu surer. ► Gittiginden beri kalem kagıt en iyi sırdaşım. ► Halimi anlayan bi kul tablası masamda .. ► Adam gibi sevmelerin yasaklandıgı bir yerde ne kadar seversen o kadar acı cekersin. Sonra mı? Cektiğin acıyla kalırsın işte. ► Bazen herşeyini elinden alırlar engel olamazsın.. ► Ne kadar ozlesemde merak etme sakın ben kabuk tutan yaramı bir kez daha kanatmam. ► Canımı yakma bak goz yaşım akmıyo ama icim yanıyo benim.. ► Annem bazen uzulme diye sakladıgım o goz yaşlarım inan yuzun asılmasın diye. ► Bizim hayallerimiz vardı mesela hic bırakmayacaktı .. ► Dilenciye sadaka verir gibi banada boluk boluk sevgini vermiştin . ► Uyku nedir unuttu gozlerim .. ► Artık hayırdır diye sormuyorum bile cunku dun seni gordum sen gibi ********in biriyle . ►Acaba aynaya bakınca kendini gorebiliyomusun ben sana her baktıgımda ********ligini gorebiliyorum .. ► Yaşlı gozler elbet birgun diner. ► Yuregim yansada teselliyi sigaramda aradım. ► Sen gunden gune erimeyi bilirmisin.. ► Unutmaki insan sevebildigi kadar insandır . ► Vefasıza gonul verdim hergun artar benim derdim . ► Şimdi ne bugunsun nede yarın olsa olsa bi yarım yada eksilen yanım .. ► Yoruldu gozlerim.. ► ßaşımıza gelmesi imkansız diye duşundugumuz şeyleri yaşamakla geciyor hayat. ► Bazı anlar olur gozunden damla damla akan yaşa engel olamazsın . ► Yine yeni bir gune sensiz uyandım yanımdasın sanmıştım yanılmışım . ►Şimdi elimde bir sigara var bugun yine cok ictim bilirim kızacaksın icme demiştim diyeceksin ama ben yine aynı cevabı verecegim dertliyim. ► Yapayalnız sensizlikle boguştumda habersizdin yuregimden. ► Geceler cokunce hasretinde icimde aglardım bir koşede sen bilmezdin .. ► Hani insan aglamak ister gozlerinden yaş gelmez hani gulmek ister yurekten gulmez . ► Soguk bi kış gunu ve icimde bir urperti soyle o ********e tutsun ellerinden aman ha uşutme .. ►Gozlerin dalıp gider bazen farkında bile olmazsın hayal edersin onu gelmeyecegini bildigin halde duşunursun dolar gozlerin koyarsın elini başına başlarsın aglamaya ama hic bişey fayda etmez sen istesende istemesende. ► Şimdi son kalan sigaram yanlızlıgıma eşlik eder .. ► Birden Sinirlenip elimi yumruk yapıp sıkıyorum elimin icinde elin yok ki acısını bile hissetmiyorum. ► Bak bugunumde yine sensiz gecti. ► Şimdi yanımda yoksun ya bu hayatı neyleyim. ► Geri gelmiyor giden gunlerim boşa aglamak umitlerle avunmak cozum degil bir vefasız icin her gece bi sigara daha yakmak . ► Koşmayı biLdigin zaman nasıl soyluyorsan duştugun zamanda guLmesini biLeceksin. ► Her dinLedigin şarkı onu hatırlatır sana o senin soyleyemedigin şarkındır asLında. ► Lafla sevmek olmaz kızım. ► YaLan doLan her kim varsa bu yaşadıgımız adaletsiz hayatta onlar seviyo onlar seviliyo bizim gibiler istesede durduramaz gozyaşlarını ... ► Bazı anlar olur yaşadıklarını unutamazsın.. ► Herşey ama herşey inatLa seni hatırLatıyor bu gunLerde.. ► Yuregin yoksa kazanamazsın derler ya şimdiki insanlar birbirine yurek verir olmuş. ► İcip unutmak istersin onu ama alkol daha cok hatırlatır onu sana ! ► GozLerin arar bazen onu. ► İnsan bi tek uzuLunce agLamıyormuş demek ki . ► Herşeyin tedavisi varken onun yokLugunun neden tedavisi yok. ► Sonra anlarsın imkansız oldugunu dolar