En İyi En Yeni En Kaliteli Her Telden Facebooka Msn Hitap Eden Nickler ;)
Facebook0 Mesaj
●44 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- En İyi En Yeni En Kaliteli Her Telden Facebooka Msn Hitap Eden Nickler ;)
-
26-09-2019, 19:58:21Merhaba Arkadaşlar Yogun İstek Uzerine Tekrardan Sizlerleyiz Varsa bizden iyisi , Kandıra dursun kendisini En Basit Yalanları Gozume Bakarak Soyleyen Ahmaklar Tanıdım. Bense Onların Cahil Cesaretlerine Ve Kuş Beyinlerine Hayrandım. Duz saclı kızlar genelde guzel yada guzel veya guzel olurlar. Hayatı ne kadar hızLı yaşarsan , DakikaLar o kadar yavaş iLerLer Hayat herkes icin standarttır asLında , Ama hic normaL oLamadım ben , asLaaa FarkLıLık DamarLarımda Mevcut Şu SarsıntıLı Hayatta (; Bazen keLimeLer yetmez yaşanıLan kafaLarı anLatmaya , Sadece bir bardak daha vodka dersin yanındaki arkadaşa : PatLamaya Hazırız Nede OLsa Bazen herşey kafa değiLdir , Yeri geLdiğinde keyif yapmasınıda biLmek gerekir GidebiLdiği yere kadar dedik , Gittiği yeri bir turLu goremedik Hayatı yaşamak gerekki en yuksek cizgiLerde , Gecen saniyeLerin bir anLamı oLsun şu patLayan duşunceLerdee Herkesin vardır kendine gore utopya bir dunyası , Benimde var dunyamda sonsuz uyuşturucu daLgası ŞekerLi kafayLa bir roman yazsam , En iyi şairLerin biLe anLatamadıkLarını incedende oLsa yaşatırım ; O romanda sozcukLeri değiL koskoca bir Hayatı Oynatırım İstanbuL genci : kanka kıza bakar misin ne kadar tatLı SiLifke genci : hatuna bak biLader at gibi oyu baa Yağmurdan Kacmak İsteyipte Şemsiye Bulamadığında Sığınma Kalbime !... Artık Benim Yureğime Kar Yağıyor. uşursun. Gelen birşey katmaz artık bana, giden de hicbirşey eksiltmez. Gel yada gelme sevgili; artık hic farketmez. . Yaşım ilerledikce, insanların ne dediklerine daha az dikkat eder oldum. Yalnızca ne yaptıklarını izliyorum. Boşverdiğin kadar "huzurlu", takmadığın kadar "mutlusun..."; Asla sıradan olmamı beklemeyin! Cunku ben, Ben olabilmek icin cok bedel odedim.. Sabah aklımda olanı oglen hatırlamıyorum.. Doktorlar Buna Unutkanlık Diyor.. Ben İse Umursamazlık Almış Eline Bir Cicek '' Sevecek Sevmeyecek'' Beyinsiz Filozof, Cicek Nereden Bilecek Hayat Ole LAnet Birşeyki Konuşsan Pişman Ettirr!! Sussan Kahır Ettrir!! ' Param oLdugunda Muratti , oLmadıgında Kısa Lark Mavi İciyorum.. Oysa Aradaki Fark 1 TL ' Hayat sana hep ekşi limonlar sunuyorsa, Sende tekila ve tuz iste ' Muziğin Ritmi iLe teLefonum ßiLe Dans edebiLiyorsa.. Sen Birde Beni DUşunsenee Paramız Yoktu. Duşmanlarımızı Sattık.. Onlarında Ederi Yokmuş Gene Ac Kaldık.. Bizde Yeni Bir Strateji Yarattık.Hayatı Akışına Bıraktık ' Tribi Tribe BağLaaa * şekiLLer ParisS ' Biz YaşayaLım Siz Calın.. Unutmayın, Calıntı hayatLar ozeniLecek yaşamLardan Cıkar SaLLa butun karamsar ruh haLLerini , Unutma ; Hayat yaşabiLdiğin kadar guzeLdir .) ' DevLer Dunyasında Kucucukdum.. Tonganın KraLını Cevirdim ; Buyudum Gittin Diye YumrukLamadım DuvarLarı,Nefsi Mudafa Sadece Uzerime Uzerime GeLiyorLardı .) Korkuyorum bir gun biri cıkıp diyecek ey insanoğlu kimse ustune almayacak :-) Bekareti BozuLmamış Birkac Utangac Ve Urkek GuLucuk KaLdı GamzeLerimde; Hadi Hayat BeLine Kuvvet !!! Ceset taşıyan bir ambulansın siren calması kadar anlamsız hayatım. Morga olu yetiştiriyor sanki duygularım... Farklı olduğunu fark edersem Ozel olduğunu hissettiririm rahat ol Duygularıma Marka Etiketi Koyma.. Aşk Bir Alışverişten Daha Fazlası.. Seksi gozukmek icin saatlerini harcayıp, cok seksisin denilince sinirlenen kızlar sadece Turkiye'de var. "Benimle onun arasında kaldıysan, onu sec! Cunku gercekten sevseydin, beni secenek yapmazdın." MahaLLenin Kotu CocukLarıydık ßiiz , Hiic İyii OLmayı Duşunmedik ' FarkLıdık .... Sadece Teşekkur Et. Gerisi Teffarruat __________________