Googledan yeni bi atak!!!
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Googledan yeni bi atak!!!
-
26-09-2019, 19:59:22google artık bekleneni yaptı ve sonunda o kadar baskıya dayanamayıp google talka yeni ozellikler ekledi zaten bende de bi anti microsoft olayı var şu linuxu cozersem yuzune bakmiicamda:P nese gene google'a buuk hormetlerimi iletiyorum ve sonuna ekliyorum yaşasın google ve alt grupları işte google talk un ozellikleri: Google Talk (Google isimli firmanın anında mesaj ve iletişim yazılımı) uzun suredir hizmet vermekteydi. Ancak kullanıcılardan cok yoğun bir şekilde eleştiri almaktaydı. Google kullanıcılarının taleplerine daha fazla dayanamadı ve diğer iletişim yazılımlarında olan temel ozellikleri Google Talk yazılımına ekledi. Yeni eklenen ozellikler ; 1) Dosya Transferi Bu ozellik tum temel iletişim yazılımlarında bulunmasına rağmen Google Talk yazılımında bulunmuyordu. Bu ozellik artık Google Talk yazılımında da mevcut. Dosya transferi ozelliği sayesinde Google Talk kullanan arkadaşlarınıza dosya gonderip alabilirsiniz. 2) Sesli Mail Yine diğer iletişim yazılımlarında sık olarak kullanılan sesli mail (mesaj) ozelliği Google Talk yazılımına eklendi. Bu ozellik sayesinde belli bir sureyi aşmamak kaydı ile arkadaşlarınıza sesli mail gonderip alabilirsiniz. 3) Ne Dinliyorum Bu ozellikle de MSN Messenger ile hayatımıza girmiş bir ozellik. MSN messenger kullanıcıları dinledikleri muziklerin isimlerini kişisel durum olarak diğer arkadaşlarına gosterebiliyorlar. Bu ozellik Google Talk yazılımına da eklendi. Bu sayede arkadaşlarınız sizin hangi muziği dinlediğinizi oğrenebilecek. Desteklediği muzik calarlar iTunes , Windows Media Player , Winamp , Yahoo Music Engine Başlıca ozellikler ; 1) Sesli Goruşme Tum Google Talk kullanıcıları ile herhangi bir sınır olmadan ucretsiz ve dilediğiniz kadar cok kaliteli bir şekilde goruşme yapabilirsiniz. 2) Anlık İleti Arkadaşlarınıza anlık olarak ileti (yazı) gonderebilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınız o an Google Talk yazılımına bağlı olmasa bile mesaj gonderebilirsiniz. 3) Goruntu Resmi Tum Google Talk kullanıcılarını sectikleri bir resmi kullanıcı resmi olarak kullanabiliyor. Bu sayede kendinize bir resim (avatar) belirleyip stilinizi yansıtabilirsiniz. 4) Mail Durumu Google Talk sizi yeni mail aldığınızda durum cubuğunda cıkan bir yazı ile uyarıyor. Not : Google Talk Turkce dil desteği ile gelmektedir. Ancak yeni olarak cıkan 3 ozellik Turkce surumunde mevcut değildir. Google Talk Jabber ağını kullandığından tum jabber ağına bağlı kullanıcıları listenize ekleyebilir bu kullanıcılar ile iletişime gecebilirsiniz. Google Talk kullanmak icin Gmail hesabına sahip olmanız gerekmektedir. noT: ALıntıdır... tabi ozellikleri __________________