Arkadaşlar sizi "Windows Live Favorites" ile tanıştırayım...
http://favorites.live.com adresine gidip pasaport hesabınızla oturum acıyorsunuz giriş yapıyorsunuz ve favori yer imlerinizi (sık kullanılanlar) duzenliyorsunuz ve Msn Spaces inize gelip Customize sonra Modules den modul ekle diyorsunuz oradan "Windows live favorites" kutucuğunu işaretliyorsunuz ve aşağıdaki resimdeki gibi bir modul cıkıyor karşınıza bu modulde istediğiniz linki ekleme hakkına sahipsiniz e tabi farklı amaclar icin kullanılabilir guzel bir uygulama msn spaces takımını tebrik ediyorum Windows live uygulamalarını guzel adapte ediyorlar msn spaces lere iyi gunlerde kullanmanızı dilerim. Kod: exe_genesis demiş ki: tam anlamadım ne işe yarıyor Farklı amaclar icin kullanılabilir senin hayal gucune kalmış ama cıkarılma amacı şudur ki İngilizce olarak zaten acıklama yapmış Windows dayı favorites.live.com da bana duşmez ama tabi Turkce desteği vermiyor maalesef bende tercumanlık yapacağım sevgili exe olay şu Windows kullanıcının internette sık kullandığı web sayfalarını internet ortamında depolamalısını sağlıyor bunu msn search (msn arama) ile susleyip google amcamızın bir adım onune gecmeye calışıyor tabi her zamanki gibi farklı amaclar icin kullanılabilirden kastımda şudur yani mesela kendi spaces inden linkler verirsin bu olayı bir menu gibi kullanabilirsin ki bu bana iyi geldi cunku yuzlerce yazım var bunu menu gibi kullanıp o bir suru yazılarımı burada sıralıya cam kategoriler halinde ve sayfamı ziyaret eden arkadaşlar artık sormayacak bana "-ya volkan bu senin bir yazın vardı nerde o" gibi. tabi hayal gucune gore coğaltılabilir bu ornekler. Size guveniyorum Turk milleti hadi bakim. __________________