gozlerin kafanı gomersin yastıga başlarsın aglamaya kimse duymasın diye sessizce hıckıra hıckıra. ► Sahip olamıyorum sana degil hicbir zaman aşka. ► ßıraktıgın tek hatıra yanLızLıkmış meger ki. ► Bir insana değer vermenin bedeli ağırdır. ► Huzun doLu duyguLara girmiş gibiyim dostLarım icinde yanLız biriyim.. ► Sen hic sevdin mi senin olmayacak birini. ► Gelişin nasıldı bilmiyorum ama gidişini hic unutmuyorum. ► Ben aslında gulerek gecirdigim her gunun akşamı evde aglarken onlar benim icimin sızladıgını yuregimin neden yandıgını bilmiyor. ► Oyle zordur ki severek ayrılmak ona benimsin deyipte ondan uzak olmak. ► İnsan hic sevdigini uzermi. ► Son noktasına kadar sen yazdırdın sonunda yanLızLıgımı.. ►Sevgilim yeminliyim sana ben tovbeliyim deli gibi istesemde Sevmeyecegim.. ► Sen sadece susmayı dene. ► Sen bir gurursuzu sevmedin ki guzelim gelsin ardından.. ►Şerefini ********ce nasıl harcadın .. ►Şimdi dışarı cıkıp avazım cıktıgı kadar bagırmak istiyorum.. ► Bak bugunumde yine sensiz gecti . ►Yuregim agır yaralı derinden. ► Yuzumde bir tebessum bazı gunler gozyaşı .. ►Gitmeyi istersen gitme dermiyim terk edip gideni ben istermiyim ► Gittin ya yandı gonlum. ► Artık cok gec istedigim olmadı bu sefer aşkda kazanan olmadı herşeye ragmen yerinde dolmadı .. ► Yalan soylememek degil gercegi gizlememekmiş marifet. ► Aglayanı guldurebilmek aglayanla aglamaktan daha degerliymiş gozyaşımı kahkahaya cevirdiginde anladım. ► Bir insanı herhangi biri kırabilir ama bi tek en cok sevdigi acıtabilirmiş cok acıttıgında anladım. ► Utanılacak birşey degildir aglamak yurekten suzuLup geliyorsa gozyaşı eger. ► Seni onlardan farklı kılan bir şey olmalı. Ne biliyim, Hani saclarını başka taramalısn sen ; Ellerini başka yıkamalı, Guluşunu daha bir farklı kondurmalısın dudaklarına. Seni diğerlerinden farklı kılan bir şeyler olmalı. Mesel yureğin; -Yalnızca ama yalnızca benim icin atmalı ! Bence senin onlardan muhakkak bir farkın olmalı. ►KÂnsızlıkları ya$amak mıdır, sevmek? Yoksa severken, imkÂnsız mıdır ya$ayabilmek? ...Zor mudur; Gozlerine bakarken, ...sevgiyi gormek? Yoksa sevgi midir, gozlerindeki tek gercek? Kolaymıdır, bir anda vazgecip gitmek? ►ßén SénSizLiktén KorKarKén Girdi araMıza Hain yıLanLar Dostu Duşmanı ayıRaMadım ßizi bizDén koPardıLar Sana tutSakKén béni Séndén aLdıLaR Sucum yoKKén hép agLattıLar haKétMédim bunLarı yurégimdé CéŞitLi SancıLar . . . ! oZLéDiMmm SéNi ! ► » Seni sevdim ne yazık ki soyleyemedim. Sen bir umuttun yureğimde buyuttuğum. Bazen karanlık gok yuzunde ışıldayan bir yıldız, bazen de goremediğim masum bir melektin. Ben se seni senden habersiz seven biriydim... ► Seni gormek istiyordum kısacası. İnsan gormekle bile bazı şeylerin ağırlığına dayanabilir, avunabilir, hayal kurmaya devam edebilir.” ► Eğer guven varsa bir kalpte; O kalpte sevgi de bulunur, durustluk de. ► İcimiz Hep Bir Hoşcakal Ulkesi. ► Artık sen Hicbir zaman hicbir yerde beklemediğimsin... ►Boş yere canı yanmaz insanın Ya bir eksiklik vardır geleceğe dair yada bir fazlalık gecmişten gelen .. ►►►►►►►►► UMARIM BEGENMİŞSİNİZDİR KONUDA HERGUN HAYATA DAİR GUZEL SOZLERLE GUNCELLEŞTİRME YAPILACAKTIR YENİLERİ EKLENİCEKTİR HOŞCAKALIN ◄◄◄◄◄◄◄◄◄◄ __________________