UmutLa baktıgın oyarınLarı eLinden aLmasını iyi biLirim de. S*ktiret, mutLusun İcinde Yoksa Edep...Dilinde Terbiye... Kalbinde Haya... Seksen kat Carşaf giysende... CIPLAKSINkızım.. Soymadan sevmeyi deneyinbelki ; vitamini kabuğundadır.. aşkın "Eski Sevgili"diye bir sey yok arkadaşım. Mesela Eski Bira, Eski Siqara diyomuyuz hic..Hele eski sevgiliye Donmek kadar sacma birşeyyok. Bitmiş bir parfum şişesine su koyup tekrar tekrar dibini gormek gibibirşey oluyo. Gittikce benliğini kaybediyo. Kokusunda bile bir değişiklik oluyor, senin benimsediğin koku bşka kokulara donuyo artık.Hic bir "Eski" sey 'Yeni olamaz' artık hayatımızda..Sen eskisin. Ama ben eskici değilim mesela. Takdir değil; Taklitedildiğin zaman başarmışsındır.!=) kucuk bir cocuğun sabun kopuğu gibi olmuş aşklarımız ; rengarenk ama tek dokunuşta puf..=) Rotasını kaybetmiş birgemi gibi fırtınadan fırtınaya suruklenirken ''Kara gorundu'' diye bağırantayfanın sesindeki mutluluğu taşırım BEN. Hangi Tovbe KabuL Gorurki'' Gunahın İcindeyken '' Bakma Sen YaLnız OLduğumaYaLnızLık Kaderim DeğiL Tercihim'dir...! Arzu ettiğin şeyler,beklemekten vazgectiğin anda gercekleşir. Bu, hayatın 'sen bakarkensoyunamıyorum' deme şeklidir. Cam kenarına da yaklaşmıyorumartık giderken. Biliyorum, geriden sallanan hicbir el benimgidişime ‘gel’ değil… Nereye kacarsan kac ucşey seninle gelir...golgen , acın ve gecmişin...kaderin ise seni oradabeklemektedir.... Kimse benimkimsesizliğimden cesaret bulmasın , en guclu anımdır yalnızlığım ! Cunku bendaima tek başıma iktidarım..!! Ve Zaman Kadar KalleştiSevgin; Elimdeki En Değerli Şeydin,Fakat Hep,Hep YarıYolda Bırakıp Gitmeye Meyilliydi GOZLERİN....!!!!! Uzak olsada mutlugunlerim,kotu yola duşmedi guluşlerim .. Yalama Olmuş Seviyorumlarınız ? Hep Sevenlermi Ağlar Bu Hayatta? Hep Aşık Olanlarmı oLur Aşkının Uğruna? Hep Aşk Acısı Cekenlermi Dertleri Atar icine,işte Benimkide Bunlardan biri Artık Sonum Ya oLum Yada Bana Vereceğin Bir cozum Şimdilik bu kadar devamını ekleyeceğim. İyi forumlar dostlarım : ) __________________