Umarım Beğenirsiniz. Bir Teşekkur Yeterli. Saygıda kusur ettiysem, vardır bi bildiğim.. İstediklerim olmadığı icin, İstemediklerimi yaptım.. Ozlemin azı coğu olmaz, ağırdır işte Kucuk yaralarımız derinleşti, farkettiğimiz zaman cok gecti'! Hayallerimi kova'ladığım gunden beri, Gulucuklerim suratımdan eksilmedi.. Hayallerimizin mimari olalim derken, acilarin duzenli amelesi olduk Karanlık gecelerin, patlayan yıldızlarıyız.. Keşke ile başlayan her sozun, keş'i olduk.. Kafam bi kadının cantasından,daha dağınık bu aralar.. Ateş'in yandığı her yerde, sokak serserilerini oynuyorduk başrolde.. Biz herşeyimizi verdik, hayat denen dilenciye.. Dileklerim var, sen gibi.. Gozlerim yalan soylemez diyip, bakıyorum aynaya.. Onlarda aynı hava'da, Kırmızılaşmış birazda.. Silahlar cekildikten sonra,mermiler kimseye saygı gostermez. İntikam vakti bana geldiğinde, kıyamet kopacak. ! Vucuduna elletmeyen kız kaldıysa, gelsin bir bardak cay icelim . Hadi koyun şeklinizi, Gulucuklerimle yarışsın.. Sıkıntı buyuk. Ozensenizde, ayak uyduramıyorsunuz. Dışarıdan nasıl gorunuyorum bilmiyorum ama, iceride işler hic'de iyi değil.. Ne Yarım KaLdım Senden Sonra Nede YaraLı , ~ Ne Sen YıkabiLirsin Beni Nede En KraLı Ne Kadar O Kim DeseLerde Ben O DiyenLerin Eski CAN'Larıyım Ben Yine Gun GeLir Herkezin AkLında SabahLarım !. Birbirimizi Sevmeye Hic cabaLamadık Gormuyormusun SevgiLim Bir atom ve Karınca biLe oLamadık ..! SozLeriniz yurekten GeLmedikce..!! Hicbir Zaman iki kaLbi BirLeştiremezsiniz... Dunya Tersine Donse ßiLe İnsanLar Yine Hep aynı KaLır ..! Ve unutmuş Gibi YapanLar Her zaman Tek kaLdığında Hayattan Nefret EdenLer DegiLmidir ..! Ve ßir Zaman'dan Sonra İnsan anLıyor Hayattan Kazık Yediğini ..! Sevmek Coğu Kez aLdatır Adamı Ama Aşk'mıdır insanı aLDatan Yoksa insanLarmı ßéLLi degiL ..! Altı Kesilmiş Pet'ler Gibiyiz , İci Su Dolu Kup'ler Gibiyiz . Delik Deşik Edilmiş Folyo Gibiyiz , İnadına Yaşarız Hatırası Var . Ve mutLuLuk ßir Kibrit Copu Artık Ne Kadar yanarsa ..! GizLi Oznesi Dahi oLmayan Devrik bir CumLenin Bittim Denen YukLemiyim Suskun ve ifadesi AnLamsız fiiLi mechuL Bir CumLeyim. Bir Kac Duman Olsun , Bir Kac ta Gulen SURAT , Benim Ol İstersen Defalarca Kalbimi Kır AT ! ,) İnsanLık oLdu KatiLi ise Ménfaat ..! ***** Kaderin ***** OyuncuLarı..!! RoLLerinize İyi CaLışınn... Sen BeLki Birinin KoLLarında Sutyenini Actırıyor oLman..!! Senin DeğiL.. Gururum Tecavuze Uğradığını Gosterir.. Ben bıraktığın gibiyim hala... Sadece biraz daha fazla sigara iciyorum hepsi bu.. Peki Ya Sén . BuLuşacağımız Tek Yer RuyaLarsa , Iyi GeceLer Sevdiğim...' OyLe Kıyak Bi GuLuşu Vardıki..!! EmekLi Maaşına Zam GeLdi Sanırdım ...! Eğer bu hayatta iLLa kıymet biLmek gerekiyorsa, sadece kendi kıymetini biL. Boşversene! NasıLsa her ruya guneşLe sona eriyor . Vardır iLLaki bi şekLim , Hic durmadan itinayLa icebiLirim ; O kadar şaşkın gozLerLe bakmayın bana , Aşığım boyLe yuksek kafaLaraa AnLatamam sana karşı hissettikLerimi , Sadece yanındayken gercekLeşiyor kararmış dunyamın aydınLık guLucukLeri (: NoLmuş yani muptezeLsem ? Kotu bi insanmı oLuyorum ; Sanki morfine takıLıyorum , Ben Sadece KırıLan HayaLLerimi ToparLamaya CaLışıyorum .. İnsanLar oLmuş *****e , Herkes cıkar peşinde ; İyi niyetimi kuLLandınız ya , Bi daha kanarmıyım sanıyorsunuz Sizin Gibi EmbesiLLeree Bundan Sonrada Herkez Ettiği Değere Goree .) İnsan biLmediği şeyi merak eder , Herkez biLir biranın tadını - vodkanın acısını ; BiLirmisin diğer şeyLerin kafasını , Gorduğunun HaLisunasyonun Gercek OLma Payını (; OLmuyorsa DuzenLi Bir Yaşam MuptezeL DuşunceLerde ; Kurarız dumandan bir dunya bizde , Oynatırız PerdeLeri Kafamıza Gore İLLaki vardır benide bekLeyen cicekLi bir geLecek , O cicekLeri gormek icinde hızLı hızLı adımLarLa yurumek gerek (; Hayat her zaman guLdurmez , İşLer senin istediğin gibi yurumez ; Sen ne kadar unutmak istesende , O buna musade etmezz . Herkeze İyi Forumlar. __________________